Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MOI SĄSIEDZI PRZYGARNĘLI SUCZKĘ, PO ŚMIECI ICH WŁAŚCICIELA, JAKIŚ ZNAJOMY ZNAJOMEGO...
POSZLI Z SUNIĄ DO WETA ABY ZAOPATRZYĆ PSA WE WSZYSTKIE PREWENCYJNE SPRAWY,
POPROSILI ŻEBY LEKARZ DORADZIŁ IM COŚ W SPRAWIE ANTYKONCEPCJI A TEN POWIEDZIAŁ, ŻE JEST STARA I SZCZYLI MIEĆ JUŻ NIE BĘDZIE.
STARSZE MAŁŻEŃSTWO PRZYJĘLI SŁOWA ŚWIATŁEGO CZŁOWIEKA, BO W KOŃCU LEKARZ
I WRÓCILI Z SUKĄ DO DOMU.
TERAZ MAMY DWA DWUMIESIĘCZNE SZCZYLE
PIESKA I SUCZKĘ.

Państwo trafili do mnie przypadkiem i prosili o pomoc, nie wyrzucą szyli nie utopią i takie tam ale chcą znaleźć dobre domki dla tych psiaków. Ostatnie zdjęcie to jest ich mama.

Posted

Prosiłbym aby umieścić je na stronie fundacyjnej co do ogłoszeń to drogą pantoflową bo szkoda na szczyle ogłoszeń , maluchom dużo łatwiej znaleźć dom niż dorosłym więc lepiej ogłaszać dorosłe, a jak ktoś zapyta to podać temat i nr tel.
517 - 690 - 745

Posted

hihihi Laruś czacha jest niezniszczalna wszyscy przy niej glupawki dostaja .a te potwory dwie mi ja wtedy rano pod kołdre wpuścily!

a watek dobka wiku chyba rano zrobi bo juz polegl :evil_lol:
pikny z niej piesio.Miziasta i łagodna młoda dama:-D

Posted

Ola la czarownica z Ciebie iście zacna.Wiem co mówię, a raczej piszę. nie mam zamiaru czarować ludzi nie prawdą psy maja sie dobrze i póki nie znajdą dobrych domków tak zostanie. Chyba dobrze, że oprócz głupiego weta jakieś światełko i dobrzy ludzie, ktorzy przygarnięcia mamuśkę, jeszcze przychylni szczylom. Za dużo zwierzęcych tragedii. tutaj jest ciut inaczej i to mnie cieszy

Posted

iiii tam ;) paru rzeczy wyczarować nie potrafie :evil_lol: ...(pomijając wygraną w totka np.porządku w okół siebie nie wyczaruje chyba nigdy )

a wiku moze im cafeanimala zrobic?z tego duzy odzew jest zawsze.Tylko jaki numer podac twoj czy masz moze numer do tych ludzi?

Pozdrowienia dla szczylków i mamusi

Posted

Ola la napisał(a):
iiii tam ;) paru rzeczy wyczarować nie potrafie :evil_lol: ...(pomijając wygraną w totka np.porządku w okół siebie nie wyczaruje chyba nigdy )

a wiku moze im cafeanimala zrobic?z tego duzy odzew jest zawsze.Tylko jaki numer podac twoj czy masz moze numer do tych ludzi?

Pozdrowienia dla szczylków i mamusi

Odwiedzam żeby nie było, że nie zaglądam :cool3::eviltong::p

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Muszę podejść i zrobić nowe fotki, szczylki rosną jak na drożdżach. Po nowym roku szczepienia, i nowe domki...
Kochani podsuńcie mi pomysł jak wesprzeć tych Państwa, oni są fajni i może kiedyś przetrzymają jakoś bide na tymczasie, warunki lokalowe mają ale nie są majętni.

Posted

Pluskiewko jak dasz radę to rób,proszę. Wiem,że inne szczyle też mają ogłoszenia więc jak ludzie będą dzwonić to się poqwie też o innych choć zawsze wolą docelowo.

Posted

ok to zrobie tylko prosze napisz mi króciotki tekst do ogloszenia. ;)
tzn. który to chłopiec ,który dziewczynka,czy są zaszczepione ,cosik o charakterkach i tyle