Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie... Nie jest zachrypnięty...
A jest taki wspaniały pies :loveu:
Włączyło mu się małe ADHD.. Wychodzimy na dwór to rozpiera go energia...
Jego ulubionym miejscem jest parapet.. Wchodzi na niego i wygląda przez okno.
Podobno pies niemowa:eviltong:.. wystarczy sie zapytać "idziemy" zaczyna szczekać, cieszyć, dawać buzi. :D

Posted

Pare zdjęć szczęśliwego Czakusia :evil_lol:

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/3268/img0488n.jpg[/IMG]
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8909/img0526w.jpg[/IMG]
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/5134/img0528dk.jpg[/IMG]

Posted

A Czaki jest psem fundacyjnym że do silesii się wybierasz?? Bo na stronie nadal go nie widzę...

Klaudiu prześlij mi maila ze zdjęciami i opisem psa ludzie wchodzą na tą stronę szukają. Po to ona jest.

• 3 weeks later...
Posted

bardzo się cieszę, że Czako już w nowym domu. :)
Gdzie teraz mieszka? Będzie jedynym psem w domu, czy będzie miał jakieś towarzystwo?

Ale moja mama bedzie miała fajny prezent na urodziny, jak jej powiem o Czako. :lol:

Posted

Jest sam z takim fajnym dziadkiem :D:D
Pan jest sam, nie pracuje i będzie go rozpieszczał :loveu
Na sam początek zrobił mu wyprawkę za 353 zł!!!
Już w niedziele dostał mielonego, kiełbaskę.. Po prostu super!

Posted

Trzeba dodać, że starszy pan całkiem dziarski a córka pana pisemnie zobowiązała się do opieki nad psem w razie jakiejś niedyspozycji pana bo pan sam mieszka.

Posted

No przestań ! klaudiaaa - kanał jakiś z tymi ludźmi ! - teraz się nie dziwię córce, że nie chciała podpisywać umowy za pana skoro pan taki dziwak ! - przecież wystarczy zapytać kogoś, są na to sposoby ! - i jak się to ma do tego, że mamy obiekcje co do ludzi bardzo młodych choć pełnoletnich - może takich starszych panów należy traktować jak dzieci !

Jestem w szoku !

Posted

Dokładnie. Wytłumaczenie: bo śmierdzi mu z pyska! Bez naszej wiedzy poszedł do NAJGORSZEGO weterynarza w KAtowicach. Ten oto weterynarz wyrwał mku resztki zębów a lekarz Czogała specjalnie mu je zostawił aby miał czym jeść. Jeżeli dobrze widziała (nie da zajrzeć sobie don pyska bo go jeszcze boli) ma koło 5-6 zębów ;/
Nie wiem co pan z nim robił, przyszedł cały brudny.
Pomoże ktoś z ogłoszeniami? Może go ktoś pokocha takim jaki jest.

Posted

Ja ogłosze przy okazji z moimi 4 psimi podopiecznymi... Tylko dopiero po weekendzie - ostatnie egzaminy...
Jak miałam dostęp do internetu w pracy to lajtowo było, teraz nie mam i klops - na komputer nimal nie wchodze...