PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):na goreeeee o wyżej,zeby nikt nie zapomniał Quote
Tata-Ybot Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Słuchajcie, może to głupie, ale warto by chyba obmailować agencje ochroniarskie w Poznaniu i te z oddziałami w Poznaniu. Oni mają te swoje kamery, może coś zaskoczy? Ja niestety, choć w domku dzisiaj, mam jakiś zasuw nagły, ale widzę, że Ybotka ma energii i zapału za nas dwoje ;-)) Quote
Magdarynka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czy ktoś już próbował szukać Bordi z głosem Taty-Ybota? Quote
Sylka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ilu mniej wiecej jest tych harcerzy? Supergogo napisz o ktorej chcecie zaczac to osiedle? Ustalic trzeba godzine i miejsce spotkania. Kazdy na osobe musi miec tak na oko okolo 20 plakatow + tasme klejaca, pinezki albo pistolet na zszywki. A potem w teren. Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wysłałam maile do 20 poznańskich szkół (tylko tyle adresów znalazłam) Poprosiłam, żeby powiesili plakacik Bordie w widocznym miejscu. Może akurat...... Quote
supergoga Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Telefon może być do mnie. My jutro ruszamy na plakatowanie. Gdyby harcerze sie skontaktowali - to sie ich rozdzieli na osiedla w pobliżu. My ruszymy do południa - jesteśmy umówione z Basią. Sylka - Ty jutro Sielanka - i zaraz napisz co tam było. Czekam na kontakt. Chyba ksera plakatów już nie załatwię dziś - bo sobota, ale wydrukuję na drukarce. Jak ktos ma mozliwość z poznaniaków wydrukować (choćby czarno-białe - tak jak sunia) poprosze o pomoc. Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 j.duszynski@rsepliz.most.org.pl słuchajcie, ciocia z Poznania podała mi ten namiar - to pan z zielonych i działa w stowarzyszeniu "Zwierzeta i my" czy cos podobnego podobno może pomóc wyslijcie mu maila bo ja teraz walcze z mailami do kuzynów harcerzy i nie mam nic gotowego a Wy może lepiej to streścicie Supergoga podałam im Twój numer-beda dzwonic szukam dalej Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 a tak na marginesie- jak Bordie sie znajdzie to my musimy sie spotkac Łódź jest na srodku- zapraszam ale również pojadę na koniec świata Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 jestescie niesamowite Ciotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :loveu: :loveu: do p. Duszynskiego juz wyslalam informacje. Wyslalam tez do juwentusa i guardservice - ochrona. Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):jestescie niesamowite Ciotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :loveu: :loveu: połowa AE .... rączki odpadajom :) Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PaniMagda napisał(a):a tak na marginesie- jak Bordie sie znajdzie to my musimy sie spotkac Łódź jest na srodku- zapraszam ale również pojadę na koniec świata Nie tylko spotkać, ale i porządnie upić. BORDIE BĘDZIE POLEWAĆ. No to wracaj Bordunia, bo tu sporo spragnionych..... Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 ja mysle ze najlepiej u nas hihi bo mamy duuuuza wanne...mozemy sie kapac w szampanie!!!!! bo jak kazdy zaangazowany wielbiciel kupi po 1 butelce to...ho ho ho bedzie za duzo nawet do basenu! Quote
Tata-Ybot Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oj tak, z powodu odnalezienia się Bordi mogę się nawet upić. Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Misha&Malut napisał(a):połowa AE .... rączki odpadajom :) błagam kto weźmie ode mnie literkę K na AE ?? tego jest tam 180 sztuk ........ wyślę link na prv Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Misha&Malut napisał(a):błagam kto weźmie ode mnie literkę K na AE ?? tego jest tam 180 sztuk ........ wyślę link na prv wezmę tylko wyslij mi treść Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 daj mi nastepna literke jaka tam masz!!!! Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 wysłałam z 50 niektórzy nie maja emaila, reszte za moment, musze dać rodzinie obiad.................17.20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ASICA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 z chęcia przyłącze sie do rozsyłania maili-ale dopiero po 21:00:oops: :p prosze o szczegóły:oops: Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 wieczorem to juz inna uczelnie chyba wezmiemy hiihih....bo nam sie AE konczy powoli......misha Ty dobry szukacz....znajdziesz nam prywatne szkoly:) cio nie, Ciotka?:loveu: Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):wieczorem to juz inna uczelnie chyba wezmiemy hiihih....bo nam sie AE konczy powoli......misha Ty dobry szukacz....znajdziesz nam prywatne szkoly:) cio nie, Ciotka?:loveu: niuch niuch zaraz tylko wykończę tą i dam zjeść stadu :D Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Trochę nie chciało mi się tego wymieniać, ale napiszę, bo szkoda czasu na dublowanie. Ja zrobiłam nastepujące szkoły w Poznaniu: Zespół Szkół : Łączności, Przemysłu Spożywczego, Elektrycznych, Pijarskich, Mechaniki Precyzyjnej, Mistrzostwa Sportowego, Odzieżowych, Zespół Szkół Prywatnych PORKOM, Prywatny College Zawodowy, Zespół Szkół Gimnazjalno Licealnych nr 33, Zespół Szkół z Oddziałem Integracyjnym, SP nr 29, SP nr 74, Gimnazjum nr 5, X LO, XV LO, Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 4. W niektórych było więcej niż 1 adres e-mail więc wyszło tego 20 . Quote
lewana Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobry pomysl z tymi ochroniarzami, zaraz poszukam i porozsylam info. Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No cóz, muszę Was tylko uprzedzic,ze jesli chodzi o szkoły i ich adresy to skrzynkę sprawdza sekretarka i przekazuje dyrektorowi to co istotne . tak jest w szkołach- sama jestem dyrektorka i wiem jak to działa. Potraktują to jako łańcuszek albo spam-niestety i watpię czy ktokolwiek to wydrukuje i powiesi w pokoju asystentów czy nauczycielskim. Mało jest oszołomów w oswiacie.Ale macie rację-trzeba próbowac.Sama też to robie. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 to ja zaraz zrobie literke T na AE i mozemy dalej niuchac...a maili mi wyszlo dzis okolo ...700!!!! poza tym....cud: wyslalam te 700 i dostalam odp. od pana J.Duszynskiego, ze obdzwonil schrony w Poznaniu i okolicach ale dowiedzial sie ze one juz wiedza!!!! obcy czlowiek zadzwonil do schronow na skutek naszych maili!!! to mnie podnioslo na duchu!!!! panie Jurku wielkie cmoki za piekny odzew i gest!!!! Quote
Recommended Posts