iza_g Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oj poleją się łzy na :hand: . Wspaniale, że historia suńki ma takie fantastyczne zakończenie: z rąk jednego taty w ręce drugiego ...:loveu: Quote
supergoga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oj YBOT, YBOT :mad: co Ty ze mnie wujka robisz. Wujek nie miał nic do gadania - moja kasa była. Cioteczki - a Ty tu wątpliwości wygłaszasz. I nazwiska rodowe i nie tylko - :mad: chyba jednak przyjade i osobicście :mad: . Nikt nie wpłaca kasy chyba, czekając na oficjalne hymny - tylko suka śliczna i zdrowa byc musi, To tylko drobny środek do celu. Uściski dla suni. Quote
Drabster Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 hehe przykro mi wybić was z nieswiadomośi ale nie kupiłemnowego łożka tylko zmieniłem kobiete:diabloti: Quote
eurydyka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 bylebys psow/suk tak czesto jak kobiet nie zmienial:), na tym forum dobro psow jest na topie:) Quote
Katcherine Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :diabloti: Bordi to ma farta- tatusia bedzie miala na WYLACZNOSC..... no i niech mi nikt nie mowi ze dla INTELIGENTNEJ plci damskiej Panowie nie robia szalonych rzeczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. jakos nie wierze w te zmiane:lol: Quote
lewana Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nie bylo mnei caly dzien (praca, bleee) a tu takie wiesci! Ciesze sie bardzo, bardzo!!! A o Niziolku wiem, bo kiedys z moja "corcia" lecialam tam na ostry dyzur o 4 rano! Pozdrawiam Wszystkich!! Quote
AśkaK Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ale wieści, w życie nie spodziewałam się TAKIEGO obrotu sprawy!!!:multi: :multi: :multi: :lol: Wspaniale!!!Stan zdrowia Bordi to chyba dogomaniacka niespodzianka roku!:evil_lol: Quote
Asia i Yuki Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Czekamy na relację z nowego domku psinki :lol: Quote
andzia69 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Halooooo, czy ktoś juz cosik wie??????????? Quote
rybon36 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 chyba nie, ja wczoraj nie mogłam dotrzeć do Ybotów i jej pożegnać, moja praca nie ma końca i nie wolno mi głośno się umawiać, bo zawsze się upomni o mnie w nieospowiednim momencie a my mamy pogotowie całodobowe na włąsną zgubę:-( :shake: Quote
schroniskoJozefow Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wow a;le fajnie swietny domek badz szczesliwa bejbe Quote
Drabster Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Tak szczerze to borderka bardziej przypomina;) Corgiego i jest przesłodka Quote
Katcherine Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :mad: Ty wiesz ze TA opinia do uszu BORDI dotrze?......i beda zjedzone najdrozsze buty:evil_lol: Drabster RELACJE poprosimy..... Quote
Drabster Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Sunia narazie wywaliła mnie z łóżka i sobie smacznie śpi Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 I słusznie, należy jej się :evil_lol: Pewnie jeszcze nie kupiłeś dużego łóżka! Quote
Drabster Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A wchwili obecnej po 4 krotnym sforsowaniu płotu i przyprowadzeniu jej na działke dala dyla 5 raz już z obrożą Quote
Witokret Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Niestety nie moge zmienic tematu watku, wiec na razie tutaj. Dogomaniacy z Poznania! pomóżcie szukać Borderki - uciekła!!! podobno okolice ulic Naramowickiej i Bolka - poleciała w Bolka w las. Reszta informacji na bieżąco. Quote
Witokret Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Drabster, co sie wlasciwie dzieje teraz z Bordie?????? Moze napiszesz cos wiecej???? szukasz jej? w ogole ktos jej szuka????? Dzwonila do nas roztrzesiona Agnieszka, zeby umiescic informacje na dogomanii. Quote
supergoga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teraz za ciemno, nie dam rady - mieszkam na drugim końcu Poznania. Jutro spróbuje zmontować ekipę i pomóc w poszukiwaniach. Tylko dajcie jakiś namiar i szczegóły niech Drabster napisze. Gdzie szukać - i jak si e kontaktować. Quote
andzia69 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nie rozumiem - o 19.20 sobie spała, a o 20.27 juz 5 razy uciekała???? Czy ktoś moze wytłumaczyć matołkowi?????? Quote
Drabster Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Małej szuka cała moja 5 osobowa rodzina ja wruciłem na chwile poprostu mała w domku jest jak słońce kochana ale na działce to istny szaleniec i widać wrodzony uciekinier.ja mam 7 huskych i nie znalazły tylu dziur w nowym płocie co mała Quote
Drabster Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A uciekła z niebieską obrożą z napisem HUSKY Zawiadomiłem schronisko Klinike dr Wąsiatycza oraz Policje Municypalna Quote
Recommended Posts