Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 fibi:) napisał(a):mam fajne foteczki z dziesiejszego spaceru, wstawi ktoś? mogę wstawić ;) Quote
fibi:) Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 o dzięki cioteczko:loveu:. mam Twojego maila to wstawisz w wolnej chwili;) popatrzycie na słodziaka wykupuję właśnie kolejny pakiet ogłoszeń, ehh przez rok prawie były dziesiątki ogłoszeń i jeden telefon tylko.... Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A ja caly czas wierze, ze w koncu ktos dojrzy slodziaka......:) Quote
Daga&Maks Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 teraz wstawiam, bo dopiero wczoraj wieczorem doszły do mnie zdjęcia :) Quote
fibi:) Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 na zdjęciach widać jak nam na łąkach wylało:/ a Pucuś się kładzie w tej wodzie:roll: Quote
grzenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Pucuś to istne cudo, no do schrupania po prostu:loveu:...ja nie wiem jak to mozliwe, że nikt go nie chce:shake:...Po 1-szym mogę mu wykupić na jakimś bazarku pakiet ogłoszeń. Quote
fibi:) Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 oj to jest mega słodziak. i jedyny pies który chce sie bawić z naszym głupim kotem;) najfajniej jak Pucek wstaje zaspany hahaha zrobi parę rundek po kuchni z prawie zamkniętymi oczami, potem się poprzeciąga i dopiero jest przytomny jako tako;) z ogłoszeniami coś pomyślimy niedługo. tylko kurczem jak tu sobie wyobrazić rozstanie z nim........... Quote
yoko100 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ja to bym nie potrafila sie z nim rozstac napewno, cudne ma te krotkie lapki Quote
grzenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 yoko100 napisał(a):ja to bym nie potrafila sie z nim rozstac napewno Ja też:razz::lol: Quote
fibi:) Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 oj łapki to ma wyczesane:) w sumie to bardziej sie boje o niego niż o mnie:( Dawid zawsze mówi że jak go oddam to mu serduszko pęknie bo jestem jego całym światem ....a to prawda niestety Quote
Aimez_moi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Fibi......:) Puculek jest zniewalajacy..... lapki ma zawodowe...... caly serdelek jest super..... Faktycznie jest mu u Ciebie super... zreszta wszystkie psiaki do najchudszych nie naleza.....:):) Quote
fibi:) Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 no mają ciałka;) Korek to cały czas taka kulka ubita, a Bobuś to na zime sporo łapie ale w przeciwieństwie do Pucka ma lekkie wcięcie w talii że tak powiem;) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pucuniu......:) przypominamy o sobie......:) Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Pucek.....:) pokazuj te nozeczki krociutkie......:) Quote
fibi:) Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zbliża nam się szczepienie, a ja wczoraj po 24tej odkryłam że gdzieś zapodziałam książeczkę zdrowia Puculka. i co w tej sytuacji, muszę założyć nową????? zawsze jeżdze do tej samej wetki, wie ze Pucek był szczepiony, odrobaczany Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Pewnie zalozy nowa bez problemu.......:):) A tam tam maluszek?.....:) Quote
fibi:) Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 no wiem że nową załozy ale wpisów nie bedzie tych co były:( a był leczony wtedy co od kleszcza przychorował..... ja wole jak wszystko jest czarno na białym;) a zamiast pakietu ogłoszeń może tym razem allegro lepiej? Quote
Daga&Maks Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 fibi:) napisał(a):no wiem że nową załozy ale wpisów nie bedzie tych co były:( a był leczony wtedy co od kleszcza przychorował..... ja wole jak wszystko jest czarno na białym;) a zamiast pakietu ogłoszeń może tym razem allegro lepiej? zamówcie allegro, jest większa oglądalność, a ja mogę resztę ogłoszeń dorobić w weekend ;) Quote
Recommended Posts