Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pucek zjada średnio jedną maskotkę na dwa dni....;) niedługo nie urobie na same maskotki hihih ;) a gdzie tu mowa o jedzeniu.... teraz nawet do lasu nie chodzimy na spacery bo zasypane tak że szok. podwórko też niby duże ale masa śniegu i mało miejsca mają do biegania. a tłuszczyku przybywa;)

Posted

no raczej tak.... 2/3 firmy zwalniają
właśnie wróciłam ze spaceru z Pucermenem-mój brat jak zwykle wymysla naszym psom przezwiska:eviltong: - ale się umęczyliśmy w tym śniegu. Pucek co chwile podbiega do mnie, liże ręcę, cieszy się, i dopiero biegnie dalej za reszta ekipy;)

Posted

cioteczko yoko, moge liczyć znów na Twoja pomoc:oops:? taki mały bazarek jak ostatnio- bo do konca lutego tylko pracuje.....no a Pucek powietrzem nie zyje:evil_lol: a tek serio to musze powiedziec dziadkom żeby go nie dokarmiali- bo z dnia na dzień grubieje w oczach

Posted

czekam na linki do ogłoszeń nadal.... W poniedziałek Sonia idzie do nowego domku
mam nadzieję że będzie odzew po ogłoszeniach i Pucus tez szybko znajdzie swojego ludzia;) a ja wtedy wezme jakas bide z nasielska- to co się tam dzieje to tragedia po prostu:-(...... a osób pomagających "fachowo" prawie wcale:shake:. owszem nie moge powiedzieć bo bardzo dużo osób dokarmia psy-widac to po nich, niektóre sa tak tłuste jak Pucek.
kupiłam dzis chłopakom obroże-Puckowi brązową, Bogdankowi kremową;) żeby nie czuł sie gorszy bo jego już była zdewastowana. i teraz biegaja i sie łapią za klamerki od obroży:lol: