wikuwiku Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 MOI SĄSIEDZI PRZYGARNĘLI SUCZKĘ, PO ŚMIECI ICH WŁAŚCICIELA, JAKIŚ ZNAJOMY ZNAJOMEGO... POSZLI Z SUNIĄ DO WETA ABY ZAOPATRZYĆ PSA WE WSZYSTKIE PREWENCYJNE SPRAWY, POPROSILI ŻEBY LEKARZ DORADZIŁ IM COŚ W SPRAWIE ANTYKONCEPCJI A TEN POWIEDZIAŁ, ŻE JEST STARA I SZCZYLI MIEĆ JUŻ NIE BĘDZIE. STARSZE MAŁŻEŃSTWO PRZYJĘLI SŁOWA ŚWIATŁEGO CZŁOWIEKA, BO W KOŃCU LEKARZ I WRÓCILI Z SUKĄ DO DOMU. TERAZ MAMY DWA DWUMIESIĘCZNE SZCZYLE PIESKA I SUCZKĘ. Państwo trafili do mnie przypadkiem i prosili o pomoc, nie wyrzucą szyli nie utopią i takie tam ale chcą znaleźć dobre domki dla tych psiaków. Ostatnie zdjęcie to jest ich mama. Quote
JOMA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świąteczne szczylki, wiku ty masz szczęście do wynajdywania trzymam kciuki za znajdywanie ;) Quote
wikuwiku Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Jezeli nie znajdziemy szczylkom domków to pojawią się na styczniowej akcji w SCC. Wolałbym jednak, bez akcjowo wyadoptować owe ślicznoty. Quote
wikuwiku Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Prosiłbym aby umieścić je na stronie fundacyjnej co do ogłoszeń to drogą pantoflową bo szkoda na szczyle ogłoszeń , maluchom dużo łatwiej znaleźć dom niż dorosłym więc lepiej ogłaszać dorosłe, a jak ktoś zapyta to podać temat i nr tel. 517 - 690 - 745 Quote
halbina Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ach ci światli ludzie... też proszę o pomoc dla potrzebujących... ich życie jest zagrożone: http://www.dogomania.pl/threads/1762...3#post13757963 może ktoś pomóglby w ogłaszaniu lub dt... Quote
wikuwiku Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 jeszcze trochę musicie poczekać cioteczki i wujkowie powyjeżdżali na urlopy świąteczne jak wrócą na pewno dają czadu. Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wikuwiku, podaj mi swoje dane kontaktowe na pv, mam chętnego z KAtowic na szczeniaczka pieska... Quote
wikuwiku Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 NO TAK PSIAKI U MNIE WIĘC NAMIARY NA MNIE, r.iwanski4@wp.pl , 517-690-745. Quote
wikuwiku Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Może gdybym napisał: " MIAŁY BYĆ PRZEROBIONE NA MUFKI DLA HRABIN" ruch na tym wątku byłby większy??? Quote
Ola la Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Troche czarów i zaraz ciotki przyjda jeno sie nie irytuj Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jestem................................... ;) Ola zapewne wyjęła swoją czachę i zadziałało :evil_lol: Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A mamusia podobna do Blacky :) A gdzie macie wątek dobka? Quote
Ola la Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 hihihi Laruś czacha jest niezniszczalna wszyscy przy niej glupawki dostaja .a te potwory dwie mi ja wtedy rano pod kołdre wpuścily! a watek dobka wiku chyba rano zrobi bo juz polegl :evil_lol: pikny z niej piesio.Miziasta i łagodna młoda dama:-D Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pod kołdrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach, to czekamy na wątek ;) czekam na jej zdjęcia, ciekawa jestem jak wygląda :) Quote
halbina Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ja odwiedzam dziś... a tytuł tamten na pewno zdziałałby cuda... ech... Quote
__Lara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No właśnie, to może zmieńmy tytuł :eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
wikuwiku Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ola la czarownica z Ciebie iście zacna.Wiem co mówię, a raczej piszę. nie mam zamiaru czarować ludzi nie prawdą psy maja sie dobrze i póki nie znajdą dobrych domków tak zostanie. Chyba dobrze, że oprócz głupiego weta jakieś światełko i dobrzy ludzie, ktorzy przygarnięcia mamuśkę, jeszcze przychylni szczylom. Za dużo zwierzęcych tragedii. tutaj jest ciut inaczej i to mnie cieszy Quote
Ola la Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 iiii tam ;) paru rzeczy wyczarować nie potrafie :evil_lol: ...(pomijając wygraną w totka np.porządku w okół siebie nie wyczaruje chyba nigdy ) a wiku moze im cafeanimala zrobic?z tego duzy odzew jest zawsze.Tylko jaki numer podac twoj czy masz moze numer do tych ludzi? Pozdrowienia dla szczylków i mamusi Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ola la napisał(a):iiii tam ;) paru rzeczy wyczarować nie potrafie :evil_lol: ...(pomijając wygraną w totka np.porządku w okół siebie nie wyczaruje chyba nigdy ) a wiku moze im cafeanimala zrobic?z tego duzy odzew jest zawsze.Tylko jaki numer podac twoj czy masz moze numer do tych ludzi? Pozdrowienia dla szczylków i mamusi Odwiedzam żeby nie było, że nie zaglądam :cool3::eviltong::p Quote
halbina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 __Lara napisał(a):Odwiedzam żeby nie było, że nie zaglądam :cool3::eviltong::p no fakt, trza się wpisac na listę obecności, coby nie było bumelki... Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
wikuwiku Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Muszę podejść i zrobić nowe fotki, szczylki rosną jak na drożdżach. Po nowym roku szczepienia, i nowe domki... Kochani podsuńcie mi pomysł jak wesprzeć tych Państwa, oni są fajni i może kiedyś przetrzymają jakoś bide na tymczasie, warunki lokalowe mają ale nie są majętni. Quote
Ola la Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ahoj!:) wiku a moze by tak porobic im ogloszenia ? ja moge cafeanimala zrobic. Quote
wikuwiku Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Pluskiewko jak dasz radę to rób,proszę. Wiem,że inne szczyle też mają ogłoszenia więc jak ludzie będą dzwonić to się poqwie też o innych choć zawsze wolą docelowo. Quote
Ola la Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ok to zrobie tylko prosze napisz mi króciotki tekst do ogloszenia. ;) tzn. który to chłopiec ,który dziewczynka,czy są zaszczepione ,cosik o charakterkach i tyle Quote
Recommended Posts