yoko100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 jej ja wiem co to jest cieczka i pies.Jak przygarnelam suczke z ulicy to akurat z cieczka, musialam je izolowac w pokojach osobnych przez tydzin jak miala te dni co chciala dac, a moj pies to mysllalam ze zeswiruje i jeszcze sama bylam wtedy w domu rodzice wyjechali, to bylo staszne chodzil taki nabuzowany ze szok, a cieczke jak suka ma za bramka w jednym domu co mi schodzi zeby tam dojsc 15 minut to wyczuwa odrazu bo ucieka zawsze do niej Quote
jotpeg Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pucek fajny psiak z ciebie. Jak jest cieczka, to nic dziwnego, ze wariuja; psy sa wtedy jak narkoman na glodzie. Quote
fibi:) Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 no mi nie musicie tego mówić....tylko mojemu tacie aczkolwiek emocje troche opadły- mama powiedziała żę za nic nie odda go tym ludziom- ale to nie zmienia faktu że trzeba działać dalej Sonia pójdzie do nowego domku ale po sterylce- czyli za jakieś 2,3 tygodnie Quote
yoko100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 to trzeba dalej Pucka oglaszac.Sa nowe zdjecia.Nie potrafie robic allegro a przydaloby sie. Kochana masz mame:) Quote
fibi:) Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 ja pisałam w sprawie ogłoszeń do lady swallow- bo na jej bazarku wykupiłam ogłoszenia dla Soni plus allegro ale nie skorzystałam z tego. więc teraz przyda sie to dla Pucka- tylko że mi nie odpisuje póki co...:roll: dziś już troche lepiej;), Borys i Pucek siedziały z Sonia w kuchni, zajęły się jedzeniem- bo przecież z miłości nic nie jadły. tylko Korek nadal odstawia:mad: Quote
yoko100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 to powoli juz im opadna emocje jak juz jesc zaczely moj 4 dni zawsze nie jadl kopletnienic jak czul cieczki Quote
fibi:) Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 już im opadły. przecież Sonia miała podawany zastrzyk anty na powstrzymanie cieczki- wolałam ta opcję niz sterylkę aborcyjną. bo inaczej bankowo byśmy jej nie dopilnowali Quote
yoko100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Fibi a czemu na tych zdjeciach jest data 2007??tych pierwszych Pucka Quote
fibi:) Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 każdy sie o to dopytuje i podejrzewa od razu o bóg wie o co....bo w 2007 roku kupiłam aparat i mam popsute ustawienia daty i godziny i nie moge tego zmienić.a nie chciało mi się po serwisach latać bo dla mnie to nie ma zanczenia Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a ja nic o podejrzewam tylko pytam z ciekaowosci:P:P Quote
fibi:) Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 sorry ale ostatnio jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a mozesz mi przypomniec jeszcze miejscowosc w ktorej mieszkasz?w ktorej jest Pucek bok urde zapisalam ale ostatnio nic nie moge znalesc, zapisywalam sobie Quote
fibi:) Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 jak coś to w ogłoszeniach trzeba pisac tak- Nasielsk,60 km od Warszawy. bo inaczej to za chiny ludowe nikt sie nie połapie;) Quote
fibi:) Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 kurcze na tym fajnym bazarku ogłoszeniowym jest az 40 ogłoszeń za 20 zł.chyba wykupie je Pucusiowi Quote
yoko100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ogłoszenia sie Pucusiowi przydadz, zdjecia ma chlopak ladne i slodkie Quote
fibi:) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 noo tylko że póki co to lewo co na jego jedzenie mnie stać:shake: ma chłopak apetyt i to spory,sucha karme uwielbia a kupuje im Royala-wiec same wiecie...... jutro kupie ogłoszenia da niego. ale mimo to mam prosbe:oops:- yoko mam 3 ekstra ciuszki, zrobiłabys taki szybki mały bazarek? dobre i 50 zł jak mi wpadnie Quote
yoko100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 moge wystawic z trzema rzeczami dam rade wiecej narazie nie. Moje psy tez by jadly i jadly ile bym dala to tyle by zjadly ale nie daje im az tak duzo bo ich upase, Lena to i tak juz gruba sie zrobila a jak ja znalazlam miala wiecej siersci Quote
fibi:) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 naprawde wiem że masz nawał pracy w związku z tamtym bazarkiem:oops:. a to naprawde 3 ciuszki.ja sie zajme ogłaszaniem bazarku,itp ale jak złapie troche kasy to chociaz to szczepienie mu powtórze. jak wróce do domu-czyli po 22 to wysle Ci zdjęcia i opisy. a swoją drogą to chciałabym sama nauczyc się robic bazarki albo chociaż wstawiać zdjęcia no moje psy dwa razy dziennie jedzą- rano karma, wieczorem kurczak z ryżem. no i przekąski obowiązkowo;)- żuwacze albo uszka, ewentulanie kostki do gryzienia. Quote
yoko100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no to moje to samo codziennie im gotuje jakies podroby i kasza albo ryzem i karma w trakcie dnia. Dobra to wyslij. Gdyby nie ta sesja to mialabym wiecej czasu ale jeszcze 3 tygodnie :/ Quote
fibi:) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no mi od tego weekendu się zaczyna dopiero....i przez 4 kolejne...wiec znam ten ból:evil_lol:. jak wracam o 22 z pracy to nie wiem za co się wziąść. rano o 10 wychdoze z domu także oprócz porannego spaceru z psami niewiele wiecej moge zrobić ok,podesle Ci jak wróce. dziękuję:oops: Quote
yoko100 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no to ja juz masz od poczatku stycznia do polowy lutego :/ nawalili tych egzaminow ze az mi sie slabo robi, ale wrzuce na rzeczy co mi wyslesz poswiece sie dla Pucusia, ucaluj chlopaka od ciotki Quote
grzenka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 W weekend zrobię Pucusiowi choć parę ogłoszeń... Quote
fibi:) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 grzenka, dziękuję za chęc pomocy;) ale wykupie mu na tym bazarku cały pakiet ogłoszeń,a nie chce robic zamieszania i sprawdzać gdzie już ma ogłoszenia a gdzie nie,ok? Quote
grzenka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jasne,jasne:lol:, trzymam kciuki za dom dla prześlicznego Pucusia.:lol: Quote
fibi:) Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 yoko, dziękuję za bazarek:loveu: :loveu: juz mamy jedna rzecz sprzedana Quote
Recommended Posts