Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, może to głupie, ale warto by chyba obmailować agencje ochroniarskie w Poznaniu i te z oddziałami w Poznaniu. Oni mają te swoje kamery, może coś zaskoczy?
Ja niestety, choć w domku dzisiaj, mam jakiś zasuw nagły, ale widzę, że Ybotka ma energii i zapału za nas dwoje ;-))

Posted

Ilu mniej wiecej jest tych harcerzy?

Supergogo napisz o ktorej chcecie zaczac to osiedle?

Ustalic trzeba godzine i miejsce spotkania.

Kazdy na osobe musi miec tak na oko okolo 20 plakatow + tasme klejaca, pinezki albo pistolet na zszywki.

A potem w teren.

Posted

Telefon może być do mnie. My jutro ruszamy na plakatowanie. Gdyby harcerze sie skontaktowali - to sie ich rozdzieli na osiedla w pobliżu. My ruszymy do południa - jesteśmy umówione z Basią.
Sylka - Ty jutro Sielanka - i zaraz napisz co tam było.
Czekam na kontakt. Chyba ksera plakatów już nie załatwię dziś - bo sobota, ale wydrukuję na drukarce. Jak ktos ma mozliwość z poznaniaków wydrukować (choćby czarno-białe - tak jak sunia) poprosze o pomoc.

Posted

j.duszynski@rsepliz.most.org.pl
słuchajcie, ciocia z Poznania podała mi ten namiar - to pan z zielonych i działa w stowarzyszeniu "Zwierzeta i my" czy cos podobnego
podobno może pomóc
wyslijcie mu maila bo ja teraz walcze z mailami do kuzynów harcerzy i nie mam nic gotowego a Wy może lepiej to streścicie
Supergoga podałam im Twój numer-beda dzwonic
szukam dalej

Posted

jestescie niesamowite Ciotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :loveu: :loveu: do p. Duszynskiego juz wyslalam informacje. Wyslalam tez do juwentusa i guardservice - ochrona.

Posted

PaniMagda napisał(a):
a tak na marginesie- jak Bordie sie znajdzie to my musimy sie spotkac
Łódź jest na srodku- zapraszam ale również pojadę na koniec świata

Nie tylko spotkać, ale i porządnie upić.
BORDIE BĘDZIE POLEWAĆ.

No to wracaj Bordunia, bo tu sporo spragnionych.....

Posted

ja mysle ze najlepiej u nas hihi bo mamy duuuuza wanne...mozemy sie kapac w szampanie!!!!! bo jak kazdy zaangazowany wielbiciel kupi po 1 butelce to...ho ho ho bedzie za duzo nawet do basenu!

Posted

wieczorem to juz inna uczelnie chyba wezmiemy hiihih....bo nam sie AE konczy powoli......misha Ty dobry szukacz....znajdziesz nam prywatne szkoly:) cio nie, Ciotka?:loveu:

Posted

YBOT napisał(a):
wieczorem to juz inna uczelnie chyba wezmiemy hiihih....bo nam sie AE konczy powoli......misha Ty dobry szukacz....znajdziesz nam prywatne szkoly:) cio nie, Ciotka?:loveu:

niuch niuch zaraz tylko wykończę tą i dam zjeść stadu :D

Posted

Trochę nie chciało mi się tego wymieniać, ale napiszę, bo szkoda czasu na dublowanie. Ja zrobiłam nastepujące szkoły w Poznaniu:
Zespół Szkół : Łączności, Przemysłu Spożywczego, Elektrycznych, Pijarskich, Mechaniki Precyzyjnej, Mistrzostwa Sportowego, Odzieżowych,
Zespół Szkół Prywatnych PORKOM, Prywatny College Zawodowy, Zespół Szkół Gimnazjalno Licealnych nr 33, Zespół Szkół z Oddziałem Integracyjnym, SP nr 29, SP nr 74, Gimnazjum nr 5, X LO, XV LO, Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 4.
W niektórych było więcej niż 1 adres e-mail więc wyszło tego 20 .

Posted

No cóz, muszę Was tylko uprzedzic,ze jesli chodzi o szkoły i ich adresy to skrzynkę sprawdza sekretarka i przekazuje dyrektorowi to co istotne . tak jest w szkołach- sama jestem dyrektorka i wiem jak to działa. Potraktują to jako łańcuszek albo spam-niestety i watpię czy ktokolwiek to wydrukuje i powiesi w pokoju asystentów czy nauczycielskim.
Mało jest oszołomów w oswiacie.Ale macie rację-trzeba próbowac.Sama też to robie.

Posted

to ja zaraz zrobie literke T na AE i mozemy dalej niuchac...a maili mi wyszlo dzis okolo ...700!!!! poza tym....cud:
wyslalam te 700 i dostalam odp. od pana J.Duszynskiego, ze obdzwonil schrony w Poznaniu i okolicach ale dowiedzial sie ze one juz wiedza!!!! obcy czlowiek zadzwonil do schronow na skutek naszych maili!!! to mnie podnioslo na duchu!!!! panie Jurku wielkie cmoki za piekny odzew i gest!!!!