Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

No tak słodko spała że jak sie przciągnoła wypuściłem ją na dwór na siku kupe z Łatką na początku sie bawiły a za chwile dała dyla 4 razy ją przynosiłem na rękach wkońcu wziołem obroże i niesety to był błąd

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zawsze domek tymczasowy okazuje sie tymczasowy...widocznie niunia naprawde odnalazla pana w moim Mezu! i pobiegla "za nim" w las!!!! nigdy sobie nie darujemy ze jej nie zostawilismy u nas...:( widocznie bylismy skazani na 2 psy...a teraz...nie bedziemy spac choc jestesmy po 12 godzinach jazdy samochodem....:(
POZNAN -POMOZCIE JEJ SZUKAC!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dopiero tu datarlam, jestem po kilku telefonach, szkoda ze nie miszkam tam blizej...
Boze co robic co robic???
ONA MUSI SIE ZNALEZC???

Pozdrawiam i trzymam kciuki!
Ewa

Posted

Postaram się jutro kogoś zmontować, ale ja bez auta a TZ raniutko wyjeżdża do Łodzi.
Może ktoś jest z Poznania jeszcze z autem i może pomóc. Ja chętnie od rana wezmę udział w akcji. Tylko nadal proszę o jakiś kontakt.

Posted

ehhh...na "Bordunia"! na "malutka"! ona nie jest taka ufna....reaguje glownie na mojego meza:( CHOLERA NO!!!!!! cholera cholera cholera!!!!!!!!! ale moze zglodnieje....zmarznie....ona lagodna bardzo jest! ja zaraz znajde wszystkie maile z poznania...niewazne jakich firm....ale z okolicy i wysle fotki....!!!!

Posted

[quote name='YBOT']nie zawsze domek tymczasowy okazuje sie tymczasowy...widocznie niunia naprawde odnalazla pana w moim Mezu! i pobiegla "za nim" w las!!!! nigdy sobie nie darujemy ze jej nie zostawilismy u nas...:( widocznie bylismy skazani na 2 psy...a teraz...nie bedziemy spac choc jestesmy po 12 godzinach jazdy samochodem....:(
POZNAN -POMOZCIE JEJ SZUKAC!!!!!!!!!!!!!![/qu

Śledzę to forum od jakiegoś już czasu. Ze względu na BORDIE postanowiłam sie tu zalogować.
Czekałam Ybot na to co napiszesz.
Kiedy przeczytałam , że sunia uciekła to od razu pomyślałam, że pobiegła Was szukać.
Niestety mieszkam prawie 200km od Poznania i nie mogę udać się na jej poszukiwania.
Mam tylko nadzieję, że BORDIE ODNAJDZIE SWÓJ PRAWDZIWY DOM.

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Na pewno pobiegła za YBOTAMI.

Znajdzie się NA PEWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drabster, qrcze!!! Na podwórko bez smyczy!

Ale teraz najważniejsze ją znaleźć. Może wzdłuż szosy do W-wy?

Może poprosić jakąś lokalną radiostację albo/i radio dla kierowców tirów(chyba jest takie). Jakieś rozmowy na żywo. Pomyślcie!!!!

ZNAJDZIE SIĘ< MUSI SIE ZNALEŹĆ!!!

Posted

Nie złoście się , mój Rysiek też tak miał i pewnego dnia nie wrócił, szukałam długo, nie znałam jeszcze dogo, tego się nie da opanować w tak krótkim czasie!, życzę dziewuszce powrotu do dom,u, w którym na nią czekają.
Ania ze swoim stadem

Posted

A ja nic nie powiem, bo dzisiejszy dzień odebrał mi już mowę.:-(

Tylko słówko wtrącenia - jak mi pies raz przez płot ucieka, to już za drugim razem i KAŻDYM INNYM pilnuję go na smyczy. A 4 razy...! Bez komentarza.

Posted

Może zadzwonić do radia, gdzie jest audycja na żywo,
której słuchaja kierowcy jadąc nocą? Jakiego radia słuchacie?
Może Ipr ? Tam chyba jest audycja radio nocą.

Posted

Radio Merkury

uwaga - Nowy Numer Telefonu "antenowego" Do Dyspozycji Słuchaczy (do Bezpośrednich Rozmów Na Antenie Oraz Konkursów):
061-8654654

Jednocześnie Przypominamy, że Państwa Interwencje, Opinie, Komentarze Przyjmujemy Non-stop Pod Nr:
061-8658288

Posted

Ja mam ogrod ogrodzony, wprawdzie nie jak dla husky, tylko siatka 1,5m dookola i bramy tej wysokosci. Teren okolo 1ha. Nowego psa, a tym bardziej psa po przejsciach wyprowadzilabym na dlugiej lince, zeby w razie czego po nocy za nim nie latac po ogrodzie...
A jakbym miala dziory w siatce??? I pies by mi 4 razy uciekl???
Czy to tylko ja to tak odbieram czy byla to po prostu lekkomyslnosc?

Pozdrawiam
Ewa

Posted

kochani...jak mozecie...zrobcie cos...ja juz ledwo klikam....jestesmy wykonczeni ta jazda....630 kilometrow w jeden dzien...nie przywyklismy a stres ogromny, bo nie znamy ani trasy ani miasta...

Posted

Nie sledzilam tego watku, ale kto wie wszystko o psince niech dzwoni.

Radio RMI FM

0 61 646 41 00

Radio Afera

0 61 665 25 15
Radio Eska SA. Oddział

0 61 852 79 19