DaRa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Szukam dobrego domu dla półtorarocznego labradora. Pies jest rodowodowy, może być wystawowy, dobrze odchowany (świetne karmy, szczepienia, odrobaczanie), bardzo spragniony miłości- od małego w kojcu. Labuś ma dobry charakter: kontaktowy, zrównoważony choć bardzo wesoły, ufny. Jednak nie dla każdego ponieważ nic nie potrafi!!! Nie chodzi na smyczy za bardzo, nie reaguje na imię, nie wie jak zachować się w domu. Od pierwszych mrozów przebywa w domu w klatce- nie załatwia się w niej, wytrzymuje noc. Jeżeli ktoś ma trochę czasu, trochę wiedzy i dużo miłości- może być wspaniałym, wdzięcznym psem. Z pewnością pokocha na zabój! http://i3.photobucket.com/albums/y84/rarunia/psiaki/PB043340.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y84/rarunia/psiaki/PB043365.jpg Poważnie zainteresowanych, odpowiedzialnych ludzi zapraszam na pw Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 podaj mi swoje dane kontaktowe na pv, mam chętnego z KAtowic na pieska... ale nie wiem, czy dadzą radę, mają małe dwuletnei dziecko i niedużo doświadczenia... Quote
pati1815 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witam,chciałabym się dowiedzieć czy piesek nadal jest do wzięcia? Quote
DaRa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie- jeszcze aktualne. halbina- oczywiście można spróbować, ale nie wiem czy dziecko małe i brak doświadczenia to najlepszy pomysł- pies nie jest agresywny, ale nie jest sprawdzony różnych sytuacjach, na pewno wymaga wiele czasu... Oczywiście kontakt podaję na pw. Quote
halbina Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dzięki za namiar, przepraszam tez za informacje, że ma dom, pomyliło mi się z innym labciem... Quote
neofitka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zastanawiam się, może ja podołam ? Właśnie pożegnałam takiego psa. Mieszkam niestety w mieszkaniu, pracuję, mam dwójkę nastolatków..Proszę o więcej informacji Quote
Recommended Posts