Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany :O
Pucek to klon Snopika

• , tylko wyraz mordki ma mniej dziecinny.

Spójrzcie sami

i więcej Snopisia... http://proanimals.org/zwierze/69/snopik/

Gdybym tylko mogła, brałabym Pucka natychmiast...
    Snopiś był moim najtrudniejszym tymczasowiczem, tak skrzywdzonym, że totalnie nieadopcyjnym... Siłą rzeczy stał się moim pieskiem, robiącym z dnia na dzień niesamowite postępy... Po pół roku zapomniał swoją traumę całkowicie, był szczęśliwy.
    Wtedy odszedł... a ja nigdy nie przestanę za nim tęsknić :( mogłam dać mu tylko pół roku szczęścia po roku katowania przez alkoholika-sadystę. Zmarł na naszym wakacyjnym wyjeździe, w górach, gdzie był taki szczęśliwy.
    Dziura w sercu znowu się otworzyła :(

Są tacy podobni... Pucusiu będę bardzo Ci kibicować!

Przepraszam za offa. Nie mogłam powstrzymać się od wspomnienia mojego małego dzielnego syneczka :-(

• Posted

rzeczywiście bardzo podobny;) nie licząc innej główki i tego że Pucek to grubas

pakiet 40 ogłoszeń będzie po weekendzie. oby okazał sie pakietem szczęśliwym. a może Ty Ulaa swoim pojawieniem sie tu przyniesiesz Pucowi szczęście

Posted

dziś podczas sniadania zjadł mamie kolejna pare kapci...które miała na nogach;) troche sie wkurzyła ale Pucuś jest taki śmiechowy ;)
    czekam z niecierpliowścią na ogłoszenia bo sama układałam tekst.... ciekawe jak wam sie spodoba

Posted

bez kitu wiecie jaki on jest "zakochany" w mojej mamie? nasze psy i te które do nas trafiają zawsze chodzą za mną- nie ma to jak miec kilka ogonów za sobą hihi a Pucek nie odstępuje mojej mamy na krok. jak pójdzie do babci to Pucek tak wyje,drapie w drzwi-juz są do wymiany- że musza go wpuścić;)

Posted

napisze chyba PW co z tymi ogłoszeniami.....

mój brat sie smieje z Pucusia i mówi na niego "prosiaczek":evil_lol: fakt że jest okrągły ale bez przesady;)

a moja mama jest przyzwyczajona do psy ja kochają a Pucek po prostu troszke bardziej;)