Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

Posted

jej ja wiem co to jest cieczka i pies.Jak przygarnelam suczke z ulicy to akurat z cieczka, musialam je izolowac w pokojach osobnych przez tydzin jak miala te dni co chciala dac, a moj pies to mysllalam ze zeswiruje i jeszcze sama bylam wtedy w domu rodzice wyjechali, to bylo staszne chodzil taki nabuzowany ze szok, a cieczke jak suka ma za bramka w jednym domu co mi schodzi zeby tam dojsc 15 minut to wyczuwa odrazu bo ucieka zawsze do niej

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no mi nie musicie tego mówić....tylko mojemu tacie aczkolwiek emocje troche opadły- mama powiedziała żę za nic nie odda go tym ludziom- ale to nie zmienia faktu że trzeba działać dalej

Sonia pójdzie do nowego domku ale po sterylce- czyli za jakieś 2,3 tygodnie

Posted

ja pisałam w sprawie ogłoszeń do lady swallow- bo na jej bazarku wykupiłam ogłoszenia dla Soni plus allegro ale nie skorzystałam z tego. więc teraz przyda sie to dla Pucka- tylko że mi nie odpisuje póki co...:roll:

dziś już troche lepiej;), Borys i Pucek siedziały z Sonia w kuchni, zajęły się jedzeniem- bo przecież z miłości nic nie jadły. tylko Korek nadal odstawia:mad:

Posted

już im opadły. przecież Sonia miała podawany zastrzyk anty na powstrzymanie cieczki- wolałam ta opcję niz sterylkę aborcyjną. bo inaczej bankowo byśmy jej nie dopilnowali

Posted

każdy sie o to dopytuje i podejrzewa od razu o bóg wie o co....bo w 2007 roku kupiłam aparat i mam popsute ustawienia daty i godziny i nie moge tego zmienić.a nie chciało mi się po serwisach latać bo dla mnie to nie ma zanczenia

Posted

noo tylko że póki co to lewo co na jego jedzenie mnie stać:shake: ma chłopak apetyt i to spory,sucha karme uwielbia a kupuje im Royala-wiec same wiecie...... jutro kupie ogłoszenia da niego. ale mimo to mam prosbe:oops:- yoko mam 3 ekstra ciuszki, zrobiłabys taki szybki mały bazarek? dobre i 50 zł jak mi wpadnie

Posted

moge wystawic z trzema rzeczami dam rade wiecej narazie nie.
Moje psy tez by jadly i jadly ile bym dala to tyle by zjadly ale nie daje im az tak duzo bo ich upase, Lena to i tak juz gruba sie zrobila a jak ja znalazlam miala wiecej siersci

Posted

naprawde wiem że masz nawał pracy w związku z tamtym bazarkiem:oops:. a to naprawde 3 ciuszki.ja sie zajme ogłaszaniem bazarku,itp ale jak złapie troche kasy to chociaz to szczepienie mu powtórze. jak wróce do domu-czyli po 22 to wysle Ci zdjęcia i opisy. a swoją drogą to chciałabym sama nauczyc się robic bazarki albo chociaż wstawiać zdjęcia

no moje psy dwa razy dziennie jedzą- rano karma, wieczorem kurczak z ryżem. no i przekąski obowiązkowo;)- żuwacze albo uszka, ewentulanie kostki do gryzienia.

Posted

no to moje to samo codziennie im gotuje jakies podroby i kasza albo ryzem i karma w trakcie dnia. Dobra to wyslij. Gdyby nie ta sesja to mialabym wiecej czasu ale jeszcze 3 tygodnie :/

Posted

no mi od tego weekendu się zaczyna dopiero....i przez 4 kolejne...wiec znam ten ból:evil_lol:. jak wracam o 22 z pracy to nie wiem za co się wziąść. rano o 10 wychdoze z domu także oprócz porannego spaceru z psami niewiele wiecej moge zrobić

ok,podesle Ci jak wróce. dziękuję:oops:

Posted

no to ja juz masz od poczatku stycznia do polowy lutego :/ nawalili tych egzaminow ze az mi sie slabo robi, ale wrzuce na rzeczy co mi wyslesz poswiece sie dla Pucusia, ucaluj chlopaka od ciotki

Posted

grzenka, dziękuję za chęc pomocy;) ale wykupie mu na tym bazarku cały pakiet ogłoszeń,a nie chce robic zamieszania i sprawdzać gdzie już ma ogłoszenia a gdzie nie,ok?