fibi:) Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 eh on jest jak świnka...uwielbia wszelkie błota, wody.... i potem jest czarny :) i cały dom też:) Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Oj tam......:) oj tam.....:) ale jaki jest Kochany..... A taka Kruszynke jak TY to cale zycie mozna na rekach nosic....... Quote
bla Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 fibi:) napisał(a):no kruszynka:) czasem to uciążliwe, najmniejsze rozmiary są czasem za duże w niektórych sklepach. : a ja ostatnio szukałam bluzeczki w paseczki z bufkami na rękawach, i kupiłam w koncu na dziecinnym haha czy tam "młodzieżowym" za 4 euro , a na dziale dorosłym taka sama 10 euro ;) tylko że ja 170 cm , tyle że chuda ;) Quote
fibi:) Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 no jak idzie mniej materiału na takie tycie bluzki to i taniej. z tym że ja mam duży biust dosyć i większość z dziecięcych działow jest za mała :/ Quote
Aimez_moi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Oj Boziu.....to co ja mam napisac.....stara..gruba....z duzym biustem.....:( Quote
fibi:) Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj Boziu.....to co ja mam napisac.....stara..gruba....z duzym biustem.....:( podejrzewam że kiedyś tez taka będę :) więc się nie martw:) Quote
Aimez_moi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Fibi.....:) jestes straszna.....:) straszna.....:):) Od dzis sie odchudzam!!!!!! Quote
fibi:) Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199188-Niewidoma-KLARA-omal-nie-zamarz%C5%82a-pod-krzakiem sorry Pucek:) Quote
fibi:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 chyba wykupię kolejny pakiet..... a, i jeszcze muszę Wam koniecznie pokazac fotki jak Pucek spał z Dawidem Quote
fibi:) Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 no super:) http://www.dogomania.pl/threads/2058...uka-domu-RADOM zajrzyjcie cioteczki w wolnej chwili.... Quote
fibi:) Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jak Dawid wróci z pracy to wrzucę je na kompa i wyśle do cioteczki Dagi... chyba się nie pogniewa:) a tak wogóle ciotki to chyba kupie Puckowi znowu suchą dla alergików- wiem, wetka niby nam odradzała. ale drugi wet kurczaka nam dla odmiany odradzał...... a mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie??? Quote
fibi:) Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 fibi:) napisał(a):wołowinę podaję mu surową, ale nie za dużo bo wiadomo- cena. zupe z kurczakiem jednak skoro ryb nie lubi. aczkolwiek wędzoną rybę zje.... jak myslicie czy bułkę z masłem i pasztetem drobiowo-królikowym (babcia robi często) może zjeść? bo uwielbia i daje mu czasem:) lubi też biały ser. no i do tego je ciasteczka, żwacze, kostki to je, już pisałam :) Quote
grzenka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 fibi:) napisał(a):mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie??? Ja myślę, żeby jeszcze poobserwować dłużej, przynajmniej z tydzień...no chyba że Ci już na tyle tej suchej nie wystarczy. Quote
fibi:) Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 no juz 8 dni mu dawałam i nic.... ale zanim kupię nową, to jeszcze poobserwuję Quote
fibi:) Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 wczoraj piekłam ciastka wołowe:) chociaz oprócz zupy psom, to nic więcej nie gotuję, nie piekę, itp :) ale się psy zajadały:) Quote
Daga&Maks Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 fibi:) napisał(a):jak Dawid wróci z pracy to wrzucę je na kompa i wyśle do cioteczki Dagi... chyba się nie pogniewa:) a tak wogóle ciotki to chyba kupie Puckowi znowu suchą dla alergików- wiem, wetka niby nam odradzała. ale drugi wet kurczaka nam dla odmiany odradzał...... a mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie??? fibi wysyłałaś już zdjęcia? Bo na mailu mam pusto pewnie że się nie pogniewam :) Quote
fibi:) Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 cioteczki przepraszam ale nie było mnie kilka dni na dogo... raz tylko na chwilkę. mam troche kłopotów osobistych. dziś wysle foteczki Pucusia Quote
Recommended Posts