Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale do bardzo dbrego, z dziećmi. Ona je bardzo kocha, dzisiaj dała temu wyraz. Nawiała mojej mamie i poszła po Zuzię do szkoły. A mama się denerwowała, że mało się nie popłakała jak do mnie dzwoniła.

Posted

perdusia napisał(a):
Perełka mnie słucha nie odejdzie daleko a jak ją wołam to zaraz jest z powrotem, ale tyko mnie, nie wiem czemu. Przecież moja mama ją karmi, gotuje psom i daje jeść.
Moze jesteś bardziej rygorystyczna i konsekwentna!

Posted

Być może? Choć teraz jak sobie przypominam, to na początku ona ostrożnie podchodziła do mojej mamy. Wtedy stwierdziłyśmy, że albo w poprzednim domu ktoś starszy jej dokuczał, albo wogóle nie było starszych osób. Zresztą na początku, gdy wychodziła na dwór, oglądała się za kobietami mniej więcej w moim wieku. Może kojaży mnie z poprzednią panią.

Posted

mamanabank napisał(a):
Perdusia, niedługo będę robić allegro nowym psiakom, już pytałam czy robić Perełce ale jeszcze się upewnię, bo ona tak jakby już Wasza była ;-)

Ogłaszać ją , czy zostaje z Wami?

Trudne pytanie!Poczekajmy trochę ale tylko trochę i jeszcze raz zapytamy!

Posted

Wiecie odpowiedź na to pytanie jest bardzo trudna, bardzo, bo wszyscy się w niej zakochaliśmy, ale może właśnie dla tego ogłaszaj :bigcry: Perełka zasługuje na kochający domek, gdzie będzie jedynym psiakiem do przytulania i rozpieszczania, gdzie nie będzie musiała się dzielić miłością swoich państwa z innym psem.