obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Sa tam dwa psy.... jesli mozesz Ocelotku podaj mi namiary na Wasze Towarzystwo, przekaże ząłozycielce watku, któa ma problem z dogo .. Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Poprosiłam Aventurę o przesłanie mi na maila tekstu do ogłoszen. Trzeba wyadoptowac jednego z nich... Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To poszukamy kogoś od ogłoszeń? Naprawdę niech spróbuje zadzwonić do P. Prezes, ja na razie innego rozwiązania nie widzę. Nie wiem czy uzbieramy deklaracje na płatny DT. Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Z deklaracjami bedzie ciężko. Kiedys, jak jeszcze nie bywałam na dogo słyszałam, że sa czasami ludzie na emeryturze, którzy z chęcią zajma sie psem itd itd za karme i drobna opłate.. ale oczywiście teraz nigdzie takich osób nie moge znaleźć... Quote
Emigrantka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie podjade - za daleko ale do gory psiaki. Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Emigrantka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Obraczus - masz racje, rece opadaja..... Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Podałam telefon ząłożycielce wątku. Czekam az zadzwoni. Może to coś da? Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dzisiaj Pani Prezes była w Zarzęcinie. Oglądała psiaki. Odpchliła, odrobaczyła. Rozmawiała na ich temat. Dokładnie nie wiem wszystkiego. Quote
obraczus87 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ocelot napisał(a):Dzisiaj Pani Prezes była w Zarzęcinie. Oglądała psiaki. Odpchliła, odrobaczyła. Rozmawiała na ich temat. Dokładnie nie wiem wszystkiego. Niestety zalozycielka watku nie daje mi znaku zycia :( Ocelotku podziekuj Pani Przes! Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 obrączuś to złota kobieta, ona teraz nie popuści.... Będzie monitorować. Więcej przekażę wieści jak z nią porozmawiam Quote
obraczus87 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 WIem i dlatego Tobie tez bardzo dziekuję!!!! Zalozycielka watku mieszka w warszawie... ma male dziecko. Auto w naprawie. Jak na złosc oczywiście... Quote
Recommended Posts