Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

Posted

no tak, tylko żę mając 3 psy rodzice mi już nie pozowolą na tymczasowicza jakiegoś.
kurcze byłam pewna że Pucek szybko znajdzie dom- to pies IDEAŁ. miał tyle ogłoszeń, rozwieszałam plakaty i raptem były 2 telefony....

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm mysle że nie jedna ciotka na dogo miała tyle czasu psa na DT... albo dłużej i szły do adopcji.
teraz znowu zamówię ogłoszenia..... może będzie jakiś odzew.

ale przyznaję- jak sobie myśle o momencie rozstania to już mam łzy w oczach

Posted

Pucus, mam nadzieję mi wybaczy.

Przepraszam za off, ale na tym wątku nikogo nie ma, kopiuję z wątku Dymin, to jakiś horror:
Następny ON-ek w wielkiej potrzebie:-(.
http://www.dogomania.pl/threads/2005...ONek-porzucony
"Piękny ONek porzucony!
W pobliżu cmentarza w miejscowości Grzymałków ( to jest na terenie gminy Mniów, z Kielc w kierunku Łodzi) koczuje piękny, długowłosy owczarek niemiecki. Prawdopodobnie ktoś pozbył się dwóch psów. Zwłoki jednego z nich, kundelka, leżą na trawie strasznie zmasakrowane. ONek nie opuszcza swojego towarzysza nawet po śmierci. Leży obok i od czasu do czasu trąca go nosem z nadzieją, że wreszcie się poruszy. Obok cmentarza jest również sklep, pod którym koczuje banda pijusów. Boję się, że "zabawią" się z nim w jakiś makabryczny sposób, jak to niedawno mieliśmy okazję "podziwiać" w telewizji. Nie mogę zabrać psa do siebie, bo mam już cztery, z czego 3 właśnie takie, z ulicy. Rodzina eksmitowałaby mnie w trybie natychmiastowym. Błagam, pomóżcie!!! "

• 2 weeks later...
Posted

no... na plecach :) tylko że nie głową w dół hihi tak jak dzieci na sankach albo nie przodem tak jak dzieci na zjeżdzalni, tylko bokiem;) nie umiem tego opisać, zjeżdzają sobie po prostu :)

Posted

no cwaniaczki. a teraz rymowanka którą ułożył mój brat
"Idzie Pucek po podwórku. Gdzie Ty idziesz gruby burku?"
ale on tego burka to tak do rymu tylko. bo ogólnie to Dawid uwielbia Pucka i mówi że to krzyżówka dalmatyńczyka i świnki wietnamskiej ;)

a tak na marginesie- był gdzieś taki wątek "STOP przemocy wobec zwierząt" i go zgubiłam, kojarzy któraś może?:oops:

• 2 weeks later...
Posted

wybieram się jakoś w tym, albo nastepnym tygodniu do lekarza z Puckiem. non stop się drapie, mimo że okres lnienia sie skończył w całym domu- dosłownie wszędzie jest sierść.....