Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh podniose go chociaż. pieske jest cuuudowny:loveu:, już sie dogaduja z Boryskiem, nawet razem śpią;)
ale to nie zmienia faktu że długo nie może u mnie zostać:roll:.nie chce podpaśc rodzicom bo potem predko na DT sie nie zgodza. jak nie znajdize sie nic za jakis czas to trafi na łańcuch do tych ludzi:-( wiem że to nie jest miejsce dla jakiegokolwiek psa ale ja nie mam co z nim zrobić. a póki mieszkam z rodzicami musze sie liczyc z ich zdaniem
nie wiem....moze jakis hotelik? ale tez jest ciezko z miejscami pewnie

Posted

Kochane przepraszam, że sie wtrące ale może warto byloby choc spróbowac z tym hotelikiem. Moze uda sie zebrac troche kasy. Jak myslicie? Ja wiem, że Cioteczki na dogo potrafia czynic cuda.

Posted

Kochane to może pojdziemy za ciosem. Moze pozbierajmy deklaracje chociaz po pare groszy. Ja pierwsza sie deklaruję co prawda styczen jest okropnie ciezki ale pare grosikow wyduszę. moze trzena wysłac prosby zebracze do Cioteczek....

Posted

Amez no ja mysle ze proba nie strzelba, lepiej sprubowac niz jak by mial Pucek na lancuch isc.Jak znajde dzis chwilke wolnego to porozsylam .Noi Fibi musi zmienic tytul.

Posted

dziekuję Wam za pomoc.tez sie biore za rozsyłanie wątku i zmienie tytuł... eh z kasa ciezko-ja za czesne jeszcze nie zapłaciłam. w tym tygodniu jade na sterylke z moja tymczasowiczka-ostatnie grosze na to wydam.ale oby styczne minął. tak to min te 50 zl bede mogla dawać. no i teraz na pierwszy miesiac jednorazowo może jakąs stówkę bym wykombinowała.
Pucek to taki słodziak ze szok.a jaki grubasek

Posted

dziekuję Wam za pomoc:loveu: .tez sie biore za rozsyłanie wątku i zmienie tytuł... eh z kasa ciezko:shake:-ja za czesne jeszcze nie zapłaciłam. w tym tygodniu jade na sterylke z moja tymczasowiczka-ostatnie grosze na to wydam.ale oby styczne minął... tak to min te 50 zl bede mogla dawać co miesiac . no i teraz na pierwszy miesiac jednorazowo może jakąs stówkę bym wykombinowała.
Pucek to taki słodziak ze szok;) .a jaki grubasek:evil_lol: z psami już ok,kota mi nie gania,na spacerach ładnie sie pilnuje,nie jest zbyt szczekliwy

Posted

ja niedawno miałam bazarek na Sonie i sopor kasy z niego było- około 200 zł ale leczenie parwo niestety wiecej mnie kosztowało.no i ta sterylka teraz. no i dopiero od połowy grudnia pracuje...

dziękuję:multi:

Posted

no najlepiej ze zdjeciami :D:D bo mam swoich tyle ze niewiem kiedy ja to zrobie i moge wystawic wszytsko razem.Bede robic na mieleckie schronisko na sterylki na Pucka i niewiem ale gdyby poszlo tak jak ostanie bazarki z 3 mialam ponad 1000 zl to byloby super:)no ale nic miejmy nadzieje ze Puckowi sie poszczesci i cioteczki pomoga