Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Ty znowu swoje. Doskonale rozumiem, że to podział forum pomocy psom. Jak już Ci wcześniej pisałam to wątek Tysona więc sformułowania do mnie kieruj w sposób bezpośredni a nie przez forum.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem natalia... tylko kurde nikogo innego znaleźć nie możemy.. a Tysonowi tylko dupka marznie...

potencjalnym adoptującym wysyłaliśmy już ankietę przed adopcyjną wyszła całkiem dobrze.

Posted

Pamiętaj tylko, że to nie może być tak "bo nie ma nikogo innego", to musi być 100% pewność do osoby kontrolującej, że wie o co chodzi i na co zwłąszcza w przypadku astów po przejściach musi zwracać uwagę, niestety większość tych rzeczy zdobywa się wraz z doświadczeniem w kontrolach przedadopcyjnych.

PS: Podeślij mi na maila ich ankietę.

Posted

Jak tam z domkiem dla chlopca? Sprawa jest w toku? Bo jesli nie ma nikogodo sprawdzenia domku to szukamy dalej, tak? Chcialabym go oglosic w anonsach ale po takim ogloszeniu są tysiace telefonów, w tym czesc od oszolomow- nie chce sie w to pakowac, skoro Tyson ma juz domek :)

Posted

Dziewczyny, chętnie bym pomogła, ale sama mam urwanie głowy z moimi uciekinierami :-(
Mam znajomego dobrego w Świnoujściu, ale on nie ma zupełnie wprawy w wizytach, za miękkie serce ma chłopak :evil_lol:

Ale popytam wśród moich znajomych psiarzy, myślę tutaj szczególnie o jednej koleżance, wizyty przedadopcyjne to dla niej pestka, szczególnie dla bullowatych. Nie wiem tylko, jak z czasem, bo wiem że ogromnie zapracowana jest :shake:

• 4 weeks later...
Posted

Będziemy razem z karoliną1 w schronisku i osobiście będziemy przy adopcji psiaka.
Zrobimy oczywiście zdjęcia.
Pan jest znajomym znajomych.
Jest przygotowany na nasze niezapowiedziane kontrole ;)

Posted

TAAK!!!!

Właśnie wróciłyśmy ze schroniska.
Tyson 5 minut przed naszym przyjściem pojechał do domku!

Przy wyjściu do domu spotkalysmy karoline27 ;)