Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

Posted

no teoretycznie Pucek miał być u mnie tylko miesiąc bo na tyle sie wtedy rodzice zgodzili. wiedziałam ze tepobyt się przedłuży i wiedziałam ze nie pozwola mi go na bruk wyrzucić.ale coraz czesciej sie pytaja czy ktos nie dzwonił, itp

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i mamy spory problem..... pojawił sie w mojej okolicy nowy, duży czarny pies z krótką sierścią. młody, skory do zabawy-a nie musze mówic ile zjadł od wczoraj.
rodzicom bardzo szkoda tego psa- bo przybłąkał sie do taty na naszej działce koło lasu i stwierdzili ze skoro nadal Ci ludzie chcą Pucka to wypada zrobic miejsce dla kolejnego:roll:..... z tym ze tak jak pisałam -to życie na łańcuchu:-( ehh nie wiem co zrobić. pies jest duzy i potrzebuje sporo jedzenia:shake:-jak zacznie podbierac ludziom kury albo cos to go odstrzeli miejscowy myśliwy...... poza tym jak jest duzy to zaraz ludzie beda gadac ze sie go boją,itp....:roll:
nie mam nawet aparatu na chwile obecna zeby zrobic zdjecia pieskowi

porozsyłam chyba wątek....

Posted

rozsyłałam gdzie się da wczoraj..... dzis jak wroce z pracy tez to zrobie ale nie mam czasu, egzaminy mi sie zaczely:shake:
http://www.dogomania.pl/threads/148872-1-wolne-miejsce-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-RA-wnieA-chwilowe-interwencyjne-przechowanie na tym wątku znlazłam info ze jest jedno wolne miejsce w hoteliku, ceny od 10 do 20 zł za psa.....ale ja wiem czy to wyjscie:roll:

ehh nie wiem co robić tak mi szkoda tego czarnuszka:placz:.......... siedzi cały czas na naszej działce i wypatruje kogoś. gdyby działka była ogrodzona to bym mu tam postawiła bude i by było ok ale nie ma ogrodzenia, na dodatek pies siedzi pare metrów od drogi:shake:. boje sie ze albo pójdzie dalej albo go ktos potrąci

Posted

biedak:-(, wątek Pucusia troszkę rozsyłam ale narazie , jak widzę odzew niewielki:-(
Może hotelik to dobre wyjście, on nie może trafić na łańcuch, no po prostu nie może:-(

Posted

Podniose watek, ale dogo mnie doprowadza do szalu. Czemu nikt nie chce takiego malego pieska do towarzystwa. Na lancuch to wogole bez sensu i to jakikolwiek pies. Wlasiciciela na lancuch.:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Szarotka napisał(a):
Wlasiciciela na lancuch.:angryy::angryy::angryy::angryy:

O to, to właśnie.
Czy maluszek ma Cafeanimal?Bo jak nie to może by napisać do kogoś, kto robi- wiem, że jest duży odzew.Jak nie ma, to napiszę do Ola la - wiem, że robi.

Posted

jasne ze ma cafeanimal:roll:..... tak jak pisałam ma ponad 40 ogłoszeń-wykaz na 1 stronie wątku

póki mieszkam z rodzicami nie wiele sobie moge:shake:.... i tak do dziś sie dziwie ze ojciec pozwolił mi na przygarnięcie tylu bezdomniaków a mój wyjazd jest pewny- czyli do czerwca Pucek musi, po prostu musi znalezc dom.
czarnuszka narazie nie ma :placz:

po prostu rodzice sie przyzwyczaili ze tymczasy szybko znajduja domek- najdłużej była Sonia 4 miesiące..... Pucek jest juz 5:roll:

Posted

[quote name='fibi:)']noo taki malutki to on nie jest;) w zime jak dowalił sadełka hihi to prawie 20kg ważył;)/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:w życiu bym nie powiedziała:lol:
A ogłoszeń potrzebuje ciągle i jak najwięcej, może tym razem wpadnie w oku, temu, komu Pucuś jest przeznaczony....

Posted

Jednego oddawać na łańcuch po to, by brać następnego?
Sorry, ale dla mnie to trochę chore.
Tymbardziej, że na łańcuch ma iść taki domowy już piesek...

Nie wszystkim możemy pomóc, więc choć starajmy się nie szkodzić.

Posted

ulaa nie wiem jak wyglada Twoja sytuacja ale ja mieszkam z rodzicami...nie mam swojej rodziny, swojego domu żeby się "rządzić".... jeszcze nie teraz. a swoją drogą to musiałam to napisać bo inaczej nikt by nawet tu nie zajrzał- nawet Ty. wiec daruj sobie

w okolicznych sklepach zoologicznych i lecznicach rozwiesiłam ogłoszenia Pucka juz dawno .a w lokalnych gazetach które mamy aż dwie non stop są psy z Chrcynna

allegro nie miał i nie ma, jestem na dogo od niedawna w sumie i nawet nie wiem kto robi. ostatnio lady swallow miała jakiś bazarek w tym stylu-ale tylko układanie tekstu do allegro

no cioteczki, Pucek nie jest duży ale mały też nie;) taki średniej wielkości kundelek