fibi:) Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ojj jemu to juz chyba wystarczy tego zabezpieczenia zimowego;) Pucek ma nową miłóść http://www.dogomania.pl/threads/193556-Misia-spod-restauracji-pilnie-szuka-domu!!?p=15449726#post15449726 przy okazji proszę o zajrzenie na wątek.... w sumie to zarówno i ja i moja rodzina raczej liczymy się z tym że Pucek u nas zostanie.... chyba że zdarzy się cud... Quote
Aimez_moi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pucek jest slodziakiem...... a Mame nadal kocha najbardziej?.......:):) Quote
fibi:) Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 to było chwilowe zauroczenie niestety;) czyli nadal jest moim cieniem- czasem wkurzające ale słodkie zarazem;) baaardzo mu sie spodobała nowa koleżanka, która mam nadzieje szybko znajdzie domek... Quote
fibi:) Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 dziś po21 miałam pierwszy telefon odnośnie Pucusia! dzwoniła pani z Bydgoszczy. mają kota, królika i sunie 2letnią ze schroniska. mieszkanie w bloku. pani się wydaje ok, mówiła z sensem wszystko.wie co to umowa, wizyty, obowiązek kastracji, itp wypytywała mnie odnośnie Pucka o wiele rzeczy, ponieważ maja tez na oku drugiego pieska i po rodzinnej naradzie w weekend chcieliby podjąć jakąś konkretną decyzję. Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O Boziu...... o rany...... trzymam kciuki......:):):) Quote
fibi:) Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 bo ja wiem czy dużo.... moi znajomi maja 3 spore psy, kota i królika i jakos żyją ;) hmm tylko Pucuś jest żywiołowym pieskiem, marzył mi się dla niego domek z ogródkiem..... zresztą nie ma co przeżywać i marudzić- okarze się wszystko z czasem. Quote
fibi:) Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 też czekam niecierpliwie do jutra! piszę dopiero dziś bo moja tymczasowiczka zachorowała mi wczoraj. Pucek cudak nie miał się z kim bawić;) najważniejsze że cokolwiek ruszyło w sprawie Pucka Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 O kurcze....... zdrowka dla piesiulki..... i czekamy.....:):) Quote
yoko100 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 za to Pucus nieszczesliwy nie jest z tego powodu napewno:) Quote
fibi:) Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 no Puckowi to "lotto":evil_lol: ale super by było jakby wreszcie znalazł domek. po weekendzie porozwieszam znowu jakies plakaty Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oj Fibi.....:) Pucek jest u Ciebie szczesliwy.......:):) Quote
fibi:) Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 ppodniosę baryłkę który z racji zakochania w tymczasowiczce schudł- nie jadł 4 dni..... cóz uroki cieczki....ale nadrabia już ;) teraz niestety ze swoim popędem seksualnym przeszedł na naszego Michałka!- kota hahahaha:evil_lol: mysle o kolejnym pakiecie ogłoszeń.... Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 O Boziu....... ale Pucus ma zdrowie...... Fibi a Pucek to kastrowany byl? Quote
fibi:) Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 nie. nie stać mnie na to póki co...... u nas na tych wiochach za kastracje, sterylizacje biorą kosmiczne sumy- np za sterylke tymczasowiczki płaciłam 350 zł a pies 7kg. w grudniu kończę kurację i wizyty także będę miała więcej grosza Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tak to prawda.......w wiekszym miasteczku takie uslugi beda tansze..... Quote
fibi:) Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Pucek znowu dowalił hihi ale tak słodko wygląda jak brubasek:) zaraz sie wybieramy do lasu na spacer, wreszcie nie pada mysle że chyba kolejny pakiet mu wykupie ogłoszeń.... Quote
fibi:) Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 mam fajne foteczki z dziesiejszego spaceru, wstawi ktoś? Quote
Recommended Posts