resuruss Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ja juz tez jestem!!!!!Cudownie sie bawiłam!!!!!dziekuje za przemile towarzystwo Efrze,Flashi, Pearl,Carragan, bardzo sie ciesze ze poznałam dziewczynke Meggi - super z Ciebie dziewczynka i Czarne Gwiazdy ( jest kobieta ;) ) Nasz dzisiejszy bilansik: Siwy sreberko a Bułeczka ZW.MŁ BoB,Junior BoG IX i BOG III :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Iwona']Może takie się spodoba :lol: - coś mi się kojarzy z Asterixem i ferajną:loveu: Super!! :multi: :multi: :multi: Quote
Gwarek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Madzika napisał(a):A macie może jakies foty:cool3: Btw widzialam basenji Asiaczka chyba (kochane:loveu: :loveu: ) a na bordery sie spoznilam zna moze ktos ich stawke???? Psy Klasa młodzieży 3. SLAVIC HASHEESH BLUE Energizer - zw mł Klasa otwarta 4. JUSTIN JEWEL BLUE Energizer- dosk 2 5. ONLY MY VIKING BLUE Energizer - dosk 1 CWC Klasa championów 6. HECTOR Czechmate - 1 CWC NPwR BOB Suki Klasa młodzieży 7. BESSI Runo,- 3 8. Alderaan SALT'N'PEPA, - 2 dosk 9. SINGIN IN THE RAIN BLUE Energizer, - 1 dosk zw mł Klasa pośrednia 10. CATY Slezsky Hradek -2 (dosk?) 11. PAMELA PHANTOM OF LOVE BLACK Energizer - nb? 12. QUINTESSENCE QUALITY BLACK Energizer, - 1 dosk CWC Klasa otwarta 13. DAISY Super Pracuś, -2 (dosk?) 14. MELODY MISSALIANCE BLACK Energizer, -1 CWC Klasa championów 15. HOLLY HAZE BLACK Energizer - 1 CWC NSwR Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 I jeszcze szacowna morelowa weteranka: Quote
Nor(a) Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Nasze wrażenia z dzisiejszej wystawy: :lol: ..pogoda dopisała, ring gr VII bardzo sympatyczny, bo taki kameralny na boku (bardzo mi się podobało), cały teren wystawy również fajny. A tak poza tym ...nie nastawiałam się na sukces..zależało nam tylko na opisie i opinii o naszej suni od tej akurat sędziny myśląc, że nawet jak będzie kiepska to trudno ;) ..wróciliśmy do domu (w końcu się tu mogę pochwalić)... ze złotym medalem i zwycięstwem młodzieży!!!! :diabloti: :Cool!: Quote
Madzika Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gwarek napisał(a):Psy Klasa młodzieży 3. SLAVIC HASHEESH BLUE Energizer - zw mł Klasa otwarta 4. JUSTIN JEWEL BLUE Energizer- dosk 2 5. ONLY MY VIKING BLUE Energizer - dosk 1 CWC Klasa championów 6. HECTOR Czechmate - 1 CWC NPwR BOB Suki Klasa młodzieży 7. BESSI Runo,- 3 8. Alderaan SALT'N'PEPA, - 2 dosk 9. SINGIN IN THE RAIN BLUE Energizer, - 1 dosk zw mł Klasa pośrednia 10. CATY Slezsky Hradek -2 (dosk?) 11. PAMELA PHANTOM OF LOVE BLACK Energizer - nb? 12. QUINTESSENCE QUALITY BLACK Energizer, - 1 dosk CWC Klasa otwarta 13. DAISY Super Pracuś, -2 (dosk?) 14. MELODY MISSALIANCE BLACK Energizer, -1 CWC Klasa championów 15. HOLLY HAZE BLACK Energizer - 1 CWC NSwR Dzieki Widze ze Energizery posprzatały :D:loveu: Gratulacje dla Holki Mysmy sie niestety na nie spoznili spotkalismy tylko włascicieli teddiego i jokera na parkingu. Jak dobrze pojdzie za rok dołaczymy do stawki a wtedy :cool3: Pokażemy nasz potencjał wzielam dzis Akiego na wystawe i nawet mu sie podobało olewał 90% psów a ciagnał do 90% ludzi :D Pozdrawiam I do zobaczenia Quote
diabelkowa Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :DD a ja dzisiaj normalnie meczylam nasze MAlenstwo z dogo normalnie jestem w nim zakochana :loveu: :loveu: :loveu: szkoda ze on sie nie da ukrasc ... :P Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 to ja sie pochwale za kasie, bo dzisiaj robiłam za fotografera jej :cool3: numerek który przyniósł szczęscie :eviltong: i nasza gwiazda :loveu: i reszta piesków :cool3: czarne misie przed konkursem :lol: dozie :loveu: Quote
sota36 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Madzia - Ty dawaj jakies briardy dla chorowitej Gutkowej!!!! Quote
resuruss Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A tak sie poprzewracało mojej Bulince w głowie.Pozowanie z pucharami: Quote
flashka-g Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A ja wlasnie z szanowna Bułkowską BIS JUNIOR IX GRUPY i III NA BOG:)) Quote
Alfa147 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gratulacje dla wszytkich:multi: my dziś tylko 2 lokata :roll: Quote
