Ulaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O rany :O Pucek to klon Snopika , tylko wyraz mordki ma mniej dziecinny. Spójrzcie sami i więcej Snopisia... http://proanimals.org/zwierze/69/snopik/ Gdybym tylko mogła, brałabym Pucka natychmiast... Snopiś był moim najtrudniejszym tymczasowiczem, tak skrzywdzonym, że totalnie nieadopcyjnym... Siłą rzeczy stał się moim pieskiem, robiącym z dnia na dzień niesamowite postępy... Po pół roku zapomniał swoją traumę całkowicie, był szczęśliwy. Wtedy odszedł... a ja nigdy nie przestanę za nim tęsknić :( mogłam dać mu tylko pół roku szczęścia po roku katowania przez alkoholika-sadystę. Zmarł na naszym wakacyjnym wyjeździe, w górach, gdzie był taki szczęśliwy. Dziura w sercu znowu się otworzyła :( Są tacy podobni... Pucusiu będę bardzo Ci kibicować! Przepraszam za offa. Nie mogłam powstrzymać się od wspomnienia mojego małego dzielnego syneczka :-( Quote
fibi:) Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 rzeczywiście bardzo podobny;) nie licząc innej główki i tego że Pucek to grubas pakiet 40 ogłoszeń będzie po weekendzie. oby okazał sie pakietem szczęśliwym. a może Ty Ulaa swoim pojawieniem sie tu przyniesiesz Pucowi szczęście Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 pakiet ogloszen. Super moze Pucusia ktos wypatrzy. Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pucek słodki pęcełku co tam u Ciebie? Quote
fibi:) Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 dziś podczas sniadania zjadł mamie kolejna pare kapci...które miała na nogach;) troche sie wkurzyła ale Pucuś jest taki śmiechowy ;) czekam z niecierpliowścią na ogłoszenia bo sama układałam tekst.... ciekawe jak wam sie spodoba Quote
yoko100 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 napewn nam sie spodoba:):) Pucek nie zjadaj kapci !!!!! Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oj Pucek Pucek...... Naprawde fajne psie.... Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pewnie ładnie pachniały :) Pucuś-fetyszysta ;) Quote
fibi:) Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 bez kitu wiecie jaki on jest "zakochany" w mojej mamie? nasze psy i te które do nas trafiają zawsze chodzą za mną- nie ma to jak miec kilka ogonów za sobą hihi a Pucek nie odstępuje mojej mamy na krok. jak pójdzie do babci to Pucek tak wyje,drapie w drzwi-juz są do wymiany- że musza go wpuścić;) Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale wiesz...... Chlopak umie upominac sie o siebie.. Hihi. Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='fibi:)']nie ma to jak miec kilka ogonów za sobą hihi [/QUOTE] przeczytałam "kilka organów" :D Quote
fibi:) Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 napisze chyba PW co z tymi ogłoszeniami..... mój brat sie smieje z Pucusia i mówi na niego "prosiaczek":evil_lol: fakt że jest okrągły ale bez przesady;) a moja mama jest przyzwyczajona do psy ja kochają a Pucek po prostu troszke bardziej;) Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Fibi jestes niesamowita. Pucek kocha mamcię troszke bardziej..... i niech tak będzie. :) Quote
fibi:) Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 no a ja czekam na ogłoszenia:mad: Quote
Daga&Maks Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jak tyle trzeba wyczekiwać to oby przyniosły efekt Quote
fibi:) Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 no 26 stycznia wysłałam pieniądze, dzien pozniej tekst i zdjęcia. teraz czekam na odp kiedy:mad: Quote
fibi:) Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dostałam odp;) lada chwila będa. dostane linki Quote
Recommended Posts