Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):

Widziałam je.... Niestety, w moim przypadku mówimy o dt na Sylwestra, ja pracuję w rytmie 12dni jestem za granicą, później 8 w domu, teraz byłam dłużej na Święta, więc takim typowym dt niestety nie mogę być :(.

Posted

Zrobiłam tej ślicznej kruszynce kilka ogłoszeń. Są na poniższych stronach:

poznan.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
adopjepsow.org
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
poznan.olx.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
interpress.net.pl
oglosze.pl
aukcjezwierzat.pl

Posted

Przed chwila zadzwoniła Pani, twierdząc że sunię i drugiego pieska pinczerka ktoś ukradł z podwórka. Mówiła że mała, na imię Perła, miała czerwona obrożę. Zaginęła z okolic Junikowa w Poznaniu. Podejrzwaja sąsiada, któremu przeszkadzało szczekanie psiaków. Oba zostały zabrane.

Nie wiem czy się cieszyć czy nie, jeśli to ta sunia. Nie wyglądała najlepiej. A najgorsze, że Pani stwierdziła, że miała młode - z tym pinczerkiem.
Z drugiej strony nie mamy prawa nie oddać psa.

Pani ma skontaktować się z Asią i zobaczyć suczkę.

Posted

ale po co by ktoś ukradł? zeby oddać do schronu? jak ona sie znalazła w schronie?
to sasiad był tak zdesperowany ze ukradł psy i oddał do schronu zeby nie szczekały? jak ukradzione to na policji była...
podejrzana ta sprawa, ale racja, jak powie ze to ona będzie trzeba oddać sunie... chyba lepiej zeby jej nie chciala albo stwiedziła ze to nie ta, bo z tego co supergoga pisze to można sie martwić....

Posted

czas zaginięcia z czasem kiedy trafiła chyba się zgadza, obróżki nie miała, do schroniska została przywieziona przez straż miejską, tylko tyle wiadomo, ale jak się znalazła w puszczykowie??? ktoś by ją wywiózł z poznania żeby tutaj wyrzucić na ulicę? Tyle że u nas dużo lasów to chyba że do lasu... a pinczerka nie ma

Posted

Hej Gosia a jaki kontakt na mnie podawałaś ?? Bo ja nieznanych mi numerow nie odbieram (chyba ,ze jestem z kims umówiona ) Masz nr tej kobiety ? Moze sprawdze w rejestrze czy dzwoniła ?

Posted

No - podałam Twój. Bo inaczej się nie da. To nie wiem w razie czego jakie podawać w sprawie Lali - bo do mnie tak mało z sensem, jeśli nie mam małej u siebie.

Co robić?
Ten tel. 510 551 060

Posted

Ten numer do mnie sie nie odzywał. W tej historii pasuje ten szczegół ze szczeniakami bo mała ma powyciągane sutki wyraźnie :shake:. Moze to nie sasiad tylko w domu psy komus z rodziny przeszkadzały i dlatego je wywiózł daleko do lasu ?? Pinczerek pewnie zginął :-(. Smutna historia.
Na razie mała nadal wakacjuje w swoim "sylwestrowym DT" - młodzi postanowili na razie dac jej DT . Dla niej nawet lepiej niz u mnie bo jest tam jedynaczką ( druga suczka u rodzicow) i bedzie tez uczyła sie zostawać sama itd. Na razie wiadomo ,ze Lala jest grzeczna, zachowuje czystośc, ale żebrze przy stole i pakuje sie do łóżka oraz obawia sie facetów .

Posted

To Asiu, jaki numer podawać do kontaktów. Bo sporo osób śledzi jej ogłoszenia. Sporo się interesuje. Ja podałam Twój, bardzo przepraszam, niew iedziałam, że nie można.
Może dzwonią i nie mogą się dodzwonić.
To czyj podać?