Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perełka też spokojnie śpi czasem nawet ze mną, to taka mała przytulanka (byle nie w nadmiarze), ale dama zrobiła się bardzo wybredna w jedzeniu, suche - w ostateczności, najlepsze gotowane lub kluseczki smażone z mięskiem i warzywkami.:evil_lol:

Posted

Ale wiecie co Perełcia chyba jeszcze pamięta swoich państwa i chyba tęskni troszkę, bo na spacerach rozgląda się jak przejeżdża jakiś samochód, ogląda za przechodzącymi kobietami i je obwąchuje i tak jakby chciała za nimi iść. Moje biedactwo musiała tam mieć dobrze, czemu tak to wyszło nie bardzo? chciałbym wiedzieć.

Posted

A co powiesz o naszej Princesce!Taka piękna zadbana suczka a ktoś przerzucił ją przez ogrodzenie!Też chciałabym wiedzieć dlaczego tak wyszło ale oceniam to kategorycznie tak nie wolno robić zwierzęciu które ci zaufało!Biedna Perełka tez pewnie nie rozumie!Byłaś z nia u lekarza?

Posted

Perełka jest już zaszczepiona od wszystkiego i ma książeczkę i breloczek informujący o szczepieniu. Teraz dama całą gębą, to znaczy pyszczkiem. Zniosła szczepienie bardzo dzielnie. Miała być po zastrzyku trochę ospała, u niej chyba działa odwrotnie.:evil_lol: A co do sterylizacji to pani doktor powiedziała, że za 2 tygodnie a może nawet za tydzień od szczepień. Kiedy spytałam czy może opuści cenę, bo za Lunę też tyle płaciłam to usłyszałam, że inflacja była.

Posted

Ja się nie dam :sweetCyb: no chyba, że ten sponsoring....... A poważnie to ja w tym miesiącu nie dam rady, chyba, że bank (może być mały) obrobię albo w totka wygram.:shake: