Jump to content
Dogomania

Chorzów dn. 10.09.2006r. Krajowa

Recommended Posts

Posted

Proponowana obsada sędziowska:

I FCI

O.N. Ivan KOCAJDA (Czechy)
Collie, Sheltie Mlada SVOBODOVA (Czechy)
Pozostałe Anna KOCHAN

II FCI

Boksery Eugeniusz NAGIEL
Sznaucery, Pinczery Małgorzata ZAKRZEWSKA, Krystyna OPARA
Pozostałe Eugeniusz NAGIEL, Stanisław PODLASKI

III FCI

Janusz OPARA, Krystyna OPARA, Dorota KUCZYŃSKA-STANDEŁŁO

IV FCI

JANUSZ OPARA

V FCI

Paweł SZEMRAJ
akita amerykański - JANUSZ OPARA

VI FCI

Zygmunt ŁABĘDZKI

VII FCI

Jadwiga KONKIEL

VIII FCI

Stanisław FIRLIK, Dagmara TOŚTA

IX FCI

Elżbieta JUNIKIEWICZ

X FCI

Elizabet JANZON (Szwecja)

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wystawę mam o rzut beretem. Więc grzechem byłoby się nie pokazać. Ale w sobotę jestem na ślubie u przyjaciółki, w niedzielę poprawiny i nie jestem pewna, czy będę w eee odpowiednim stanie do wystawiania psa :lol:

Ale może się uda :)

Posted

Oj tak, patrząc na propozycję obsady sędziowskiej na grupę X wiadomo, że będzie ciekawie. Wybieram się na tą wystawę na pewno, a mój aparat razem ze mną ;)

Posted

alanowak napisał(a):
a jakie masz pieski??

Mam jamniczkę długowłosą miniaturową ( będzie w młodzierzy ) i również długowłosą króliczą ( też akurat skończy kilka dni wcześniej 9 msc i również w młodzierzy )

Posted

Sędzia Anna Kochan bardzo bym na tę jedną wystawę zamieniła się rasami , aby moje psy sędziowała.
Bardzo miła, kulturalna osoba, dobrze organizuje pracę na ringu.Zna wzorzec i chętnie go stosuje.Zwraca uwagę na budowę psa,nic pod piękną szatą się nie ukryje.
Ja ze względu na sędzię z moimi szeltusiami na tą wystawę nie pojadę , a szkoda, bo lubię chorzowskie wystawy i staram się na nich co roku być.Przyjadą licznie czesi i wygrają.:cool3:

Posted

warg2003warg napisał(a):
Sędzia Anna Kochan bardzo bym na tę jedną wystawę zamieniła się rasami , aby moje psy sędziowała.
Bardzo miła, kulturalna osoba, dobrze organizuje pracę na ringu.Zna wzorzec i chętnie go stosuje.Zwraca uwagę na budowę psa,nic pod piękną szatą się nie ukryje.

Dzięki za info. W takiej sytuacji chyba jednak sę skusimy.

Posted

Mnie - tak samo co MATRIX - nie wypada nie być!:lol:
Info dla niezorientowanych: wszyscy zdobywcy BOG1 mają bezpłatne zgłoszenie na wystawę w Chorzowie. Wspaniała sprawa, prawda?
A MATRIX zdobył nie tylko BOG1, ale również BIS1!!!
A mój Gusio -BOG-usio - BOG1 + BIS2. Tak więc - jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie - jedziemy!
Eh, lubimy ten O/chorzów i Pana Prezesa też.
Pzdr.

Posted

My też jedziemy :)
Asiaczek nareszcie sie spotkamy :) (a może gdzieś wcześniej)
Jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale się pojawimy.
Weteranek Elciuch na pewno, a czy Taresisko pojedzie to się okaże.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cudnie!:lol:
Ja też jeszcze nie wiem, w jakim składzie pojadę, ale będę robiła wszystko, aby dojechać!
Pzdr.

Ty po taich sukcesach w tamtym roku BOB,BOG,BIS2, BIS Par hodowlanych spróbuj nie przyjechać hihihi :D