Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to było chwilowe zauroczenie niestety;) czyli nadal jest moim cieniem- czasem wkurzające ale słodkie zarazem;)

baaardzo mu sie spodobała nowa koleżanka, która mam nadzieje szybko znajdzie domek...

Posted

dziś po21 miałam pierwszy telefon odnośnie Pucusia! dzwoniła pani z Bydgoszczy. mają kota, królika i sunie 2letnią ze schroniska. mieszkanie w bloku. pani się wydaje ok, mówiła z sensem wszystko.wie co to umowa, wizyty, obowiązek kastracji, itp wypytywała mnie odnośnie Pucka o wiele rzeczy, ponieważ maja tez na oku drugiego pieska i po rodzinnej naradzie w weekend chcieliby podjąć jakąś konkretną decyzję.

Posted

bo ja wiem czy dużo.... moi znajomi maja 3 spore psy, kota i królika i jakos żyją ;)

hmm tylko Pucuś jest żywiołowym pieskiem, marzył mi się dla niego domek z ogródkiem.....
zresztą nie ma co przeżywać i marudzić- okarze się wszystko z czasem.

Posted

też czekam niecierpliwie do jutra! piszę dopiero dziś bo moja tymczasowiczka zachorowała mi wczoraj. Pucek cudak nie miał się z kim bawić;)

najważniejsze że cokolwiek ruszyło w sprawie Pucka

• 3 weeks later...
Posted

ppodniosę baryłkę który z racji zakochania w tymczasowiczce schudł- nie jadł 4 dni..... cóz uroki cieczki....ale nadrabia już ;)
teraz niestety ze swoim popędem seksualnym przeszedł na naszego Michałka!- kota hahahaha:evil_lol:

mysle o kolejnym pakiecie ogłoszeń....

Posted

nie. nie stać mnie na to póki co...... u nas na tych wiochach za kastracje, sterylizacje biorą kosmiczne sumy- np za sterylke tymczasowiczki płaciłam 350 zł a pies 7kg. w grudniu kończę kurację i wizyty także będę miała więcej grosza

Posted

Pucek znowu dowalił hihi ale tak słodko wygląda jak brubasek:)

zaraz sie wybieramy do lasu na spacer, wreszcie nie pada

mysle że chyba kolejny pakiet mu wykupie ogłoszeń....