panienkabubu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 JustynaJK napisał(a):no dziś nas przywitało piękne słoneczko i pewnie tak do jutra będzie!!! miejmy nadzieję :kciuki: jutro o tej porze pewnie bede juz na wystawie ;) zawsze wole byc chwilke wczesniej ;) Quote
panienkabubu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mam pytanie do organizatorów - czy będą oznaczenia jak jechać od strony katowic na srednicówce? wiem jak jechać, ale wolę tak orientacyjnie się zapytać ;) za niedługo czas zabrać się za przygotowywanie psiaka do wystawy ;) tak więc ... jakby mnie już tu dziś nie było .. to mili moi .. :kciuki: powodzenia !! :kciuki: Quote
Xavier88 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Witam. Niestety nie otrzymałem zaproszenia z numerem. Czy ochroniarze wpuszczający bedą wiedzieli o takich przypadkach jak ja? Mam nadzieję że wystarczy wydrukowane potwierdzenie przelewu? Pozdrawiam Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jesli nie dostałes potwierdzenia poczta to na wystawie przy wejsciu informujesz o ty słuzby ,ktore sa zobligowane do sprawdzania zgłoszen/biletow wstepu i idziesz bezposrednio do sekretariatu wystawy.Oczywiscie potwierdzenie wplaty muszisz miec ze soba. Na miejscu zostanie wydany numer pod ktorym figuruje Twoj psiak w katalogu. Quote
Meggy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Do zobaczenia jutro!Fajnie Ress,że będziesz!!!;) Quote
musia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jeszcze raz spytam . tramwaj 7 z Katowic. Wysiadam na przystanku - osiedle Skałka czy wcześniej?? Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Meggy napisał(a):Do zobaczenia jutro!Fajnie Ress,że będziesz!!!;) Ano będę ;) Fajnie ,ze Ty tez bedziesz,bo znow sie załapiemy na foteczki prawda????;) Poza tym ofkors dzis pełen luz...psy nie zrobione,ja nie mam nic naszykowanego :lol: ....ciekawe za ile mnie złapie szał przedwystawowy ;) Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='musia']Jeszcze raz spytam . tramwaj 7 z Katowic. Wysiadam na przystanku - osiedle Skałka czy wcześniej?? Musia!!!Ja wprawdzie nie wiem jaki numer ma tramwaj ,ale wiem ,ze jadac z Katowic tramwajem po prawej stronie mija sie osrodek "Skałka" -jest dosc duzymi literami napisane ,ze to Slałka wiec trudno przeoczyc. Quote
musia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzięki resuruss To się może wydać śmieszne , że pamięć nie ta, ale ja swoją bassetkę wystawiałam na Skałce w '90 czy '91 roku. A w zeszłym mąż mnie podwiózł. A jutro przyjdzie jechać środkami komunikacji miejskiej Quote
Błyskotka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No to wszystkim życze powodzenia ;) . Quote
kasia&jaga Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Sluchajcie jak to jest z zgłoszeniem nie opłaconym, czy mam ze sobą zabrać potwierdzenie przelewu do przedstawienia odp. osobom. aby psa wystawić? a co jeśli w ogóle nie pojadę na wystawę (bo pies kuleje) czy jeżeli nie opłacę tego zgłoszenia to związek bedzie mnie ścigał, ale na początku tygodniu wysłałam maile do związku z info że nie mogę wystawić psa z powodu jego kontuzji ale nie dostałam żadnej informacji, wiec nie wiem- pies kuleje to bez sensu go wystawiać!!! Sory za chaotyczne pytania ale nie wiem bo wystawa juz jutro!! Quote
Meggy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jaaaasne Ress,że się załapiecie,mam nadzieję,że będziemy z Efrą wcześniej,to przed oceną sznaucerków pobiegnę do Was!! :) Potem offf kors BISY!!!!!!;)))))NA których of kors Was chcę zobaczyć!!!!! Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Meggy napisał(a):Jaaaasne Ress,że się załapiecie,mam nadzieję,że będziemy z Efrą wcześniej,to przed oceną sznaucerków pobiegnę do Was!! :) Potem offf kors BISY!!!!!!;)))))NA których of kors Was chcę zobaczyć!!!!! Na pudle najlepiej :p Quote
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 musia napisał(a):Dzięki resuruss To się może wydać śmieszne , że pamięć nie ta, ale ja swoją bassetkę wystawiałam na Skałce w '90 czy '91 roku. A w zeszłym mąż mnie podwiózł. A jutro przyjdzie jechać środkami komunikacji miejskiej Trzymam kciuki za Opusika na jutrzejszym show!!! :loveu: :multi: Quote
Nugatowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Monisiu (meggy) cyknij seterki angielskie :modla: Quote
sota36 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='musia']Jeszcze raz spytam . tramwaj 7 z Katowic. Wysiadam na przystanku - osiedle Skałka czy wcześniej?? - tak, siodemka, wysiadasz na owej Skalce, ktora jadac twarza do kierunku jazdy masz po prawej stronie. Quote
Madzika Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A ja mam pytanko czy moge przyjsc na wystawe z moim szczeniakiem jako widz??? bo chce mu pare rzeczy kupic jakby była okazja ( malec to pies rasowy i moze za rok bedzie i tam wystawiany) Dzieki za odpowiedz:roll: Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Meggy napisał(a):Jaaaasne Ress,że się załapiecie,mam nadzieję,że będziemy z Efrą wcześniej,to przed oceną sznaucerków pobiegnę do Was!! :) Potem offf kors BISY!!!!!!;)))))NA których of kors Was chcę zobaczyć!!!!! No jak będziesz z Gabi to pewnie sie spotkamy:multi: A z BiS-ami nie wiadomo ;) Na pewno bede na Najpiekniejszej Parze Psow ;) Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Na pudle najlepiej :p Nie zaprzeczę ;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 resuruss napisał(a):No jak będziesz z Gabi to pewnie sie spotkamy:multi: A z BiS-ami nie wiadomo ;) Na pewno bede na Najpiekniejszej Parze Psow ;) To jaka to para będzie najpiękniejsza jutro? Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 jak to jaka?? Siwiec i Bułencja:razz: Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Najpiekniejsza bedzie ta ktora sedzia wybierze ;) , a ja faktycznie tak jak Flashi napisała bede z Siwym i Bułka czyli debiut ringowy tej pary i pierwszy raz pokazanie powder puffki z nagusem w parze;) Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 i wlasnie na tym polega caly urok:lol: Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No urok jest dla nas bo mamy grzywce ,a ludzie pomysla ,ze mam dwie rozne rasy :evil_lol: Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wiesz ze fani wystaw tak uwazani sa za wariatow:) wiec na gorsze psy nie zejdziesz:cool3: Quote
Recommended Posts