Jump to content
Dogomania

Chorzów dn. 10.09.2006r. Krajowa

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to juz wiecie,ze na naszej stronie sa wszytkie potrzebne szczegoly dotyczace wystawy,no moze oprocz prognozy pogody.Moge tylko przypomniec o sygnalizowanych przez Tomexa mozliwych utrudnieniach parkingowych co bardzo mnie niepoki ale wiem,ze nie mamy na to wiekszego wplywu.Ciesze sie,e wysoko ocenianicie nasze starania i mam nadzieje,ze tak pozostanie i 11 wrzesnia.
Pozdrawiam.Prezes.

Posted

panienkabubu napisał(a):
CACIBa też im damy? ;)

nawet plan ringów jest, super!
oby tylko pogoda dopisała!

Czy w Chorzowie będzie się gdzie schować przed słońcem/deszczem?
czy jest z tym problem?

nad CACIBem to pomyślimy 11...;)
Jeśli chodzi o drzewa,to zależy na którym ringu będziesz - ale generanie są i to całkim sporo :razz:

Posted

Lazarus napisał(a):
No to juz wiecie,ze na naszej stronie sa wszytkie potrzebne szczegoly dotyczace wystawy,no moze oprocz prognozy pogody.Moge tylko przypomniec o sygnalizowanych przez Tomexa mozliwych utrudnieniach parkingowych co bardzo mnie niepoki ale wiem,ze nie mamy na to wiekszego wplywu.Ciesze sie,e wysoko ocenianicie nasze starania i mam nadzieje,ze tak pozostanie i 11 wrzesnia.
Pozdrawiam.Prezes.

A co będzie 11 września?!:-o
Bo wystawa jest 10 września...
Prezesie drogi - co kombinujesz?
pzdr.

Posted

Każdy Zwycięzca Rasy otrzyma pamiątkowy medal, a na chow-chowa czeka dodatkowo puchar - nagroda memoriałowa im. Marka Lecha (naszego zmarłego kolegi, hodowcy chow-chowów)

Posted

Agasia napisał(a):
A więc wystawa zapowiada się bardzo fajnie, patrząc po planie żadne psy mi się nie zbiegną... czekam niecierpliwie na niedzielę - nie ma innego wyjscia :D

Rozumiem, że baski te sprawdziłaś?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozumiem, że baski te sprawdziłaś?
Pzdr.

A pewnie - wydaje mi sie ze wchodza jako pierwsze z "moich ras" :) I widze ze z pożądną ekipą się Asiaczku wybierasz :evil_lol:

Posted

Tomex napisał(a):
Każdy Zwycięzca Rasy otrzyma pamiątkowy medal, a na chow-chowa czeka dodatkowo puchar - nagroda memoriałowa im. Marka Lecha (naszego zmarłego kolegi, hodowcy chow-chowów)

Wiele o Panu Lechu słyszałam. Czyli ten co wygra rasę to dostanie 2 medale, tak ?
Szkoda że my możemy sobie tylko pomarzyć :roll: .

Posted

Ja mam pytanie - jeśli jestem jedna, tzn. suka, którą wystawiam jest jedna w całej rasie, zakładając, że dostanie oc. doskonałą, to czy automatycznie wygrywa BOBa?
bo w Warszawie na międzynarodowej miała NSwR, psów nie było no i nie dostała Zw.Rasy :(
dlatego pytam.. bo na medalik to byśmy się zapatrzyły :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja mam pytanie - jeśli jestem jedna, tzn. suka, którą wystawiam jest jedna w całej rasie, zakładając, że dostanie oc. doskonałą, to czy automatycznie wygrywa BOBa?
bo w Warszawie na międzynarodowej miała NSwR, psów nie było no i nie dostała Zw.Rasy :(

Wszystko zależy od sędziego

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja mam pytanie - jeśli jestem jedna, tzn. suka, którą wystawiam jest jedna w całej rasie, zakładając, że dostanie oc. doskonałą, to czy automatycznie wygrywa BOBa?
Panienkabubu - nawet jak jest tylko jeden przedstawiciel rasy,to nie ma obowiązku, że dostanie medal złoty, juzż nie mówiąc o innych "wartościach", np. CWC, NSwR/NPwR lub BOB. Tak jak napisała Agasia: wszystko zależy od sędziego. Są tacy, co dają, nie bardzo przyglądając się danemu psu, a są tacy, co nawet ładnemu psu nie dadzą i tłumaczą to tym, że nie ma drugiego psa do porównania i już.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Panienkabubu - nawet jak jest tylko jeden przedstawiciel rasy,to nie ma obowiązku, że dostanie medal złoty, juzż nie mówiąc o innych "wartościach", np. CWC, NSwR/NPwR lub BOB. Tak jak napisała Agasia: wszystko zależy od sędziego. Są tacy, co dają, nie bardzo przyglądając się danemu psu, a są tacy, co nawet ładnemu psu nie dadzą i tłumaczą to tym, że nie ma drugiego psa do porównania i już.
Pzdr.

Ok rozumiem, dziękuję:)

W takim razie to szkoda, że nie mamy żadnej konkurencji... :(