Jump to content
Dogomania

Chorzów dn. 10.09.2006r. Krajowa

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie do organizatorów - czy będą oznaczenia jak jechać od strony katowic na srednicówce?
wiem jak jechać, ale wolę tak orientacyjnie się zapytać ;)
za niedługo czas zabrać się za przygotowywanie psiaka do wystawy ;)
tak więc ... jakby mnie już tu dziś nie było .. to mili moi ..

:kciuki: powodzenia !! :kciuki:

Posted

Witam.
Niestety nie otrzymałem zaproszenia z numerem.
Czy ochroniarze wpuszczający bedą wiedzieli o takich przypadkach jak ja?
Mam nadzieję że wystarczy wydrukowane potwierdzenie przelewu?

Pozdrawiam

Posted

Jesli nie dostałes potwierdzenia poczta to na wystawie przy wejsciu informujesz o ty słuzby ,ktore sa zobligowane do sprawdzania zgłoszen/biletow wstepu i idziesz bezposrednio do sekretariatu wystawy.Oczywiscie potwierdzenie wplaty muszisz miec ze soba.
Na miejscu zostanie wydany numer pod ktorym figuruje Twoj psiak w katalogu.

Posted

Meggy napisał(a):
Do zobaczenia jutro!Fajnie Ress,że będziesz!!!;)

Ano będę ;)
Fajnie ,ze Ty tez bedziesz,bo znow sie załapiemy na foteczki prawda????;)
Poza tym ofkors dzis pełen luz...psy nie zrobione,ja nie mam nic naszykowanego :lol: ....ciekawe za ile mnie złapie szał przedwystawowy ;)

Posted

[quote name='musia']Jeszcze raz spytam . tramwaj 7 z Katowic. Wysiadam na przystanku - osiedle Skałka czy wcześniej??

Musia!!!Ja wprawdzie nie wiem jaki numer ma tramwaj ,ale wiem ,ze jadac z Katowic tramwajem po prawej stronie mija sie osrodek "Skałka" -jest dosc duzymi literami napisane ,ze to Slałka wiec trudno przeoczyc.

Posted

Dzięki resuruss

To się może wydać śmieszne , że pamięć nie ta, ale ja swoją bassetkę wystawiałam na Skałce w '90 czy '91 roku. A w zeszłym mąż mnie podwiózł.

A jutro przyjdzie jechać środkami komunikacji miejskiej

Posted

Sluchajcie jak to jest z zgłoszeniem nie opłaconym, czy mam ze sobą zabrać potwierdzenie przelewu do przedstawienia odp. osobom. aby psa wystawić?

a co jeśli w ogóle nie pojadę na wystawę (bo pies kuleje) czy jeżeli nie opłacę tego zgłoszenia to związek bedzie mnie ścigał, ale na początku tygodniu wysłałam maile do związku z info że nie mogę wystawić psa z powodu jego kontuzji ale nie dostałam żadnej informacji, wiec nie wiem- pies kuleje to bez sensu go wystawiać!!!
Sory za chaotyczne pytania ale nie wiem bo wystawa juz jutro!!

Posted

Jaaaasne Ress,że się załapiecie,mam nadzieję,że będziemy z Efrą wcześniej,to przed oceną sznaucerków pobiegnę do Was!! :)

Potem offf kors BISY!!!!!!;)))))NA których of kors Was chcę zobaczyć!!!!!

Posted

Meggy napisał(a):
Jaaaasne Ress,że się załapiecie,mam nadzieję,że będziemy z Efrą wcześniej,to przed oceną sznaucerków pobiegnę do Was!! :)

Na pudle najlepiej :p

Posted

musia napisał(a):
Dzięki resuruss

To się może wydać śmieszne , że pamięć nie ta, ale ja swoją bassetkę wystawiałam na Skałce w '90 czy '91 roku. A w zeszłym mąż mnie podwiózł.

A jutro przyjdzie jechać środkami komunikacji miejskiej

Trzymam kciuki za Opusika na jutrzejszym show!!! :loveu: :multi:

Posted

[quote name='musia']Jeszcze raz spytam . tramwaj 7 z Katowic. Wysiadam na przystanku - osiedle Skałka czy wcześniej?? - tak, siodemka, wysiadasz na owej Skalce, ktora jadac twarza do kierunku jazdy masz po prawej stronie.

Posted

A ja mam pytanko czy moge przyjsc na wystawe z moim szczeniakiem jako widz??? bo chce mu pare rzeczy kupic jakby była okazja ( malec to pies rasowy i moze za rok bedzie i tam wystawiany)
Dzieki za odpowiedz:roll:

Posted

Meggy napisał(a):

No jak będziesz z Gabi to pewnie sie spotkamy:multi:
A z BiS-ami nie wiadomo ;)
Na pewno bede na Najpiekniejszej Parze Psow ;)

Posted

Najpiekniejsza bedzie ta ktora sedzia wybierze ;) ,
a ja faktycznie tak jak Flashi napisała bede z Siwym i Bułka czyli debiut ringowy tej pary i pierwszy raz pokazanie powder puffki z nagusem w parze;)