Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tylko żeby się wybrać do weta to muszę się wybrać gdzies dalej. wątpie aby tu w okolicy ktoś mi pomógł.
ale żeby jechac na wizyte muszę mieć kasę, czekam na bazarek od jednej cioteczki ale teraz ma jakiś problem z netem. pracy nadal nie mam póki co, nie jest za ciekawie.
kupowałam mu karme dla alergików, pilnowałam żeby nie jadł żadnych świństw, ale to na nic jak widać

Posted

bardzo dziękuję cioteczko za bazarek ;) ;) ;)

dochód jakis napewno z niego będzie a wtedy będę miała na weta. nie wiem jak to wygląda, czy robią jakieś badania krwi czy co???? nie miałam nigdy alergika

Posted

jotpeg napisał(a):
trzeba uwazac jeszcze bardziej co on je.
szlaban na wieprzowine i zadnych wedlin/kielbas/parowek.
tak na poczatek.

no wędlin, parówek itp to nie daje moim psom. tylko jak pisałam wcześniej mam problem z dziadkami- jak psy wpadaja do nich w odwiedziny, to zawsze im cos rzuca- tłumaczyłam im tyle razy , ale to starsi ludzie, ciężko im wytłumaczyć :(

Posted

Mieliśmy podobne przeboje z naszym Łatkiem. U nas okazało się, że to wszystko było z... nerwów. Dostał coś przeciwhistaminowego i od tamtej pory święty spokój.
Krwi to chyba tak z wyjścia nie będą Puckowi pobierać, ale zeskrobiny ze skóry to na pewno. Trzymam kciuki, żeby nie było to żadne paskudztwo.

fibi:) napisał(a):
no... na plecach :) tylko że nie głową w dół hihi tak jak dzieci na sankach albo nie przodem tak jak dzieci na zjeżdzalni, tylko bokiem;) nie umiem tego opisać, zjeżdzają sobie po prostu :)

Chodzi może o coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=mRSsxfu0F3o

Uwielbiam ten filmik. Oglądam go sobie czasem na poprawę humoru ;)

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Mieliśmy podobne przeboje z naszym Łatkiem. U nas okazało się, że to wszystko było z... nerwów. Dostał coś przeciwhistaminowego i od tamtej pory święty spokój.
Krwi to chyba tak z wyjścia nie będą Puckowi pobierać, ale zeskrobiny ze skóry to na pewno. Trzymam kciuki, żeby nie było to żadne paskudztwo.

Chodzi może o coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=mRSsxfu0F3o

Uwielbiam ten filmik. Oglądam go sobie czasem na poprawę humoru ;)

o cos podobnego:) tylko u nas na podwórku małe górki były i chłopaki tak bardziej głowa w dół zjeżdzali;)

ogólnie Pucek jest "stresowym" chłopakiem. może to od stresu....... skórę ma ładną-zero zaczerwienień, czy jakis innych rzeczy

Posted

no póki co u wet nie byliśmy... czekam aż się skończy bazarek. auto mi tak nawaliło że jestem już totalnie spłukana....

Pucek dobrze:) z tym że ostatnio "oszalał" już totalnie na moim punkcie...... jak poszłam do babci (mieszka kilka domów dalej) to biedak próbował wyjść..... wspinał się tak po siatce że musieli go siłą w domu zamknąć bo jeszcze by sobie coś zrobił

Posted
Posted

więc tak- szczepienie od wścieklizny mamy za 2 tygodnie.
Pucek dostał jakieś 2 zastrzyki, za 2 dni powtórka. powiedziała że jesli po tym sie pogorszy to może być to grzybica. oglądała tą jego skórę i nic takiego tam nie znalazła. w sumie to skóre ma ładną, zero zaczerwienień. ale na grzbiecie jest ciut inna, tu się najgorzej zawsze drapie.