czerda Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176265-russel-terier-szczeniaczek?p=13756319#post13756319 to link do wątku o znalezionym w igilie szczeniaczku prawdopodobnie russel teryer w Środzie Śląskiej Quote
Bzikowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja w nim dużo z russella nie widzę ;) ale oczywiście trzymam kciuki za domek... Quote
mari23 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 to rasowy kundelek, więc pewnie i z russela coś ma ;) piesio jest prześliczny, oby znalazł dom! "do pary" mam w domu znaleziona przed tygodniem sunieczkę - taka sama, tylko czarniutka! :) może one od jednej matki? :) Quote
czerda Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 a wiesz MAzrysiu , może ty masz rację , dość podobni są , tylko Neo jest jednak młodszy chyba , ma puszek , a brzuszek goły , i niezstąpione jądra , bardzo malutki , jak robi (coś ) w domu to tylko w jednym miejscu szkooda ,ze tych ludzi się należy bać , weci mówili , że ona często tak robi-próbuje sprzedac kradzione psy może jakieś ogłoszenie do rozwieszenia jutro w Środzie albo w poniedziałek ze zdjęciem , jak idziesz do pracy w poniedziałek , zrobiłabys tam ksero? Quote
mari23 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 na naszej-klasie go dodałam, pytała dzisiaj pani o miejscowość... to sympatyczna bardzo pani... może chce malucha? oby! ogłoszenia oczywiście wydrukuję! a wracając do kobiety - taka myśl mnie "napadła"... a może ona tego szczeniaczka od Ady sprzedała, a mówi, że jej ukradli? Quote
czerda Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 to możliwe że spzedała ! zaraz wchodzę na naszą klasę masz numer do Zzuzi z hoteliku? chce się dowiedziec czy njest miejsce dla Kazana dziewczyny też pytają czy dał kto s ogłoszenia dla Apacza Quote
Recommended Posts