natalia_aa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A to w końcu wizyty przedadopcyjnej nie było? Miło czytać, że niuniek w domu, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku... i z niecierpliwością oczekuję zdjęć chłopaka z nowego domu ;) Quote
magdola Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 HAHAHA!:D wlaczylam filmik o tysonie i w moje "amstaffy" wszedl diabel...takich szczekow to dawno nie bylo i sie uspokoic inie moga... .haha:D jaja jak berety Quote
Izis1984 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :multi::multi::multi:Czekamy teraz z niecierpliwoscia na fotki i relacje z rozmowy PO :) Quote
Izis1984 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kana, napisz jak tam po rozmowie :) Jestem ciekawa no i foteczki :) Quote
Kana Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Post na niebieskim forum : Witam! Co u Tysonka...Miewa się bardzo dobrze! Bawi się,skacze i wychodzi na długie spacery...A je za 4 takie psy Na razie puszczam go tylko na zagrodzonym placu koło spacerowej między Jelitkowem a deptakiem na Zaspie bo boję się żeby mi nie uciekł... Dostał dużą leżankę i całą noc chrapie hehe... (Głośniej niż Ja) Chodzi za mną cały czas...(Nawet jak idę w nocy do kuchni ) Tylko mam z nim jeden mały problem. Załatwia się w domu gdzie popadnie...a wychodzę z nim 6 razy dziennie.. Ale po za tym jest niesamowicie przytulaśny ... Może ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problemik z załatwianiem się w domu..? Tu zostawiam Moje gg jak by ktoś miał jakiś pomysł 10061032 Z góry dziękuje i pozdrawiam... Chorujemy z Karoliną na brak czasu ale w przyszłym tygodniu zajedziemy na pewno! Quote
Recommended Posts