Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję z a zainteresowanie ... :loveu::loveu::loveu:
U suczek wszystko dobrze, tzn. leżą i czekają na lepsze czasy. Jak przestanie boleć, jak będzie cieplej itp.
Mało spacerków bo wygolone, gołe brzuszki marzną, z chodzeniem po lodzie kłopot. A więc tylko siusiu, koo i do domu. Już jedzą (Frezja z ręki), Gwiazdeczka ma apetyt. Takie charakterki, że muszą mieć kubraczki, bo bez natychmiast dobierają się do ranki. A w kubraczkach im źle.
Jutro antybiotyk i zapewne już będą bardziej ruchliwe. Za to Cynia od Lilutosi sterylkę przeszła bez żadnych problemów. Pozdrawiam ...

• 2 weeks later...
Posted

Zaraz wkleję zdjęcia Gwiazdeczki - w sobotę jedzie do nowego sprawdzonego domku, a mi pozostaną łzy ...:placz:
Jedzie do aktywnej pani, która jest na emeryturze i będzie mogła poświęcić jej dużo czas. Domek z kotem, taki akurat dla niej. Ponieważ ma lęk separacyjny tzn. troszkę biadoli jak zostanie sama - wybrałam dla niej taką opcję. Jeśli chodzi o rodzinę to w pobliżu mieszka córka i też jest skora do pomocy przy Gwiazdce. Z pewnością będzie szczęśliwa ... tylko to rozstanie najgorsze.

Posted

No tak, zerduszko ma poczucie humoru.:lol::mad:
Teraz będę się tłumaczyć. Na tymczas biorę bezpłatnie, ale nie w każdej chwili.
Opiekuję się rodzicami i wtedy oni na tym cierpią. Najbliższy czas zamierzam poświęcić na opiekę przy rodzicach, a pieskami tylko opiekować się wirtualnie.
Na tę chwilę mam podopieczną Cynię w hoteliku, może pójdzie już do domku, sprawa w toku.
Założyłam wątek na przygarnę - pieski podobne do Gwiazdki. Miałam telefony i zapytania - odsyłam na wątek.
A Gwiazducha to super psiak ...

Posted

Lucyna - ale Ty mi się nie tłumacz. Jednak jakbyś miała bardzo cierpieć, a ja na cierpienie nie jestem obojętna, to ja Ci pomogę ;)
Zresztą pogadamy, jak mój tymczas będzie znajdzie dom ;(

Posted

ach, Lucynko z jednej strony ciesze sie ze bedzie wspanialy domek a z drugiej przelewam z Toba lzy.....podziwiam Ciebie za DT ja jestem slaaba i nie nadaje sie na takie "cus".....sciskamy Ciebie serdecznie....

Posted

Gwiazdeczka już w DS. Panie w końcu się doczekały... :lol: bardzo uradowane przyjęły sunieczkę w swoje progi. Z relacji wiem, że mordusia biadoliła do wieczora, nocka była spokojna, je, pije spacerki też ok, załatwia się. Dzisiaj już spokojniejsza, z kotką też się dogadują tzn. bez agresji :loveu:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...