YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 zadzwonilam do schronu w Gnieznie...w razie czego....oddzwonia! Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wrocław Schronisko ul Skarbowców - powiadomione Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wyslałam maila z plakatem Bordie i obszernym opisem historii do Radia Gniezno 104,3 FM. Nie wiem tylko czy działają bo na ich str. www był napis "już niebawem". Tak czy inaczej poprosiłam żeby ogłosili komunikat o Bordie na swojej antenie. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 qrcze...zaczynam myslec o ponownym poinformowaniu wetow w Pzn. i schronisk w okolicy mailami ! nikt nie odpowiedzial na maila! nikt! zaden wet! jak zobacza dublety to moze sie kapna ze sprawa nadal "zyje"? Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 LALUNA napisał(a):Wrocław Schronisko ul Skarbowców - powiadomione WROCŁAW??? Jeśli tylko będzie z tego schroniska jakiś sygnał, to proszę o informację-pognam tam czym prędzej (nawet kilka razy jak będzie potrzeba) Do Wrocka mam tylko rzut (moherowym) beretem. Szkoda,że do Poznania tak daleko..... Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Beata J ja mam 4 ulice dalej od niego, a ze bc sa mi ostatnio bardzo bliskie bedę pierwsza :lol: Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 przejrzyjcie bo ja wysylam do wetow http://www.psy.info.pl/s/wielkopolskie.html Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 LALUNA napisał(a):Beata J ja mam 4 ulice dalej od niego, a ze bc sa mi ostatnio bardzo bliskie bedę pierwsza :lol: Ok, umowa stoi, jakby co to ja zabezpieczam tyły Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Beata J. napisał(a):Ok, umowa stoi, jakby co to ja zabezpieczam tyły Dobra pozostajesz w odwodzie, czy poznam Cie po moherowym berecie jak będe potrzebować pomocy? Byleby sie tylko znalazła nie wazne gdzie. Drabster miałeś podać telefon do kierowcy, czy sie juz z tego wycofujesz??? Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Jego nie ma na necie....nie mam go na GG teraz.... Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ale prośba o telefon jest powtarzana od wczoraj. Moze Drabster chciał go dac bo myślał ze nikt nie poprosi, a teraz juz jest jego deklaracja o podaniu telefonu nieaktualna. Drabster czy podasz numer tego telefonu? To jedyny ślad że ktos widział tam Bordi. Czemu nie chcesz go nikomu udostepnić??? Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Uprzejmie donoszę, że Straż Miejska w Gnieźnie powiadomiona-plakacik wysłany. Laluna co do gustownego nakrycia głowy to nie dorobiłam się jeszcze takowego, ale dla Borduni to ostatnią kasę na moherek wydam. Myślę też że w Poznaniu w schronach i u wetów to plakaciki o Borduni powinny wisieć na tablicach informacyjnych. Tak żeby każdy kto tam przychodzi wręcz potknął się o jej zdjęcie i info o nagrodzie. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 dziekujemy!!!! dziekujemy!!!! sami tez wysylamy 2 ture maili! wysylam w sumie juz bez sensu wszedzie byle do Poznania.....niewazne kto i jaka instytucja! byle do Poznania! Quote
lewana Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Sluchajcie a moze ona sobei cichutko siediz na tych dzialkach? Teraz one sa penwi opustoszale. Moze warto sie tam przejsc na spacer (wejsc z jakims dzilakowiczem, co ma kluczyk) Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ja juz dzwoniłam do Gniezna /do schroniska/ w srodę i też nic Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 mam przechlapane na poznanskim AWF...kazdemu wyslalam maila o niuni....chyba ponad 70 maili hahaha;), na akademii rolniczej tez mam przechlapane.....moze w szalenstwie jest metoda ...wpisac Poznan-email i wyskakuja setki namiarow na zwyklych ludzikow....najwyzej nas przeklna! w pol godzinki mam 96 maili wyslanych a Poznan ma juz wode z mozgu zrobiona i na kazdym kroku powinien widziec Bordie! Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):mam przechlapane na poznanskim AWF...kazdemu wyslalam maila o niuni....chyba ponad 70 maili hahaha;), na akademii rolniczej tez mam przechlapane.....moze w szalenstwie jest metoda ...wpisac Poznan-email i wyskakuja setki namiarow na zwyklych ludzikow....najwyzej nas przeklna! w pol godzinki mam 96 maili wyslanych a Poznan ma juz wode z mozgu zrobiona i na kazdym kroku powinien widziec Bordie! dawaj jeszcze na UAM ja nie moge mnie tam znają:( i na AE Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 robie UAM kto zrobi to 2-gie? AE? na UAM sa setki adresow!!! do wieczora bede wbijac...juz 20 maili poszlo ale to 1/100! Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Powiadomiłam Schronisko w Obornikach Wielkopolskich Azorek ( gdziekolwiek to jest) . Do 15 jeszcze powbijam jak co znajde ciekawego bo tylko do tej mam intern. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 ludziki AE zrobcie...please....bo mi juz paluchy odpadaja! robie jeden wydzial UAM i mam tam ponad 80 maili a wydzialow ohoho i jeszcze wiecej! kazdy taki czlowiek obdarowany naszym jednym mailem moze rozeslac to do 10-20-100 osob! i wtedy naprawde caly Pzn sie dowie! Quote
Tata-Ybot Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wysłałem maila i wiadomośc na gg do dziewczyny z Gniezna z forum Świat Psów, ale na razie nie ma jej na gg. Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):ludziki AE zrobcie...please....bo mi juz paluchy odpadaja! robie jeden wydzial UAM i mam tam ponad 80 maili a wydzialow ohoho i jeszcze wiecej! kazdy taki czlowiek obdarowany naszym jednym mailem moze rozeslac to do 10-20-100 osob! i wtedy naprawde caly Pzn sie dowie! oki zrobię AE aha tam jest jeszcze koooope prywatnych uczelni Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czepiłam się tego Gniezna i go robię, jak skończę to dam znać gdzie wysłałam Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 poszlo nastepne 125 maili na wydzial biologii UAM..... Quote
Sylka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A ja ponawiam topic!! BRAK RĄK DO PRACY Gosia z Darkiem jezdza z wywieszonym jezykiem po Naramowicach i okolicach. Przeszukuja tereny, powieszaja plakaty. Plakaty i ulotki przed kosciolem idealny pomysl, ale nie ma kto ich powieszac i rozdawac. Calego Poznania tez nie oplakatuja bo nie sa w stanie. SA POTRZEBI LUDZIE, KTORZY NP. W NIEDZIELE PRZED POLUDNIEM ZBIORA SIE NA NARAMOWICACH, PODZIELA OBSZAR DO PRZESZUKANIA I POWIESZANIA PLAKATOW I RUSZA W TEREN. Czy ktos pomoze Gosi i Darkowi oplakatowac w niedziele osiedle pobliskie? Ja np. jade na Sielanke w niedziele, czy ktos pojedzie ze mna około 10.00? Czy znajdzie sie ktos kto zadzwoni do wszystkich kosciolow w okolicach Naramowic z prosba o wygloszenie informacji na ambonie w sobote wieczorem i na niedzielnych mszach. I powieszenia plakatu na tablicy ogloszen. PLakat oczywiscie mozna wyslac mailem. CZY ZGŁASZA SIE KTOŚ CHETNY? W DWÓJKĘ GÓR SIĘ NIE PRZENIEDIE POTRZEBNA POMOC!!! Quote
Recommended Posts