Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie tylko nie wiem jak wrócimy z Perełką po zabiegu, bo niestety nie mam samochodu, nie wiem czy ona od razu przejdzie ten kawałek do domu (pamietam jak Luna była po sterylce to tego dnia po powrocie spała, następnego było już dobrze).

Posted

oj nie Romka, psiaki ze schronu są dwa dni, a domowe zabiera się po południu do domu, skontaktuj się z nami podrzucimy Cię, ja albo Romka, prawda Romka? Z całą pewnością Perełka będzie do odebrania z lecznicy koło 15.00 jeśli zaprowadzisz ją rano.

Posted

[quote name='mamanabank']Nie nie mają wątków, to są suczki z okolic Łowicza, mają właścicieli i ciężkie życie, dlatego je wspieramy, możesz je zobaczyć na wątku naszej skarpety, link w moim banerku.[/QUOTE]
Biedne, planujecie ich sterylizacje? Byloby im latwiej, widze, ze jedna juz rodzila. No i byloby mniej tych slicznych, ale biednych szczeniaczkow...

Posted

Dziękuję dobrze, nie wolno jej skakać, ale upilnować też niełatwo. Jest bardzo dzielna. Kiedy zostawiałam ją u pani doktor była zdziwiona, choć mam wrażenie, że już wczoraj coś czuła. Po powrocie do domu była szczęśliwa, ale nie chce zostawać nawet przez chwilę sama. Obiecałam Romce napisać jak przebiegł powrót. Luna chciała się bawić ale wytłumaczyliśmy jej, że dzisiaj nie, więc powąchała Perełkę i polizała, i narazie jej nie zaczepia. Właśnie leży na łużku obok mnie. Wiecie ona patrzy na mnie z wyrzutem, aż mi przykro.:shake: