Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 JustynaJK napisał(a):zapewniam Cię,że na egzaminie sędziowskim jesteś pytana ze znajomości wszystkich grup,a jak ktoś z sędziów nie zna to tylko o jego wiedzy kynologicznej żle świadczy O rasy jesteśmy pytani również na egzaminie asystenckim... I co z tego? Pzdr. Quote
JustynaJK Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 jak ktoś się interesuje kynologią,a nie zdaje na siłę to sama przyjemność oglądać psie encyklopedie i w sumie automatycznie człowiek nabywa wiedzę Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No to co do niektórych sedziów mam duże zastrzeżenia, czy oni to robią dla przyjemności, z zamiłowania, czy ze swoistego "obowiązku"... Pzdr. Quote
JustynaJK Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 to przecież hobby,więc powinni wszyscy którzy się parają kynologią robić to z przyjemnością:lol: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Kilka zdjęć luźnych z Chorzowa. Psiaki trafione przypadkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 I dwa zdjęcia, na których jest osoba powszechnie znana... Kto to może być? No, teraz to juz chyba jasne, co? Pzdr. Quote
Rul Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 przepiękne fotki :crazyeye: ! Seterków niestety nie widziałam.. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 cd. BIS JUNIORÓW: Wywaliło mnie z DGM i dlatego BIS Juniorów jest w dwóch częściach. Pzdr. Quote
Nor(a) Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Rul']przepiękne fotki :crazyeye: ! Seterków niestety nie widziałam.. ;) Kameralny dość ring z seterkami ..migawka z irlandami ..z gordonem z tyłu my biegniemy i po ocenie Quote
Agasia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asiaczek - piękne fotki! Lustrzanka zrobila swoje.. :) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Agasia - chyba trzeba zacząć oszczędząć:lol:... Pzdr. Quote
Gosia & c.o. Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asiaczek fotki naprawde majstersztyk :loveu: Quote
Savannah Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asiaczku fotki cudowne, dokładnie takie jak lubie :loveu: czy ten sprzęt będzie też we Wrocławiu??:razz: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gosia i kropki napisał(a):Asiaczek fotki naprawde majstersztyk :loveu: Modele byli cudowni!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku fotki cudowne, dokładnie takie jak lubie :loveu: czy ten sprzęt będzie też we Wrocławiu??:razz: Raczej nie. Ale na Poznań jest duże prawdopodobieństwo... Pzdr. Quote
jolly_94 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Agasia napisał(a):A ja na grupach się teoretycznie znam, ale tego ze dalmatyńczyki byly w IX gr to nie slyszalam! Jestem chyba za mloda na takie czasy! Przecież one tam zupelnie nie pasują! :) W pełni się zgadzam!!!!! A słyszłam, ze znowu sie w FCI zastanawiają nad powrotem dalmasiów do IX! Coś okropnego!!!! Quote
jolly_94 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='musia']Agasia - pierwszy z brzegu katalog - III wystawa psów rasowych w Katowicach - 26.4.1992 r 18 zgłoszonych dalmisiów - numery 1093 - 1110 - grupa IX, pośród chihuahua, cavalierków, maltańczyków. A tak przy okazji - znane hodowle - uśmiechnieta wielocętka, kontradomino, usmiech dalmacji, z kojca Brendy. wtedy ta rasa dziesiatkami niekiedy bywała. Mhmmm..... Ale mi dobrze..... Tak miło.... bo U.W. to my!!! :multi: :multi: :multi: DZIĘKI :lol: :lol: :lol: Quote
Agasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='jolly_94']W pełni się zgadzam!!!!! A słyszłam, ze znowu sie w FCI zastanawiają nad powrotem dalmasiów do IX! Coś okropnego!!!! A mozeby dalmatyńczyk miniaturowy dlugowlosy...? :evil_lol: Agasia - chyba trzeba zacząć oszczędząć...:lol: No... oszczędzaj Asiu oszczędzaj, a ja będe "pozyczala" aparacik od Ciebie... :diabloti: :thumbs: Quote
Recommended Posts