Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech tylko jedna osoba do niej podchodzi, może Gosia, łagodnie z jakimś żarełkiem. Nagonka nic nie pomoże. Tylko ją przepłoszą na amen. Jak ją zobaczy to niech przykucnie i woła, wyciąga dloń z jedzeniem. Żadnych obław jak w czasie polowań,bo ona nie zrozumie, że chcą jej pomóc, zwlaszcza, że jest sunią po prześciach...

Posted

YBOT napisał(a):
no zesz k...... to sie pech nazywa chyba!

Ybot, spokojnie jest nieźle. Mamy pewność że Bordunia żyje, a to najważniejsze. Teraz to już tylko kwestia czasu (krótkiego na pewno)
i będzie z Wami!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Beata J. napisał(a):
Ybot, spokojnie jest nieźle. Mamy pewność że Bordunia żyje, a to najważniejsze. Teraz to już tylko kwestia czasu (krótkiego na pewno)
i będzie z Wami!!!!! :multi: :multi: :multi:

harcerze juz wiedza maja dzwonić ale nie jestem w stanie ich docisnąć
wszystko na telefon

Posted

Beata J. napisał(a):
A wet z prywatnej lecznicy, mógłby mieć taki "pistolet" ze środkiem usypiającym?

Lecznice prywatne, które pracują w niedzielę to klinika na Mieszka i chyba kilnika przy AR, ale nie jestem pewna, czy jest jeszcze czynna. Jednak wątpię, żeby mogli w ten sposób łapać psy.

Posted

Cos mi przyszlo teraz do glowy-wojsko lub harcerze powinni miec siec maskujaca-taka jak sie nieraz na studniowkach wiesza przy suficie,w to mozna by ja probowac zlapac-4 osoby na rogi i zarzucic!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tylko o ile pamietam to Bordie ma cos z serduchem czy nie ?
nie przestraszcie jej...żeby pies zawalu nie dostal....
mimo wszyystko optowalabym za ostroznscią, żarlem i cierpliwoscią...

Posted

cholera dzwonilam na pogoowie wet.nie maja naboi do usypiania,kazali mi dzwonic do schroniska-a tam mi powiedzieli ze jutro moga bo dzis nie ma lekarza.Do interwencji ekologicznej jest zly numer,zglasza sie prywatne mieszkanie.