Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wy jesteście super jak zdążyłam sie przyjrzeć przez te kilka minut obecności w Twoim domu!:lol: Quote
perdusia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 My tylko kochamy pieski, a podobno jak ktoś lubi zwierzęta to i ludzi Quote
perdusia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Chcę napisać, że Perełka już nie jest wystraszonym malusziem. Łobuzuje, dokazuje, nie ten sam piesek. Niesamowita zmiana. Wychodzi z niej mały chuligan, ale przy tym jest kochana. Quote
mamanabank Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 czasami przechodzi się przez taką cienką granicę, gdy się widzi cierpienie zwierząt, że ludzie zaczynają irytować, ale my staramy się być dobrej myśli... jeszcze tak, jeszcze nie tracimy zaufania... Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Perdusia,mały,czarny,chudy z wrośnietym sznurkiem znów był widziany,tym razem koło torów kolejowych!Szukał czegos w śniegu!Ma go na oku jedna z nas jak sie pojawi ,bo do niej też nie podszedł,to spróbuje powiadomoć schronisko!Swoja drogą dobrze byłoby ,zeby znalazł sie w schronisku jest bardzo zimno! Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Perdusia zrob jakies zdjęcia jeśli masz możliwości wątek będzie ciekawszy! Quote
perdusia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Właśnie wróciłam ze spaceru z Luną, ale nie widziałam tego psiaka. Jak tylko go zobaczę to jeśli mi się uda to zrobię jakieś zdjęcia Quote
mamanabank Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Romce chodziło chyba o zdjęcia Perełki :-) Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mamanabank napisał(a):Romce chodziło chyba o zdjęcia Perełki :-) Tak Perdusia myślałam ozdjęciach Perełki!:lol: Quote
perdusia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To obecne zdjęcia Perełki, wychodzi z niej mały szatan, potrafi napadać Lunę, żeby się z nią pobawić. Czuje się coraz pewniejsza i zaczęła już szczekać(szczególnie na Lunę). Quote
perdusia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 zdjęcia są w albumie, bo nie chcą tutaj się zapisać Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 perdusia napisał(a):zdjęcia są w albumie, bo nie chcą tutaj się zapisaćNo to podaj tylko link to tego albumu to zaraz je obejrzymy! Quote
perdusia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wcale nie wiem po prostu wlazłam w ustawienia i tam są obrazki i albumy tam też wlazłam i tak utworzyłam album. Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Perdusiu,tam jest dostepny dla Ciebie a my tez chcemy go zobaczyć!Podaj adres tego albumu,czekamy cierpliwie!Jak będzie adres to sobie wejdziemy! Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 http://www.dogomania.pl/album.php?albumid=1333&attachmentid=3078 proszę bardzo, to jest album dogomaniacki, wchodzi się do niego przez profil użytkownika Quote
perdusia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='mamanabank']http://www.dogomania.pl/album.php?albumid=1333&attachmentid=3078 proszę bardzo, to jest album dogomaniacki, wchodzi się do niego przez profil użytkownika Kliknęłam myszką na na adres na twoim poście i otworzył się album Perły Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja też kliknęlam i otworzył sie album Perełki!Swoja drogą jest śliczna!I chyba masz rację lubi sie z Luną! Quote
mamanabank Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no tak, tak miało być, wstawiłam link dla Romki Quote
perdusia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wczoraj Perełka została wykąpana, teraz jest jeszcze ładniejsza Quote
perdusia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Fajnie, chciałam dodać jeszcze 3 zdjęcia, ale nie mogę odpowiadają mi coś po angielsku, wydaje mi się, że wykorzystałam limit. Quote
Romka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A ja dzięki Wam odkryłam,że jest taka opcja jak albumy i zdjęcia na dogomanii! Quote
perdusia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wiecie moje panie, Perełka jest super dziewczyna. Wyszłyśmy z moją córcią, z psicami na dwór, pomyślałam, że sobie pobiegają pobawią się, no i Perełcia zawołana przyszła prawie od razu, a wielka wcale. Quote
Recommended Posts