Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witokret napisał(a):
i liczyć na to, że Bordusia się naje, napije i wskoczy do klateczki czekając aż ciotki po nią przyjadą... ;)

Klateczka do łapania psów trochę na innej zasadzie działa;)

Drabster wspaniała wiadomość, czy widzieli ja koło tych działek?

Posted

Z racji zarzutow o defraudacje pieniedzy PROSIMY NIE WPŁACAC na nasze konto zadnych pieniedzy!

ostatnia wplata na nasze konto to:

c/w ARTDOM (beka) - 15 zl
jak zwykle bardzo usilnie prosimy o dyspozycje co do tych pieniedzy!

Posted

O matko huto! Jaka znowu defraudacja???
Ci co wpłacali na pewno nie mają wątpliwości. Nie mówiąc już o rozliczeniu jakie ma miejsce każdorazowo.
Ludzie opamiętajcie się!!!!
Jeśli nie macie pewności co do przeznaczenia swoich pieniędzy to ich nie wpłacajcie!!!!!!

Posted

Ybot ale opinia jednego czlowieka zupelnie niczego tu nie zmienia, zamiast moze oskarzac i obrazac sam ten ktos wzialby na swoje barki taka odpowiedzialnosc wrrrrrrrrr latwo jest wydawac opinie o innych i do tego niesluszne echhh :(

Posted

owszem...osoba ta wplacila 100 zl i zostalo to akurat wydane na dr Nizolka + 10 zl od innej osoby bo oplata za wizyte wyniosla 110 zl....ale nie ma sensu komentowac....my sie znizac mnie bedziemy! czy na doktora czy na benzyne - moim zdaniem wszystko jedno - w koncu nie jechalismy tam na weekend w Ritzu tylko w sprawie psa!

Posted

jest jeszcze jedna mozliwosc, osoba ktora insynuuje takie rzeczy najprawdopodobniej sama jest nie w porzadku wobec innych, bo nikt ot tak nie zarzuca nikomu takich rzeczy i o nie nie oskarza o ile nie zrobil tego sam badz nie zlapal za reke

Posted

Słuchajcie, powiem tak, nie odpowiadajmy na te pomówienia kontr-pomówieniami, bo właśnie schodzimy do poziomu tych osób. Stawianie takich zarzutów nam czy w ogóle komukolwiek uważam za podłość, zwłaszcza w sytuacji, kiedy informowaliśmy o wpływach i wydatkach. Ale z drugiej strony chcieliśmy Was tutaj właśnie poinformować o tej sytuacji.

Posted

Wiem, wiem. Ale na pytanie o powód oskarżeń nie znamy odpowiedzi.

Majorka_2005 napisał(a):
ale ja nikogo nie oskarzam, probuje tylko zrozumiec, dlaczego?? bo ja wplacajac Wam pieniazki bylam tutaj dwa trzy dni dopiero, gdybym miala watpliwosci nie zrobilabym tego za skarby swiata :)

Posted

Drab napisal mi wlasnie ze Bordie je tylko kanapki, nie chce karmy, cwaniara. A panowie specjalnie dzis zaniesli jej jedzenie, choc tam podobno niezle lało. Ona bardzo asystuje tym panom w ich zajeciach, wiec...super

____
a ja ciagle kicham wiec...uwaga!;0

Posted

Dobrze ze chociaz info o Bordie nam nie zepsuło całkiem dnia.
I zmieńcie temat w topicu na jakis z nadzieją, tak na farta, coby nie zapeszać ze znowu zniknie. Moze "nadzieja znowu sie pojawiła":lol:

Posted

ona jest bardzo plochliwa....jak zobaczy kogos innego...zwieje....niech ci panowie ja oswoja moze....jak da sie wziac na rece to bedzie dobrze...moze obroza? moze smycz? byle zlapac hrabine!

Posted

YBOT napisał(a):
ona jest bardzo plochliwa....jak zobaczy kogos innego...zwieje....niech ci panowie ja oswoja moze....jak da sie wziac na rece to bedzie dobrze...moze obroza? moze smycz? byle zlapac hrabine!

Chodziło mi aby tym panom dać spreparowana kanapkę. No chyba ze założą jej smycz na szyję i przytrzymaja. Obrozę zbyt długo sie zakłada , może nie wytrzymać tak długo.