perdusia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale do bardzo dbrego, z dziećmi. Ona je bardzo kocha, dzisiaj dała temu wyraz. Nawiała mojej mamie i poszła po Zuzię do szkoły. A mama się denerwowała, że mało się nie popłakała jak do mnie dzwoniła. Quote
mamanabank Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 zeszłabym na zawał w takiej sytuacji, skubana! Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pewnie zna okolice bo trochę błąkała sie po osiedlu! Quote
perdusia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale ze mną czasami wychodzi bez smyczy i nie ucieka, słucha i jest grzeczna. Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To tak jak moja Romka słucha a czasami nie jak jest nie wybiegana! Quote
perdusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Perełka mnie słucha nie odejdzie daleko a jak ją wołam to zaraz jest z powrotem, ale tyko mnie, nie wiem czemu. Przecież moja mama ją karmi, gotuje psom i daje jeść. Quote
perdusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Romciu, czy ty wiesz co zrobiłaś dajac karmę? Psy cały czas przy niej siedzą a nawet śpią, one zwariowały na tym punkcie. Szok poprostu. Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To musi być jakis upajający zapach dla psiaków! Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 perdusia napisał(a):Perełka mnie słucha nie odejdzie daleko a jak ją wołam to zaraz jest z powrotem, ale tyko mnie, nie wiem czemu. Przecież moja mama ją karmi, gotuje psom i daje jeść.Moze jesteś bardziej rygorystyczna i konsekwentna! Quote
perdusia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Być może? Choć teraz jak sobie przypominam, to na początku ona ostrożnie podchodziła do mojej mamy. Wtedy stwierdziłyśmy, że albo w poprzednim domu ktoś starszy jej dokuczał, albo wogóle nie było starszych osób. Zresztą na początku, gdy wychodziła na dwór, oglądała się za kobietami mniej więcej w moim wieku. Może kojaży mnie z poprzednią panią. Quote
perdusia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Romka napisał(a):To musi być jakis upajający zapach dla psiaków! Chyba tak ale ja też im kupiłam suchą tylko inną i nie było takiej reakcji Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 śliczna jest Perełka:) jak ktos mógł ja w ogóle porzucic przecież to cud miód psiak :) Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jak czuje sie mała po sterylizacji?Moja Romcia juz ok. Quote
perdusia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Świetnie ale muszę iść z nią do weterynarza bo coś dzieje jej się z tylnymi łapkami. Nie wiem czy to stawy ją bolą jak przemarznie. Quote
perdusia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziś rozmawiałam z kuzynką jej piesek miał podobnie i wet stwierdził przykurcz mięśni podobno wiele psów w te mrozy na to cierpi ale i tak pójdę. Quote
mamanabank Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Perdusia, niedługo będę robić allegro nowym psiakom, już pytałam czy robić Perełce ale jeszcze się upewnię, bo ona tak jakby już Wasza była ;-) Ogłaszać ją , czy zostaje z Wami? Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 mamanabank napisał(a):Perdusia, niedługo będę robić allegro nowym psiakom, już pytałam czy robić Perełce ale jeszcze się upewnię, bo ona tak jakby już Wasza była ;-) Ogłaszać ją , czy zostaje z Wami? Trudne pytanie!Poczekajmy trochę ale tylko trochę i jeszcze raz zapytamy! Quote
perdusia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wiecie odpowiedź na to pytanie jest bardzo trudna, bardzo, bo wszyscy się w niej zakochaliśmy, ale może właśnie dla tego ogłaszaj :bigcry: Perełka zasługuje na kochający domek, gdzie będzie jedynym psiakiem do przytulania i rozpieszczania, gdzie nie będzie musiała się dzielić miłością swoich państwa z innym psem. Quote
Recommended Posts