Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

Posted

ehh ogólnie jedna WIELKA lipa.... mam takie spięcia z rodzicami że niedługo czeka mnie chyba wyprowadzka...nie moge wytrzymac w tym domu.
chciałabym aby Pucuś jak najszybciej znalazł dom bo w lipcu wyjezdzam na miesiąc

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh od wczoraj biegam po lekarzach. mimo że psy zabezpieczone jak zawsze fiprexem to niestety Pucek miał kleszcza. dostał kilka zastrzyków-jeden w pupe- płakał po nim kilka minut;) ogólnie jest lepiej.mamy czekać, jutro rano mam mu zrobic powtórkę tego zastrzyku w pupe. no i troche atmosfera w domu sie uspokoiła przez ta chorobę
ja ledwo co chodzę- mam zbita całą nogę, mały poslizg na błocie i zderzenie z bramą;)

co do ogłoszeń- nie mamy najważniejszego-allegro jak chcecie to rzecz jasna można znowu ogłoszenia wykupić ja póki co to jestem spłukana totalnie

Posted

mnie fiprex jeszcze nigdy nie zawiódł
co prawda czytałam ostatnio na dogo że jakiejś dziewczynie umarł pies właśnie niby od fripexa..... ale to jest to samo co frontline tylko frontline jest dwa razy droższy bo jest mocniejszy

Posted

a czy ktos zrobił allegro? nie. ja nie umiem:oops:. nawet nie wiem kto mógłby zrobić....

zaczyna mnie wkurzac atmosfera na dogo:shake:- "każdy sobie", większość DT płatnych, jak dwa miesiące temu szukałam DT dla szczeniaczka to miałam jedna chętną-za 300 zł miesięcznie...... osoby które nie maja zbyt wielu "znajomości" na wiele nie moga liczyć. owszem-jest kilka osób którym baaaardzo dziękuję:loveu:

było 40 ogłoszeń, żadnego telefonu..... moze spróbujemy jeszcze raz jakiś pakiet. no i allegro? znacie kogos kto robi? oczywiście za jakąś rozsądną sumę....

Posted

Fibi trzeba szukać na watku bazarkowym tych co ogłoszenia robią.Czasem długo się czeka na ten jedyny telefon, ale zobaczysz i do Pucka zadzwoni.

Posted

mysle ze lepiej powoli zacząć zbierać deklaracje dla Pucka na hotel.... 8 lipca mam obrone i potem wyjezdzam na miesiąc,moze wiecej. a do tego czasu Pucka "ma nie być" wiem,brzydko to zabrzmiało.