Randa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Sorry, pomyliły mi się wątki - to od nadmiaru tych Pucków z rowu. Quote
yoko100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Podrzuce Pucusia , domek by mu sie biedakowi przydal Quote
fibi:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 ehh podniose go chociaż. pieske jest cuuudowny:loveu:, już sie dogaduja z Boryskiem, nawet razem śpią;) ale to nie zmienia faktu że długo nie może u mnie zostać:roll:.nie chce podpaśc rodzicom bo potem predko na DT sie nie zgodza. jak nie znajdize sie nic za jakis czas to trafi na łańcuch do tych ludzi:-( wiem że to nie jest miejsce dla jakiegokolwiek psa ale ja nie mam co z nim zrobić. a póki mieszkam z rodzicami musze sie liczyc z ich zdaniem nie wiem....moze jakis hotelik? ale tez jest ciezko z miejscami pewnie Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 moze porozsylaj watek malo osob wchodzi, na lancuch Pucuek sie nie nadaje taki fajny psiak, miejsce w hoteliku by sie pewnie znalazlo gorzej pewnie z pieniedzmi. Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kochane przepraszam, że sie wtrące ale może warto byloby choc spróbowac z tym hotelikiem. Moze uda sie zebrac troche kasy. Jak myslicie? Ja wiem, że Cioteczki na dogo potrafia czynic cuda. Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Amez moi warto sprobowac nie zaszkodzi w koncu fajny psiaczek Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kochane to może pojdziemy za ciosem. Moze pozbierajmy deklaracje chociaz po pare groszy. Ja pierwsza sie deklaruję co prawda styczen jest okropnie ciezki ale pare grosikow wyduszę. moze trzena wysłac prosby zebracze do Cioteczek.... Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Amez no ja mysle ze proba nie strzelba, lepiej sprubowac niz jak by mial Pucek na lancuch isc.Jak znajde dzis chwilke wolnego to porozsylam .Noi Fibi musi zmienic tytul. Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Fibi co Ty na to? Moze sie uda... Warto. Quote
fibi:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dziekuję Wam za pomoc.tez sie biore za rozsyłanie wątku i zmienie tytuł... eh z kasa ciezko-ja za czesne jeszcze nie zapłaciłam. w tym tygodniu jade na sterylke z moja tymczasowiczka-ostatnie grosze na to wydam.ale oby styczne minął. tak to min te 50 zl bede mogla dawać. no i teraz na pierwszy miesiac jednorazowo może jakąs stówkę bym wykombinowała. Pucek to taki słodziak ze szok.a jaki grubasek Quote
fibi:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dziekuję Wam za pomoc:loveu: .tez sie biore za rozsyłanie wątku i zmienie tytuł... eh z kasa ciezko:shake:-ja za czesne jeszcze nie zapłaciłam. w tym tygodniu jade na sterylke z moja tymczasowiczka-ostatnie grosze na to wydam.ale oby styczne minął... tak to min te 50 zl bede mogla dawać co miesiac . no i teraz na pierwszy miesiac jednorazowo może jakąs stówkę bym wykombinowała. Pucek to taki słodziak ze szok;) .a jaki grubasek:evil_lol: z psami już ok,kota mi nie gania,na spacerach ładnie sie pilnuje,nie jest zbyt szczekliwy Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ja bede robic bazarek to troche z niego bede mogla podarowac na Pucka, podziele na kilka celow bo bedzie duzy Quote
fibi:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 ja niedawno miałam bazarek na Sonie i sopor kasy z niego było- około 200 zł ale leczenie parwo niestety wiecej mnie kosztowało.no i ta sterylka teraz. no i dopiero od połowy grudnia pracuje... dziękuję:multi: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Yoko100 ja ma kilka rzeczy na bazarek ale sama nie wiem jak go zrobic. Nie wiem może mogłabym do Ciebie wysłac paczke? Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no najlepiej ze zdjeciami :D:D bo mam swoich tyle ze niewiem kiedy ja to zrobie i moge wystawic wszytsko razem.Bede robic na mieleckie schronisko na sterylki na Pucka i niewiem ale gdyby poszlo tak jak ostanie bazarki z 3 mialam ponad 1000 zl to byloby super:)no ale nic miejmy nadzieje ze Puckowi sie poszczesci i cioteczki pomoga Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Spróbuje porobic zdjęcia. Może mi sie uda..... Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jak beda zdjecia i opisy to bedzie mi latwiej ja mam tyle ciuchow ze nim ja to pomierze to mi dobry zabraknie:) Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ok. Ale wiesz z drugiej strony to dobrze, że masz tyle rzeczy prawda? Zawsze jest szansa na pomoc. Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 pewnie ze tak fajnie ciesze sie bo im wiecej tym lepiej Quote
fibi:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 hmm to ja tez moze jeszcze cos dorzuce na bazar. podaj mi e-maila na PW Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pucus nikt do ciebie nie zagladnal biedaku:( Hopaj na pierwsza Quote
Dorota Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ja zajrzałam , bo Pucek jest pięknym psiaczkiem:loveu: Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pucusiu zagladam do ciebie a tu dalej ma;y ruch u ciebie:( Quote
Recommended Posts