perdusia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Perełka bardzo się cieszy, aż merda ogonkiem. Quote
mamanabank Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Tak myślimy o niej, i powiem Ci, że jest jedną z najszczęśliwszych psinek, o których myślimy, bo jest bezpieczna u Ciebie, co pozwala nam spokojnie spać... Quote
perdusia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Perełka też spokojnie śpi czasem nawet ze mną, to taka mała przytulanka (byle nie w nadmiarze), ale dama zrobiła się bardzo wybredna w jedzeniu, suche - w ostateczności, najlepsze gotowane lub kluseczki smażone z mięskiem i warzywkami.:evil_lol: Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A co ma nie wybrzydzać,przeciez Perdusia ugotuje cos dobrego! Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ale wiecie co Perełcia chyba jeszcze pamięta swoich państwa i chyba tęskni troszkę, bo na spacerach rozgląda się jak przejeżdża jakiś samochód, ogląda za przechodzącymi kobietami i je obwąchuje i tak jakby chciała za nimi iść. Moje biedactwo musiała tam mieć dobrze, czemu tak to wyszło nie bardzo? chciałbym wiedzieć. Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A co powiesz o naszej Princesce!Taka piękna zadbana suczka a ktoś przerzucił ją przez ogrodzenie!Też chciałabym wiedzieć dlaczego tak wyszło ale oceniam to kategorycznie tak nie wolno robić zwierzęciu które ci zaufało!Biedna Perełka tez pewnie nie rozumie!Byłaś z nia u lekarza? Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 wet miał być w poniedziałek, tak mówiła perdusia Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Oczywiście w poniedziałek szczepienia. Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jutro Perełka będzie zaszczepiona. To jest taka panienka z okienka bardzo lubi wyglądać przez okno, jestem ciekawa co wtedy myśli. Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Predusia zapytaj o to kiedy mozliwa jest sterylizacja Perdusi. Quote
mamanabank Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 pewnie, że nie zły ten świat, ciepło, nie trzeba marznąć na śniegu, a popatrzeć się da... Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Romka napisał(a):Predusia zapytaj o to kiedy mozliwa jest sterylizacja Perdusi.Jasne, że zapytam. Na pewno nie zapomnę, sama jestem ciekawa. Quote
perdusia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale cóż to Perdziolka spadła na 3 stronę. Straszne. Quote
perdusia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Perełka jest już zaszczepiona od wszystkiego i ma książeczkę i breloczek informujący o szczepieniu. Teraz dama całą gębą, to znaczy pyszczkiem. Zniosła szczepienie bardzo dzielnie. Miała być po zastrzyku trochę ospała, u niej chyba działa odwrotnie.:evil_lol: A co do sterylizacji to pani doktor powiedziała, że za 2 tygodnie a może nawet za tydzień od szczepień. Kiedy spytałam czy może opuści cenę, bo za Lunę też tyle płaciłam to usłyszałam, że inflacja była. Quote
argusiowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ha Ha dobre :) Perdusiu kiedy sterylizację masz umówioną? może uda mi się jakiś grosz dozbierać dla Ciebie na ten cel :)ile brakuje? Quote
argusiowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Tzn sterylizację Perełki :D:D żeby nie było że koleżankę chcę do weta wysłać :) i jeszcze zasponsorować :) Quote
perdusia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja się nie dam :sweetCyb: no chyba, że ten sponsoring....... A poważnie to ja w tym miesiącu nie dam rady, chyba, że bank (może być mały) obrobię albo w totka wygram.:shake: Quote
perdusia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wydaje mi się czy co ale chyba Perełka urosła. Quote
Recommended Posts