ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No dobrze..... Dziewczynka jest cudowna. Quote
snuszak Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Ania jak bardzo chcesz mieć towarzysza na sylwestra to ja zawsze mogę coś załatwić specjalnie dla Ciebie ;) Quote
ania z poznania Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jeżeli masz małą sunię to jak najbardziej! Quote
ana666 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ania z poznania napisał(a):Jeżeli masz małą sunię to jak najbardziej! http://www.dogomania.pl/threads/176573-Jamnicza-mama-z-jej-tygodniowym-dzieckiem-bardzo-marznAE-w-schroniskowej-budzie-PILNE :razz::razz::razz: mala sunia + gratis dzieciaczek :p Quote
ania z poznania Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ana666 napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/176573-Jamnicza-mama-z-jej-tygodniowym-dzieckiem-bardzo-marznAE-w-schroniskowej-budzie-PILNE :razz::razz::razz: mala sunia + gratis dzieciaczek :p Widziałam je.... Niestety, w moim przypadku mówimy o dt na Sylwestra, ja pracuję w rytmie 12dni jestem za granicą, później 8 w domu, teraz byłam dłużej na Święta, więc takim typowym dt niestety nie mogę być :(. Quote
snuszak Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 nie no na samego sylwestra to ja nie nie mam :( Quote
Lilmo Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zrobiłam tej ślicznej kruszynce kilka ogłoszeń. Są na poniższych stronach: poznan.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl adopjepsow.org kupiepsa.pl eoferty.com.pl poznan.olx.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl interpress.net.pl oglosze.pl aukcjezwierzat.pl Quote
supergoga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Przed chwila zadzwoniła Pani, twierdząc że sunię i drugiego pieska pinczerka ktoś ukradł z podwórka. Mówiła że mała, na imię Perła, miała czerwona obrożę. Zaginęła z okolic Junikowa w Poznaniu. Podejrzwaja sąsiada, któremu przeszkadzało szczekanie psiaków. Oba zostały zabrane. Nie wiem czy się cieszyć czy nie, jeśli to ta sunia. Nie wyglądała najlepiej. A najgorsze, że Pani stwierdziła, że miała młode - z tym pinczerkiem. Z drugiej strony nie mamy prawa nie oddać psa. Pani ma skontaktować się z Asią i zobaczyć suczkę. Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ale po co by ktoś ukradł? zeby oddać do schronu? jak ona sie znalazła w schronie? to sasiad był tak zdesperowany ze ukradł psy i oddał do schronu zeby nie szczekały? jak ukradzione to na policji była... podejrzana ta sprawa, ale racja, jak powie ze to ona będzie trzeba oddać sunie... chyba lepiej zeby jej nie chciala albo stwiedziła ze to nie ta, bo z tego co supergoga pisze to można sie martwić.... Quote
supergoga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ponoc razem z nia ten rodowodowy pinczerek został ukradziony. I Pani zgłaszała w schronisku w Poznaniu - to można sprawdzić. Pies zaginął chyba 20 czy 21.12. Quote
Lilmo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dziwna sprawa. Ja otrzymałam maila od Pani z Warszawy zainteresowanej adopcją Lali. Supergoga za chwilkę wyślę Ci szczegóły na PW. Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja z niecierpliwościa czekam na finał tej sprawy... Quote
snuszak Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 czas zaginięcia z czasem kiedy trafiła chyba się zgadza, obróżki nie miała, do schroniska została przywieziona przez straż miejską, tylko tyle wiadomo, ale jak się znalazła w puszczykowie??? ktoś by ją wywiózł z poznania żeby tutaj wyrzucić na ulicę? Tyle że u nas dużo lasów to chyba że do lasu... a pinczerka nie ma Quote
supergoga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Może to jednak nie ona. Poczekamy co napisze Asia. Chyba dzisiaj wraca. Ciekawe czy ktoś się kontaktował. Quote
jkp Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jestem nikt się do mnie nie odzywał !!!!!!!!! poczekam do jutra !!!!! Quote
ania z poznania Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Trzymam kciuki, żeby nikt się nie odezwał, nie odezwał, nie odezwał.....!!! Quote
jkp Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hej Gosia a jaki kontakt na mnie podawałaś ?? Bo ja nieznanych mi numerow nie odbieram (chyba ,ze jestem z kims umówiona ) Masz nr tej kobiety ? Moze sprawdze w rejestrze czy dzwoniła ? Quote
supergoga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No - podałam Twój. Bo inaczej się nie da. To nie wiem w razie czego jakie podawać w sprawie Lali - bo do mnie tak mało z sensem, jeśli nie mam małej u siebie. Co robić? Ten tel. 510 551 060 Quote
jkp Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ten numer do mnie sie nie odzywał. W tej historii pasuje ten szczegół ze szczeniakami bo mała ma powyciągane sutki wyraźnie :shake:. Moze to nie sasiad tylko w domu psy komus z rodziny przeszkadzały i dlatego je wywiózł daleko do lasu ?? Pinczerek pewnie zginął :-(. Smutna historia. Na razie mała nadal wakacjuje w swoim "sylwestrowym DT" - młodzi postanowili na razie dac jej DT . Dla niej nawet lepiej niz u mnie bo jest tam jedynaczką ( druga suczka u rodzicow) i bedzie tez uczyła sie zostawać sama itd. Na razie wiadomo ,ze Lala jest grzeczna, zachowuje czystośc, ale żebrze przy stole i pakuje sie do łóżka oraz obawia sie facetów . Quote
supergoga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To Asiu, jaki numer podawać do kontaktów. Bo sporo osób śledzi jej ogłoszenia. Sporo się interesuje. Ja podałam Twój, bardzo przepraszam, niew iedziałam, że nie można. Może dzwonią i nie mogą się dodzwonić. To czyj podać? Quote
jkp Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Napisałam maila o nr te;lefonu :) , daj mi tylko SMSa jaki nr bedzie ew dzwonił OK ? Quote
Recommended Posts