fibi:) Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 no tak, tylko żę mając 3 psy rodzice mi już nie pozowolą na tymczasowicza jakiegoś. kurcze byłam pewna że Pucek szybko znajdzie dom- to pies IDEAŁ. miał tyle ogłoszeń, rozwieszałam plakaty i raptem były 2 telefony.... Quote
fibi:) Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 hmm mysle że nie jedna ciotka na dogo miała tyle czasu psa na DT... albo dłużej i szły do adopcji. teraz znowu zamówię ogłoszenia..... może będzie jakiś odzew. ale przyznaję- jak sobie myśle o momencie rozstania to już mam łzy w oczach Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To fakt....... ale patrzac na Pucka jaki jest szczesliwy u Was......... to serce rosnie.....:) Quote
jotpeg Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 fibi:) napisał(a):no tak, tylko żę mając 3 psy rodzice mi już nie pozowolą na tymczasowicza jakiegoś. chyba bym go nie oddala. Quote
fibi:) Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 jotpeg napisał(a):chyba bym go nie oddala. no mi ciężko....ale co poradzić, tyle bid jest jeszcze którym moge pomóc Quote
yoko100 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ja bym nie dala rady juz po takim czasie oddac:( Quote
Aimez_moi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oj Kochane...... Cioteczka Fibi na razie taka twarda jest..... Quote
grzenka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Pucus, mam nadzieję mi wybaczy. Przepraszam za off, ale na tym wątku nikogo nie ma, kopiuję z wątku Dymin, to jakiś horror: Następny ON-ek w wielkiej potrzebie:-(. http://www.dogomania.pl/threads/2005...ONek-porzucony "Piękny ONek porzucony!W pobliżu cmentarza w miejscowości Grzymałków ( to jest na terenie gminy Mniów, z Kielc w kierunku Łodzi) koczuje piękny, długowłosy owczarek niemiecki. Prawdopodobnie ktoś pozbył się dwóch psów. Zwłoki jednego z nich, kundelka, leżą na trawie strasznie zmasakrowane. ONek nie opuszcza swojego towarzysza nawet po śmierci. Leży obok i od czasu do czasu trąca go nosem z nadzieją, że wreszcie się poruszy. Obok cmentarza jest również sklep, pod którym koczuje banda pijusów. Boję się, że "zabawią" się z nim w jakiś makabryczny sposób, jak to niedawno mieliśmy okazję "podziwiać" w telewizji. Nie mogę zabrać psa do siebie, bo mam już cztery, z czego 3 właśnie takie, z ulicy. Rodzina eksmitowałaby mnie w trybie natychmiastowym. Błagam, pomóżcie!!! " Quote
fibi:) Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 cioteczko nie szkodzi za offa. Pucek sie nie gniewa;) Quote
bla Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 no rewelacyjny psiak ;) a jak spią obaj no nie mogę ;) Quote
fibi:) Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 on jest taki przytulak że szok;) nie zaśnie jak Borysa obok nie ma. i jakąkolwiek częścia ciała musi go dotykac bo inaczej nie ma snu Quote
fibi:) Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 chłopaki sobie zabawe wynalazły. zjeżdzają na plecach z dużej kupki śniegu:cool3: Quote
fibi:) Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 no... na plecach :) tylko że nie głową w dół hihi tak jak dzieci na sankach albo nie przodem tak jak dzieci na zjeżdzalni, tylko bokiem;) nie umiem tego opisać, zjeżdzają sobie po prostu :) Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ale cwaniaczki.....:) chcialabym to zobaczyc....... Fibi...:) cudnego masz tego Pucka......:) Quote
fibi:) Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 no cwaniaczki. a teraz rymowanka którą ułożył mój brat "Idzie Pucek po podwórku. Gdzie Ty idziesz gruby burku?" ale on tego burka to tak do rymu tylko. bo ogólnie to Dawid uwielbia Pucka i mówi że to krzyżówka dalmatyńczyka i świnki wietnamskiej ;) a tak na marginesie- był gdzieś taki wątek "STOP przemocy wobec zwierząt" i go zgubiłam, kojarzy któraś może?:oops: Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Swinki wietnamskiej?.....:):) no nie moge....:) Quote
fibi:) Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 wybieram się jakoś w tym, albo nastepnym tygodniu do lekarza z Puckiem. non stop się drapie, mimo że okres lnienia sie skończył w całym domu- dosłownie wszędzie jest sierść..... Quote
yoko100 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 moj pies dopiero zaczol sie lenic i tez wszedzie siersc:( Quote
fibi:) Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 yoko100 napisał(a):moj pies dopiero zaczol sie lenic i tez wszedzie siersc:( tak ale psy nie lnieją całym rokiem przecież. a z Pucka non stop leci Quote
fibi:) Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 wcześniej było lepiej.. teraz to tragedia:/ juz nawet nie o tony sierści chodzi,a o to że biedactwo się drapie cały czas:( Quote
Recommended Posts