Romka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Juz sa w albumie jutro wkleję,bo dzis nie mam siły!Wytłumacz Perełce ,ze tak trzeba było zrobic dla jej dobra i przytul ja! Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Chyba trzeba zacząć ogłaszać Perełkę, mogę zrobić allegro. Perdusia, co Ty na to? Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale jestes sprytna! A ja juz miałam sie męczyc jak to do jasnej cholery skopiować!Dzięki! Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Starsza będziesz to się nauczysz, ja w Twoim wieku też nie wiedziałam jak się kopiuje, tyle, że nie mówiłam brzydkich słów :-), bo nie kopiuje się do jasnej cholery tylko na wątek, Romka :lol: Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Mała jest smutna!To widac na zdjęciach. Moja Romcia,która jutro bedzie takze w lecznicy(czyszczona stara rana po sterylce) dzis nie chciała wypuscic mnie do pracy tylko chciała sie przytulać.Psiaki sa mądre one wszystko czują! Quote
perdusia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dzisiaj Perełka jest wypoczęta i cały czas zaczepia Lunę do zabawy, wariacje jej w głowie. Zachowuje się jak by nic się nie stało, a ja jeszcze jej nie pozwalam wariować tak jak wcześniej. Quote
perdusia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mamanabank']Chyba trzeba zacząć ogłaszać Perełkę, mogę zrobić allegro. Perdusia, co Ty na to?[/QUOTE]Jestem ZA, chociaż wszyscy domownicy ją bardzo kochają. Quote
perdusia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Perełka siup i w górę nie zostawaj w tyle. Quote
Romka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Romcia tez po zabiegu jest bardzo smutna! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='perdusia']Przytul ją a wszystko będzie dobrze.[/QUOTE] Nic innego nie robiłam przez ostatnie 4 dni! Quote
perdusia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale już wszystko w porządku mam nadzieję? Quote
perdusia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A może zmienić pierwszy post, wpisać, że Perełka jest już wysterylizowana. Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bardzo spokojna jak nie Romcia i taka cicha!Tak w pierwszym poscie powinna być zmiana! Quote
camisiowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Perełka jest taka śliczna, aż trudno uwierzyć, ze ktoś się takiej suni pozbył Quote
perdusia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Śliczna i bardzo mądra. Chciałam podziękować Romci w imieniu Perełki. Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Bardzo proszę,widziałam ja u lekarza,śliczna mała! Quote
Recommended Posts