LALUNA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witokret napisał(a):i liczyć na to, że Bordusia się naje, napije i wskoczy do klateczki czekając aż ciotki po nią przyjadą... ;) Klateczka do łapania psów trochę na innej zasadzie działa;) Drabster wspaniała wiadomość, czy widzieli ja koło tych działek? Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Z racji zarzutow o defraudacje pieniedzy PROSIMY NIE WPŁACAC na nasze konto zadnych pieniedzy! ostatnia wplata na nasze konto to: c/w ARTDOM (beka) - 15 zl jak zwykle bardzo usilnie prosimy o dyspozycje co do tych pieniedzy! Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ybot chyba zartujesz !!! to byly jakies mataczenia kasiora ;) no chyba nie do konca ktos przemyslal co pisze :) przeciez rozliczaliscie sie z kazdej kwoty :) Quote
Beata J. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 O matko huto! Jaka znowu defraudacja??? Ci co wpłacali na pewno nie mają wątpliwości. Nie mówiąc już o rozliczeniu jakie ma miejsce każdorazowo. Ludzie opamiętajcie się!!!! Jeśli nie macie pewności co do przeznaczenia swoich pieniędzy to ich nie wpłacajcie!!!!!! Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 alez ludzie potrafia byc beznadziejni :( szkoda gadac :( Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ybot ale opinia jednego czlowieka zupelnie niczego tu nie zmienia, zamiast moze oskarzac i obrazac sam ten ktos wzialby na swoje barki taka odpowiedzialnosc wrrrrrrrrr latwo jest wydawac opinie o innych i do tego niesluszne echhh :( Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 owszem...osoba ta wplacila 100 zl i zostalo to akurat wydane na dr Nizolka + 10 zl od innej osoby bo oplata za wizyte wyniosla 110 zl....ale nie ma sensu komentowac....my sie znizac mnie bedziemy! czy na doktora czy na benzyne - moim zdaniem wszystko jedno - w koncu nie jechalismy tam na weekend w Ritzu tylko w sprawie psa! Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 jest jeszcze jedna mozliwosc, osoba ktora insynuuje takie rzeczy najprawdopodobniej sama jest nie w porzadku wobec innych, bo nikt ot tak nie zarzuca nikomu takich rzeczy i o nie nie oskarza o ile nie zrobil tego sam badz nie zlapal za reke Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 to co trzeba na przyszlosc pisac dokladnie osoba x wplata xxx z czego xx na zastrzyk a xx karmeosoba y wplata xx z czego yy na kroplowke a yy dolozono do xx bo tam zabraklotoz to absurd hehehe Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 kto wie? ale moderatorzy sa juz o tym powiadomieni! grunt ze Bordie KTOS GDZIES OSWAJA!!!!!:multi: Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 totez nie chcemy juz zadnych wplat!!!! bedziemy odsylac! poza tym nie ma na co wplacac teraz, przynajmniej na nasze konto. Quote
Tata-Ybot Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Słuchajcie, powiem tak, nie odpowiadajmy na te pomówienia kontr-pomówieniami, bo właśnie schodzimy do poziomu tych osób. Stawianie takich zarzutów nam czy w ogóle komukolwiek uważam za podłość, zwłaszcza w sytuacji, kiedy informowaliśmy o wpływach i wydatkach. Ale z drugiej strony chcieliśmy Was tutaj właśnie poinformować o tej sytuacji. Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ale ja nikogo nie oskarzam, probuje tylko zrozumiec, dlaczego?? bo ja wplacajac Wam pieniazki bylam tutaj dwa trzy dni dopiero, gdybym miala watpliwosci nie zrobilabym tego za skarby swiata :) Quote
Tata-Ybot Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Wiem, wiem. Ale na pytanie o powód oskarżeń nie znamy odpowiedzi. Majorka_2005 napisał(a):ale ja nikogo nie oskarzam, probuje tylko zrozumiec, dlaczego?? bo ja wplacajac Wam pieniazki bylam tutaj dwa trzy dni dopiero, gdybym miala watpliwosci nie zrobilabym tego za skarby swiata :) Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 na szczescie wiele osob potwierdza swoje zaufanie do nas (skrzynka PM juz sie zapelnila):loveu: ....i za to wielkie wielkie dzieki!!! Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ybotka zakichalas monitor i teraz juz i ja ledwo na slepka patrze pozarazalas wszystkich ;) Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Drab napisal mi wlasnie ze Bordie je tylko kanapki, nie chce karmy, cwaniara. A panowie specjalnie dzis zaniesli jej jedzenie, choc tam podobno niezle lało. Ona bardzo asystuje tym panom w ich zajeciach, wiec...super ____ a ja ciagle kicham wiec...uwaga!;0 Quote
Majorka_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 super to chyba naprawde najlepsze wiesci od kilku dni :) zaufa w koncu :) i wroci do domku :D Quote
LALUNA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobrze ze chociaz info o Bordie nam nie zepsuło całkiem dnia. I zmieńcie temat w topicu na jakis z nadzieją, tak na farta, coby nie zapeszać ze znowu zniknie. Moze "nadzieja znowu sie pojawiła":lol: Quote
LALUNA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Słuchajcie a jak im asystuje to moze spróbowac z Sedalinem? Quote
YBOT Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 ona jest bardzo plochliwa....jak zobaczy kogos innego...zwieje....niech ci panowie ja oswoja moze....jak da sie wziac na rece to bedzie dobrze...moze obroza? moze smycz? byle zlapac hrabine! Quote
LALUNA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 YBOT napisał(a):ona jest bardzo plochliwa....jak zobaczy kogos innego...zwieje....niech ci panowie ja oswoja moze....jak da sie wziac na rece to bedzie dobrze...moze obroza? moze smycz? byle zlapac hrabine! Chodziło mi aby tym panom dać spreparowana kanapkę. No chyba ze założą jej smycz na szyję i przytrzymaja. Obrozę zbyt długo sie zakłada , może nie wytrzymać tak długo. Quote
Recommended Posts