Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no Pucuś zostaje ale ogłoszenia by sie przydały, duuużo ogłoszeń bo domek potrzebny .wykupie moze na bazarku tak jak dla Soni. ale oczywiście jeszcze raz dziękuję bardzo za te które są:loveu: . jutro po zajęciach i w niedziele też po zjęciach porozsyłam jeszcze wątek Pucka. bo ostatnio troche nieczasowa jestem:roll:....
yoko może dosle Ci jeszcze cos na bazar;), w niedziele ok 19 pewnie juz bede to bede miala troche czasu to porobie zdjęcia i opisy. bo kasa by sie przydala;( w sumie nawet nie mam na szczepienie bo sterylke Soni robie za swoje

Posted

no ja tez z czasem ostatnio srednio sesja, ale w poniedzialek lub w niedziele postaram sie zrobic bazarek.Teraz lece spac.Ucaluj Pucusia ja bym ogladnela jakies zdjecia Pucusia moze do ogloszen by sie przydaly jakies ladne.Przytulankowe na przyklad.

Posted

właśnie a propo nóżek to jedna łapkę ma na bok- widać że kość ma krzywą- nie wiem czy to stare złamanie czy taki się urodził. wetka tez nie była mi wstanie powiedzieć. ale bólu mu to nie sprawia

Posted

yoko100 napisał(a):
Ja uwielbiam krotkie lapki sama mam w domu podobna parowke:) na krótkich lapach

Ja też uwielbiam krzywonóżki:loveu::loveu::loveu:Mój Dudu ma takie same:loveu:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
możesz do mnie wysłać, tylko mogę wstawić zdjęcia dopiero jutro wieczorem

Tobie to i tak bardzo dziekuję za ogłoszenia:loveu:
do zdjęć wykorzystam yoko:evil_lol:

eh ale ogólnie nieciekawie- wczoraj znowu porządniejsza bitwa. tym razem mój Korek troche poszkodowany. rodzice zaczynaja się wkurzac na to wszystko powoli..... mama to jak mama, zawsze sie z nia dogadam.ale gozrej z tata- mielismy wczroaj niezbyt miłą wymiane słów.
w ten weekend bede juz wiedziała czy Sonia zamieszka w Sochaczewie;) ale nawet jak zamieszka to jeszcze kwestia jakis 3-4 tygodni.

Posted

loj z tata to ja mam wymianki co tydzien, bo im starszy tym coraz bardziej upierdliwy i nerwowy wszystko mu przeszkadza bo psy chodza i je slychac<sciana>
czemu nie potrafia sie dogadac :( a kto wszczyna te bojki?

Posted

no teraz bardziej, ale od początku były bitwy. moim zdaniem to wina Korka-ma już 9 lat i od zawsze mielismy z nim problemy.niby mały, ale od zawsze chce rządzić i nie akceptuje zabardzo innych psów