Meggy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Witajcie kochani!! Przede wszystkim wielkie gratulacje dla wszystkich wystawiających się , wygranych bardziej i mniej, ale też wygranych!! Pearl,Flaszka,Efra,Ress,Czarne Gwazdy i wszyscy inni, jesteście wspaniali i dziekuję za cudowną atmosferę! Ress, Bułka i Siwy są niesamowicie, po prostu są suuuper!!! Aaaaa, przecia ja dziewczynka...Hmmm....Czekaj sprawdzę....Tak, jestem dziewczynką!!!Hahahahahaha... A Czarne Gwiazdy..Hmmmm...Jest kobietą i do tego starą i wredną!! Hahahah, HIT dnia!!! Fotek jest troszkę,ale to dopiero jutro, bo dziś nie czuje co czuję!! Jeszcze raz dziękuję za wszystko i do zobaczenia na kolejnych "zlotach"!:0 Quote
Agasia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Nora, nie wiedzialam ze ty to ty! Stalam przy seterach i polowalam na kogos kto powie mi kto wzial BOBa w irlandach i rozwazalam podejscie do Ciebie ;) Wystawę uważam za b.udaną i miłą... Pogoda super, teren jak zawsze fajny, nagrody fajne i duże puchary... Czego chcieć więcej ;)? I skoro Agappe się już wygadala, to się pochwalimy jeszcze raz, że z Żelcią zajełyśmy razem 1 miejsce na BIS Junior Vgr i 2 na ostatecznym BISie Jr. Szczeze mowiac zaskoczenie, więc i radość tym większa :) Ale wreszcie to zasługa Asiaczka, za wyhodowanie tak pięknej sunii... :) Asiaczku jeszcze raz dziekuje za transport, odwiezienie do domku i mile towarzystwo! :) Dziewczyny - flash, Gosia i kropki, resuruss - gratuluje pieknych wynikow ! Quote
panienkabubu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Madzia ma mnostwo zdjec z wystawy, wiec na pewno jeszcze cos wstawi :) w kazdym razie, wystawa bardzo udana jak dla mnie, mielismy zostac na wyborach BOG'a, ale jednak tyle czekania to było dla nas ciutkę za dużo... orientuje się ktoś może o wynikach BOG'a II ? jak ktoś dorwał bernardyny (były tylko dwa:p) to poproszę zdjęcia :loveu: a i białego pudla widziałam...... :lol: w trakcie czesania ;) a briardy beda bo jest ich duuuuuuzo :):) pozdrawiam i gratuluje sukcesów !! Quote
georgina Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Dziewczyny, ma któraś zdjęcia maltanków? Bardzo prosze o wstawienie :) Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agasia napisał(a): I skoro Agappe się już wygadala, to się pochwalimy jeszcze raz, że z Żelcią zajełyśmy razem 1 miejsce na BIS Junior Vgr i 2 na ostatecznym BISie Jr. Szczeze mowiac zaskoczenie, więc i radość tym większa :) Ale wreszcie to zasługa Asiaczka, za wyhodowanie tak pięknej sunii... :) Wygadanie było zezwolone ;) a ja mówiłam wczoraj, że Żelka jeszcze Wam wszystkim pokaże!! ;) Quote
VIVA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Mała poprawka w borderach było: Klasa otwarta 13. DAISY Super Pracuś, -2 (dosk?) 14. MELODY MISSALIANCE BLACK Energizer, -1 CWC powinno być: Klasa otwarta 13. DAISY Super Pracuś, V1 CWC 14. MELODY MISSALIANCE BLACK Energizer, 2 (dosk?) Quote
Agasia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agappe napisał(a):Wygadanie było zezwolone ;) a ja mówiłam wczoraj, że Żelka jeszcze Wam wszystkim pokaże!! ;) i pokazala! ;) za to dala bratu fory i pozwolila wziasc rase :evil_lol: a ze zezwolone - to wiem :lol: Quote
Nor(a) Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agasia napisał(a):Nora, nie wiedzialam ze ty to ty! Stalam przy seterach i polowalam na kogos kto powie mi kto wzial BOBa w irlandach i rozwazalam podejscie do Ciebie ;) Agasia: nie kojarzę Cię..(było podejść ;) ..może jakimś następnym razem). Z gordonką w towarzystwie grubej irlandki i TZ to rzeczywiście byłam ja ;) Quote
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agappe napisał(a):Wygadanie było zezwolone ;) a ja mówiłam wczoraj, że Żelka jeszcze Wam wszystkim pokaże!! ;) Podaj swojego maila wyślę Ci jutro fotki Akit. Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='zpr']Podaj swojego maila wyślę Ci jutro fotki Akit. jej!!! :lol: będe miała co ogladac jak wróce załamana po oblaniu egzaminu :cool1: akita_inu@op.pl z góry dziękuje!!!!! :)) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='sota36']Madzia - Ty dawaj jakies briardy dla chorowitej Gutkowej!!!! jola ja oczywiscie, ze pol wystawy za briardami ganiałam :eviltong: cos na ukojenie twoich chorobowych boli :cool3: moje cudooooooo :loveu: padłam z wrażenia :loveu: czesanko musi byc :cool3: a kuku :lol: dostojnosc w każdym calu :eviltong: i jeszcze taki klusek sie przyplątal :loveu: prawda ze słodziachny?:lol: zaraz wrzuce reszte :razz: Quote
Recommended Posts