ajlii Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dzisiaj lub jutro wieczorem zrobię rozliczenie. Muszę dopłacić Astaroth za hotel i za leczenie Saby. Nie wiem czy doszły jeszcze jakieś pieniądze na konto - mój maż ma komórkę na którą przychodzą sms z wiadomościami o zmianach na koncie oraz hasłami do przelewów. Bez tej komórki nic nie mogę zrobić :( Quote
Astaroth Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 co odświeżam stronę to mi się posty dublują Quote
paros Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Astaroth napisał(a):co odświeżam stronę to mi się posty dublują Trzymam kciuki za Sabę :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ajlii Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Rozliczenie Saby. Wpływy: 390 wpłaty od Dogomaniaków 58 bazarek na Dogo 100 bazarek na SPS ------------------------------------------------- 548 Wydatki: 182 hotel u Astaroth 1 156 hotel u Astaroth 2 50 weterynarz + antybiotyk na ropowice 25 weterynarz na "ranne" ucho 30 Ozonella 23 antybiotyk 247 transport Saby z hotelu do DS za Toruniem 0 transport Saby do hotelu z "DS". ----------------------------------------------------------------- 713 Razem: 548 - 713 = - 165 zł. Pieniądze z innych bazarków opisanych w wątku nie dotarły. Transport z nieudanego DS do hotelu u Astaroth pokryliśmy z własnych środków. Hotel u Astaroth zapłacony tylko częściowo. Drugi wet, ozonella i i antybiotyk Astaroth pokrywała z własnych pieniędzy - trzeba zwrócić. Na chwilę obecną, do pokrycia wszystkich wydatków brakuje 165 zł. Czekamy na pieniądze z innych bazarków - na alloszczurze zebrano ponad 200 zł. Quote
hop! Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Ajlii, dziękuję za rozliczenie - wrzucam je do pierwszego postu. Czy zmieniamy już tytuł? Jeżeli tak, to czekam na propozycje. ;) Wysłałam do salo przypomnienie o deklaracji. Brak odpowiedzi i wpłaty. Nieładnie. Quote
ajlii Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wieści! wieści! wieści!!!!!!!!!!!! No cóż... wątek trzeba przenieść :) Do szcześliwie zakończonych adopcji. Wczoraj otrzymałam z maila, z wiadomością że Sabcia ma już swoich ludzi, swój dom... i że zostaje na zawsze :) Mimo że wiedziałam, że ci Państwo zakochali się w Sabie od pierwszego wejrzenia, to jakoś bałam się jej relacji z kotem. Ale to też już ok, choć jak narazie wielkiej sympatii nie ma między zwierzakami. Dostałam też zdjecia Saby: pies z piłeczką na śniegu, pies w objęciach u Pani, pies nadstawiający brzuchol Panu do głaskania :) Co do rozliczenia, nie wiem co jest na koncie - mąż mi wybył już do pracy, zobaczymy się dopiero jutro wieczorem. Jutro więc postaram się, jesli będą wszystkie fundusze, porobić przelewy i ostatecznie rozliczyć Sabę. To co zostanie, proponuję żeby przelać na Kundelkową Skarbonkę, żeby posłużyło innym kundelkom takim jak Sabcia. W każdym razie... dziękuję wszystkim za pomoc! Szczególnie Hop!, która prowadziła wątek i zorganizowała pomoc. I osobom które poprowadziły bazarki. I wszystkim którzy wspomogli Sabę, by miała dach nad głową czekając na nowy dom. Dziękuję serdecznie :) Quote
dorota1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A te zdjęcia moglibyśmy zobaczyć? To taka frajda widzieć szczęśliwego psa;) Quote
hop! Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Ajlii, bardzo się cieszę. :lol: Trochę się bałam, że coś będzie nie tak. Wstawisz fotki? Quote
ajlii Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie mogę wstawić fotek :( A chciałabym, bo są śliczne (szczególnie Saba w objęciach Pani...). Wieści z wczoraj i dzisiaj: Saba robi się psem domowym! Nawet alergii zdążyła się nabawić :P Albo na preparat zabezpieczający przed pchłami, albo nowe jedzenie. Ale w każdym razie damulka się drapie... Z kotem lepiej, ale powolutku, raczej miłości nie ma jak na razie. Nadal nie mam wszystkich wpłat na koncie, i nie mogę zrobić ostatecznego rozliczenia (tzn. przelać pieniedzy Astaroth i na Kundelkową Skarbonkę). Quote
hop! Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ajlii, prześlij mi fotki (e-mail: itatyx@wp.pl) to wstawię. ;) Quote
AleksandraF Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ajlii a od Zebry przyszła kasa za obydwa bazarki? z obydwu przelewy szły do niej. Quote
hop! Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Śliczna Saba ze swoimi roześmianymi właścicielami... Z piłeczką... Cieszę się, że Saba ma naprawdę dobry dom. :) Quote
dorota1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Extra zdjęcia. Po prostu szczęśliwa rodzinka:loveu: Quote
ajlii Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ostateczne rozliczenie Saby. Wpływy: 390 wpłaty od Dogomaniaków 58 bazarek na Dogo 100 bazarek na SPS 215,5 bazarek Alloszczur ------------------------------------------------- 763,5 Wydatki: 182 hotel u Astaroth 1 156 hotel u Astaroth 2 50 weterynarz + antybiotyk na ropowice 25 weterynarz na "ranne" ucho 30 Ozonella 23 antybiotyk 247 transport Saby z hotelu do DS za Toruniem 0 transport Saby do hotelu z "DS". ----------------------------------------------------------------- 713 Razem: 763,5 - 713 = 50,5 zł. Reszta pieniędzy za hotel u Astaroth (oraz weta, Ozonelle i antybiotyk) wysłana. Resztę pieniędzy z wpływów - czyli 50,5 zł przekażemy do Skarbonki. Quote
hop! Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Dzięki za rozliczenie - wstawiłam w pierwszym poście. A jak się miewa Saba? Quote
Devona Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Przesłałam dotychczasowe wpłaty, czekam na jeszcze 34 zł, tę kwotę plus ewentualne nadwyżki z przesyłek (jeśli takie zostaną po nadaniu ostatniej paczki) także przekażę Kundelkowej Skarbonce. Wątek śledzę, chociaż mało się udzielam, jednak bardzo mnie cieszy, że Saba ma już swoich ludzi. Naprawdę warto było zrobić ten bazarek:p. Quote
ajlii Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dostałam nowe zdjęcia Saby :) Jest szczęśliwa w nowym domu, bardzo kochana i rozpieszczana. Miała dużo farta w życiu, że trafiła w końcu na swoich ludzi :) Ukończyła "psią szkołę" z wyróżnieniem! I polubiła nawet kota (na zdjęciach leżą na jednym łóżku...). Quote
hop! Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 ajlii napisał(a):Dostałam nowe zdjęcia Saby :) Jest szczęśliwa w nowym domu, bardzo kochana i rozpieszczana. Miała dużo farta w życiu, że trafiła w końcu na swoich ludzi :) Ukończyła "psią szkołę" z wyróżnieniem! I polubiła nawet kota (na zdjęciach leżą na jednym łóżku...). Super! :lol: Wstawisz fotki? ;) Quote
Recommended Posts