Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fibi:) napisał(a):
no kruszynka:) czasem to uciążliwe, najmniejsze rozmiary są czasem za duże w niektórych sklepach. :
a ja ostatnio szukałam bluzeczki w paseczki z bufkami na rękawach, i kupiłam w koncu na dziecinnym haha czy tam "młodzieżowym" za 4 euro , a na dziale dorosłym taka sama 10 euro ;) tylko że ja 170 cm , tyle że chuda ;)

Posted

no jak idzie mniej materiału na takie tycie bluzki to i taniej. z tym że ja mam duży biust dosyć i większość z dziecięcych działow jest za mała :/

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Oj Boziu.....to co ja mam napisac.....stara..gruba....z duzym biustem.....:(

podejrzewam że kiedyś tez taka będę :) więc się nie martw:)

Posted

jak Dawid wróci z pracy to wrzucę je na kompa i wyśle do cioteczki Dagi... chyba się nie pogniewa:)

a tak wogóle ciotki to chyba kupie Puckowi znowu suchą dla alergików- wiem, wetka niby nam odradzała. ale drugi wet kurczaka nam dla odmiany odradzał...... a mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie???

Posted

wołowinę podaję mu surową, ale nie za dużo bo wiadomo- cena. zupe z kurczakiem jednak skoro ryb nie lubi. aczkolwiek wędzoną rybę zje.... jak myslicie czy bułkę z masłem i pasztetem drobiowo-królikowym (babcia robi często) może zjeść? bo uwielbia i daje mu czasem:) lubi też biały ser. no i do tego je ciasteczka, żwacze, kostki

to je, już pisałam :)

Posted

mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie???

Ja myślę, żeby jeszcze poobserwować dłużej, przynajmniej z tydzień...no chyba że Ci już na tyle tej suchej nie wystarczy.

Posted

jak Dawid wróci z pracy to wrzucę je na kompa i wyśle do cioteczki Dagi... chyba się nie pogniewa:)

a tak wogóle ciotki to chyba kupie Puckowi znowu suchą dla alergików- wiem, wetka niby nam odradzała. ale drugi wet kurczaka nam dla odmiany odradzał...... a mysle o tym ponieważ zostało jej jeszcze troszkę i po trochu mu dawałam żeby sprawdzić czy znowu się zacznie drapanie- od tygodnia nie zaczął..... jak myslicie???

fibi wysyłałaś już zdjęcia? Bo na mailu mam pusto
pewnie że się nie pogniewam :)