jotpeg Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 fajny Pucek bambaryła pokazuje sie swiatu. Quote
fibi:) Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Pucek zjada średnio jedną maskotkę na dwa dni....;) niedługo nie urobie na same maskotki hihih ;) a gdzie tu mowa o jedzeniu.... teraz nawet do lasu nie chodzimy na spacery bo zasypane tak że szok. podwórko też niby duże ale masa śniegu i mało miejsca mają do biegania. a tłuszczyku przybywa;) Quote
Daga&Maks Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 na wiosnę pozbędą się tłuszczyku ;) Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Pucek i tak jestes super...... Ja tez jestem za tlusta.... Quote
fibi:) Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 oj uwierzcie mi że mój Borys i Korek zawsze dużo jadły,ale Pucek jest bezkonkurencyjny. Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja coś wiem na ten temat..... Mam labradora....... Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kochana labek to chodzacy odkurzacz. Jest za gruby tak jak Pucek ale co z tym zrobic..... Quote
fibi:) Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 wiem, mój kolega ma labke;) zrobiłam dziś Puckowi zdjęcia w jego ulubionej miejscówce do spania..... yoko wstawisz? Wysle Ci na poczte. Quote
fibi:) Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 właśnie wysyłam yoko zdjęcia;) kurcze zbieram rzeczy na bazar bo prawdopodobnie od końca lutego zostane bez pracy:roll: Quote
fibi:) Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 no raczej tak.... 2/3 firmy zwalniają właśnie wróciłam ze spaceru z Pucermenem-mój brat jak zwykle wymysla naszym psom przezwiska:eviltong: - ale się umęczyliśmy w tym śniegu. Pucek co chwile podbiega do mnie, liże ręcę, cieszy się, i dopiero biegnie dalej za reszta ekipy;) Quote
fibi:) Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 właśnie- zawsze śpi na trzecim schodku:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Fibi... ale masz tam rewelacyjny "schodek" taki puszysty i tlusciutki..... Quote
fibi:) Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 cioteczko yoko, moge liczyć znów na Twoja pomoc:oops:? taki mały bazarek jak ostatnio- bo do konca lutego tylko pracuje.....no a Pucek powietrzem nie zyje:evil_lol: a tek serio to musze powiedziec dziadkom żeby go nie dokarmiali- bo z dnia na dzień grubieje w oczach Quote
fibi:) Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 czekam na linki do ogłoszeń nadal.... W poniedziałek Sonia idzie do nowego domku mam nadzieję że będzie odzew po ogłoszeniach i Pucus tez szybko znajdzie swojego ludzia;) a ja wtedy wezme jakas bide z nasielska- to co się tam dzieje to tragedia po prostu:-(...... a osób pomagających "fachowo" prawie wcale:shake:. owszem nie moge powiedzieć bo bardzo dużo osób dokarmia psy-widac to po nich, niektóre sa tak tłuste jak Pucek. kupiłam dzis chłopakom obroże-Puckowi brązową, Bogdankowi kremową;) żeby nie czuł sie gorszy bo jego już była zdewastowana. i teraz biegaja i sie łapią za klamerki od obroży:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kurcze ale masz tam fajnie... A Pucuś nie jest tłusty tylko dobrze wyglądający sobie..:):) Quote
Recommended Posts