fibi:) Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 no Pucuś zostaje ale ogłoszenia by sie przydały, duuużo ogłoszeń bo domek potrzebny .wykupie moze na bazarku tak jak dla Soni. ale oczywiście jeszcze raz dziękuję bardzo za te które są:loveu: . jutro po zajęciach i w niedziele też po zjęciach porozsyłam jeszcze wątek Pucka. bo ostatnio troche nieczasowa jestem:roll:.... yoko może dosle Ci jeszcze cos na bazar;), w niedziele ok 19 pewnie juz bede to bede miala troche czasu to porobie zdjęcia i opisy. bo kasa by sie przydala;( w sumie nawet nie mam na szczepienie bo sterylke Soni robie za swoje Quote
yoko100 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no ja tez z czasem ostatnio srednio sesja, ale w poniedzialek lub w niedziele postaram sie zrobic bazarek.Teraz lece spac.Ucaluj Pucusia ja bym ogladnela jakies zdjecia Pucusia moze do ogloszen by sie przydaly jakies ladne.Przytulankowe na przyklad. Quote
jotpeg Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 czesc Pucek , fajny z ciebie koleś, mam twoj banerek! Quote
fibi:) Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 ooo dziękuję że ktoś do nas zagląda ;) Pucuś pokazuj się Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pewnie, ze zaglada. Pucus jestes slicznosciowy. Quote
ala Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Prześliczny wojownik:evil_lol: "" rel="external nofollow noopener"> Quote
fibi:) Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 postaram sie o jakies fotki-takie fajne żeby ukazały piękno Pucusia:p. mam troche nowych,ale takie zwykłe ze spaceru Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Słuchajcie Pucuś cały jest rozkoszny ale najfajniejsze ma nózki. Quote
yoko100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja uwielbiam krotkie lapki sama mam w domu podobna parowke:) na krótkich lapach Quote
jotpeg Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 yoko100 napisał(a):Ja uwielbiam krotkie lapki wlasnie. a jeszcze te kropki mniammniam :loveu::loveu::loveu: Quote
fibi:) Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 właśnie a propo nóżek to jedna łapkę ma na bok- widać że kość ma krzywą- nie wiem czy to stare złamanie czy taki się urodził. wetka tez nie była mi wstanie powiedzieć. ale bólu mu to nie sprawia Quote
grzenka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 yoko100 napisał(a):Ja uwielbiam krotkie lapki sama mam w domu podobna parowke:) na krótkich lapach Ja też uwielbiam krzywonóżki:loveu::loveu::loveu:Mój Dudu ma takie same:loveu: Quote
yoko100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 takie sa najlepsze:):) choc moj ten zzbyt prosrych lap nie ma moze dlatego ze sa takie krotkie:):) Quote
fibi:) Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 mam troche nowych zdjęciów hihi wstawi ktoś? bo nie umiem Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pucus jest super, nie moge sie doczekac tych nowych fotek. Quote
Daga&Maks Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 fibi:) napisał(a):mam troche nowych zdjęciów hihi wstawi ktoś? bo nie umiem możesz do mnie wysłać, tylko mogę wstawić zdjęcia dopiero jutro wieczorem Quote
fibi:) Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Daga & Maks napisał(a):możesz do mnie wysłać, tylko mogę wstawić zdjęcia dopiero jutro wieczorem Tobie to i tak bardzo dziekuję za ogłoszenia:loveu: do zdjęć wykorzystam yoko:evil_lol: eh ale ogólnie nieciekawie- wczoraj znowu porządniejsza bitwa. tym razem mój Korek troche poszkodowany. rodzice zaczynaja się wkurzac na to wszystko powoli..... mama to jak mama, zawsze sie z nia dogadam.ale gozrej z tata- mielismy wczroaj niezbyt miłą wymiane słów. w ten weekend bede juz wiedziała czy Sonia zamieszka w Sochaczewie;) ale nawet jak zamieszka to jeszcze kwestia jakis 3-4 tygodni. Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 loj z tata to ja mam wymianki co tydzien, bo im starszy tym coraz bardziej upierdliwy i nerwowy wszystko mu przeszkadza bo psy chodza i je slychac<sciana> czemu nie potrafia sie dogadac :( a kto wszczyna te bojki? Quote
fibi:) Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 eh no Pucuś troche "narwany" jest tym bardziej teraz kiedy Sonia ma cieczke aczkolwiek po zastrzyku juz jej mijaja objawy Quote
yoko100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 moze juz calkiem po jak wszystko ustanie Pucek sie uspokoi, hormony jeszcze u pewnie wariuja Quote
fibi:) Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no teraz bardziej, ale od początku były bitwy. moim zdaniem to wina Korka-ma już 9 lat i od zawsze mielismy z nim problemy.niby mały, ale od zawsze chce rządzić i nie akceptuje zabardzo innych psów Quote
Recommended Posts