Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam na 4 dni na urlopie. mama mówi żę Pucuś codziennie rano czekał po moimi drzwiami na poranny spacer;)

żadnego odzewu:-(.... porozwieszam jutro w zoologicznych znowu ogłoszenie Pucka

Posted

no kochany;) szkoda że nie było nawet jednego telefonu w jego sprawie.... podejrzewam że on sie tym nie przejmuje:evil_lol: ale ja trochę tak bo "blokuje" mi miejsce w domu dla innych psów.....

Posted

fibi: ), mam nadzieję, że Pucuś mi wybaczy...
Ja w sprawie bazarku (muszę tu, bo nie mogę wysłać PW do Ciebie). Przyszłam pogratulować i poprosić Cię o kontakt w sprawie sfinalizowania bazarku (srebrne kolczyki z kryształkami Swarovski) :)
W piątek rano jadę na praktyki i będę niedostępna, więc chciałabym zakończyć transakcję przed wyjazdem.

• 2 weeks later...
Posted

wykupiłam na bazarku kolejne 20 ogłoszen dla Pucka..... może te cos pomogą.
mama oraz częściej namawia mnie żeby Pucuś u nas został na stałe:roll:

Posted

o dziękuję cioteczko że tu wkleiłaś linki:loveu:. w sumie to już 3 pakiet ogłoszeń wykupiony na bazarkach.... może do 3razy sztuka?:eviltong:

no, polubiła, polubiła bo to cudak jest nie pies:lol: ale niestety mimo jego "chorej" miłości do mnie, wolałabym aby znalazł kochający domek, a ja bym pomogła innym psom

mam nowe fotki Pucka, trochę amatorskie bo z telefonu, wstawi któraś?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hmm chyba zrobimy kolejne allegro i ogłoszenia. przepraszam ale ostatnio prawie mnie nie ma na dogo...

Pucuś cóż, dalej wiedzie swoje beztroskie życie;) no i już 3 kg na zimę zebrał hihi