madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 były duże pieski :evil_lol: i mniejszte troszke :p i wymyślne fryzury tez miały :cool3: od blondynek... po rude :cool3: i siwe też sie znalazły :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 i ostatania seria i juz mozecie isc spac :evil_lol: byli tacy, co na wystawe przyjechali posiedziec :p inni poszli spac na środku chodnika :p kiedy reszta dzielnie stała na straży porządku:mad: nawet mucha sie nie prześlizgnęła :evil_lol: a jeszcze inni ciągle gadali :lol: rozglądali się... rozglądali... i rozglądali... i rozglądali... i tak mineła cała wystawa :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pMadziu swietna relacja hihihi dziękuje, starałam sie jak mogłam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ja róniez gratuluje zdobytych ocen, opisów, tytułów, pucharów i innych trofeów... Naprawde było tego dużo, prawda? A skoro Agappe (za zezwoleniem!) zdała relację z baskowego ringu, to mnie pozostaje jedynie pięknie podziękować Agasi za pomoc w zaprezentowaniu basków-babasków. Zrobiła to naprawdę profesjonalnie i - przede wszystkim - skutecznie. A, i jeszcze jedno. Nie tylko JELLY JOSHREEN Asiaczek (Żelka) została pięknie zaprezentowana zwiedzającym, ale także i FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (Felka) pokazała, co umie. ą mianowicie Agasia, w Młodym Prezenterze, gr. starsza zajęła III miejsce! Brawo!!! Musia - czułam przez skórę, że gdzieś jesteś, ale nie znalazłam Ciebie i ominęła nas taka wspaniała okazja do pogaduszek... Madzika - ja też mam sporo zdjęć z tej wystawy, ale spodziewajcie się ich dopiero w środę-czwartek. Wcześniej nie dam rady... Gosia i kropki - dzielnie walczyłaś i skutecznie! Piękna z Was była parka!!! Pzdr. i dobranoc. Quote
IzaP Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 jeśli ma ktoś fotki Westików to bardzo, bardzo, bardzo proszę żeby wstawił :) albo jeśli są za duże to wysłał mi na maila, byłabym bardzo wdzięczna :) mój mail westka@o2.pl Quote
zaba14 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ale wam zazdroszcze :placz: ja niestety nie pojechałam, bo okazało się że jestem matka chrzesna własnie w ta niedziele :placz: czekam na wystawe w Zabrzu... ma ktos fotki stafikow? Quote
Gośka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nam poszło też całkiem nieźle: CWC i BOS.:p Ma ktoś może wyniki z finałów?? Szczególnie IX. Quote
Kelly Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 fajnie było również poza ringami :evil_lol: http://img207.imageshack.us/my.php?image=imgp6408ro7.jpg http://img178.imageshack.us/my.php?image=imgp6410do2.jpg http://img83.imageshack.us/my.php?image=imgp6411sy1.jpg Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Grupe IX wygrał przepiekny Shih tzu :CH.FR.Usiao de Dewa Thang wł p. Patryk Bukowczan - piene zwierze - perfekcyjnie przygotowane i pokazane - p .Patryku gratuluje :multi: Drugi był mops p Jolanty Walczak a trzecia moja Bułka :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Uh, Resuruss, też zaszalałaś!!! Shih-tzu - rzeczywiście piękny, Twoje maleństwo też, natomiast mopsik- chyba zdziebko za tłusty jednak... Gratki!!! Oby tak dalej, prawda? pzdr. Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Asiaczku!!!Miło było Cie poznac :loveu: Mam tu jedna foteczke z ringu: Asiaczku!Oby oby!!! Dla mnie sukces jakby podwojny ,bo suczka z klasy mlodziezy jest - a ta wystawa miała byc pozegnaniem z klasa młodziezowa :multi: Quote
panienkabubu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ponawiam pytanko - czy ktoś z Was się orientuje, kto wygrał grupę II ?? :cool3: Quote
musia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Do Asiaczka. Wygraliśmy klasę, przegraliśmy rasę ze starszym bratem Maurem, który zresztą zaszalał na Bogu i rasach polskich. Przyplątał mi się szczęśliwie transport pod dom i nawet zdąrzyłam na F1 (które nie opuszczam od jakiś 15 lat). Więc pojechałam. W domu tuż przed startem przebłysk : qrna - z Asiaczkiem miałam pogadać... ogromny wstyd i brak twej komórki do kontaktu i przeprosin. Quote
Tomex Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 panienkabubu napisał(a):ponawiam pytanko - czy ktoś z Was się orientuje, kto wygrał grupę II ?? :cool3: czarny terier rosyjski - zdaje się Quote
Asztir Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Przyłączam się do zdjęć ;) Gratulacje dla zwycięzców :D a to moje bydlątko - CARTMAN Stawka Większa niż Życie Human Dogs LENNOX LEWIS: LA OLA Daffodil Yellow: a tu już inne psaki Quote
panienkabubu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tomex napisał(a):czarny terier rosyjski - zdaje się dzięki :) a czy p. Podlaski zerknął chociaz na bernardyna? czy dlugowłosy nie został na finałach? my mieliśmy zostać, ale się nie udało i teraz właśnie nie wiem czy dobrze czy źle zrobiliśmy, w każdym razie, na jakie psy p. Podlaski zwracał uwagę? ;) bardziej pod sznaucery czy molosy? ;) Quote
efra-husky Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ogromne gratulacje dla wszystkich :klacz: :Rose: Dziękuję Resuruss, Meggy, Flashce, Pearl, Carragan, Żannie, Monice i jeszcze wielu osobom za czas tak mile spędzony. Dzięki Wam wspominać tą wystawę będę bardzo długo :buzi: Moja księżniczka zdobyła sreberko :p Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 efra-husky napisał(a):Ogromne gratulacje dla wszystkich :klacz: :Rose: Dziękuję Resuruss, Meggy, Flashce, Pearl, Carragan, Żannie, Monice i jeszcze wielu osobom za czas tak mile spędzony. Dzięki Wam wspominać tą wystawę będę bardzo długo :buzi: Moja księżniczka zdobyła sreberko :p Gabi!!!!!Kochana moja!!!!dziekuje Ci bardzo za to ,ze bylas!!!!!W dalszym ciagu mam wyrzuty sumienia ,ze tak siedziałąs sama jak ja byłam na BiS-ach :oops: Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Najpiekniejsza Ksieżniczka Efrunia: Quote
Lazarus Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 zapraszam na strone oddzialu wstawilam komplet wynikow z finalow. Gratulacje dla wszystkich. Gratulacje zwlaszcza dla wilczarza który wygral Best in show, przyciagala dziewczyna oko!!! wielkie brawa bo na ringu chartow bylo " goraco" a sedzina ze Szwecji operowala cala skala ocen.... Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Oczko mojego ukochanego: Oraz oczka mojego drugieko kochasia: Quote
JustynaJK Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 my po debiucie w klasie otwartej przywieżliśmy złoto! Quote
Recommended Posts