ma Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Odetchnelam z ulga gdy dokopalam sie do sprawy ponki-goralki. To super ze juz zlapana. Jeszcze sie troche martwie zeby nie byla w ciazy. Moze tu los pomoze. Bo juz starczy niechcianych sierotek. Piszcie dalej. gdzie w koncu zamieszka PONka- u Joasi w Wawie? Czy jednak u kogos innego. A moze tak zlozymy sie na sterylizacje suczki? Zeby nowi wlasciele nie mieli juz problemow z cieczkami. I troche na poczatek kosmetykow by sie kupilo dla niej. Prosze podajcie moze jakies konto. To jak kazdy da choc 10 zeta to i kosmetyki beda i sterylizacja. Quote
Frotka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Ona raczej nie jest w ciąży. Na zdjęciach tego nie widać ale ma wyciągnięte sutki od karmienia (najprawdopodobniej w grudniu miała szczeniaki). Bric a brac jeszcz raz ogromnie [SIZE=2]Ci dziękuję :B-fly: Quote
nani ni Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Mam nadzieje, ze wlasciciel psa wybaczy, ze posluze sie zdjeciem jego PONa w celach edukacyjnych :cool3: : Oto ostrzyzony, rasowy, arystokratyczny PON: No i nie Mop? :multi: Quote
Frotka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 No to nasz Mop ładniejszy :p Mop sam otwiera sobie drzwi, chodzi do sąsiadów "na ciasteczka", podaje łapę i je, je, je... Quote
Perfetia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Frotka napisał(a): Perfetia - czyli podoba Ci się MOP. No to bardzo się cieszę (bo mnie też). :shiny: Frotka - Mop podoba mi się OGROMNIE :loveu: Chociaż ja już chyba jestem na tym etapie, że gdyby sie okazało, że pod futrem Mop ma pięć nóg i dwie głowy, to też doszłabym do wniosku, że bardzo słusznie i w zasadzie każdy normalny pies tak mieć powinien. :roll: Nie moge się jej już doczekać. Acha, przejrzałam topic i doszłam do wniosku, że rzeczywiście nigdzie nie napisałam, co dalej będzie z Mopem, po dowiezieniu jej do Warszawy. A mam nadzieję, że będziemy sobie żyły razem długo i szcześliwie. :razz: Quote
Therion Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Czyli Mop będzie mieszkał w Warszawie. Gratuluję. Quote
jogi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czyli Mop zostanie u Ciebie na stałe???? :) Quote
daisy Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jogi na to wyglada :multi: :multi: :multi: Quote
Perfetia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jak tylko mu się uda dojechać, to na pewno zostanie. Quote
bric-a-brac Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A czy ja mogę spytać w jakiej dzielnicy W-wy będzie mieszkać Ponka?:oops: Quote
nani ni Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 bric-a-brac napisał(a):A czy ja mogę spytać w jakiej dzielnicy W-wy będzie mieszkać Ponka?:oops: Na Starej Ochocie, zaraz przy Polu Mokotowskim, gdzie ja bedzie mozna kilka razy dziennie zobaczyc :cool3: Quote
malawaszka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Perfetia a toś sie zakamuflowała :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: strasznie się cieszę :laola: Quote
bric-a-brac Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 nani ni napisał(a):Na Starej Ochocie, zaraz przy Polu Mokotowskim, gdzie ja bedzie mozna kilka razy dziennie zobaczyc :cool3: Oj myślałam, że gdzieś bliżej mnie i dlatego pytałam:eviltong: Ale tam to mnie raczej nie ma:eviltong: Ale bardzo się cieszę, że ma dom:multi: :multi: :multi: Quote
Milady Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ale Bomba :) fantastyczna wiadomość :laola::BIG: :cunao: Dwa lata się psineczka tułała po zboczu Gubałówki, żeby zostać śliczną panną ze "stolycy". ;) Frotka, a jak u niej z załatwianiem, zostawaniem samej w domu, gryzieniem różnych rzeczy itp. Czy już coś wiadomo, czy przyszła Pańcia sama sie będzie przekonywać, czy Mop jest aniołkiem czy diabełkiem? Quote
joaaa Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Frotka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Mop jest psem idealnie ułożonym. Nie brudzi, nie niszczy. Chętnie podaje łapę. Pięknie chodzi na smyczy. Aportuje. Sam otwiera drzwi. Bez problemu zostaje sam w domu. Lubi inne psy i koty.Jednym słowem - pies ideał. Quote
malawaszka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 jejku taki fantastyczny pies tyle czasu się tułał - świat jest chory :shake: Quote
nani ni Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Mop juz z moja siostra siedzi w pociagu do Warszawy, uparcie podajac lape! :sweetCyb: Jak ktos przeczyta, to nie uwierzy: jakis tydzien temu Asia oglosila Rodzinny Konkurs na Imie dla Mopa, w ktorym obie z mama zajelysmy, zupelnie niezaleznie od siebie (!) pierwsze miejsce z imieniem Zuzia. Wczoraj siostra dowiedziala sie, ze Pani, u ktorej Mop czekal na transport, juz sama dala mu imie, na ktore Mop nawet juz reaguje...:cool3: A to imie, to ... Zuzia! :loveu: Przypadki chodza nie tylko po ludziach,ale najwidoczniej i po psach... Frotka- :buzi: :iloveyou: Quote
malawaszka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: a więc piękna Zuzia jedzie do domku już :multi: :multi: :multi: jak kiedyś będę miała coireczkę to też będzie Zuzia :evil_lol: Quote
asher Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 O rany, fantastycznie!!! :sweetCyb: Perfetia, ty jesteś Aśka? No to będziecie z Mopem wspólnie obchodzić imieniny :lol: 24 maja, Joanny i Zuzanny :lol: Quote
kiwi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sluchajcie to bedziecie obchodzic razem z moja siostra :lol: Milena :) login na dogo minia 82 :multi: Quote
asher Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No i ze mną oczywiście :lol: Ja tysz Aśka ;) Quote
Frotka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 wielkie wielkie wielkie [SIZE=2]podziękowania dla [SIZE=4]Męża Voc i Tarantino100 za przywiezienie psa z Zakopanego :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts