Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyslałam maila z plakatem Bordie i obszernym opisem historii do Radia Gniezno 104,3 FM.
Nie wiem tylko czy działają bo na ich str. www był napis "już niebawem".
Tak czy inaczej poprosiłam żeby ogłosili komunikat o Bordie na swojej antenie.

Posted

qrcze...zaczynam myslec o ponownym poinformowaniu wetow w Pzn. i schronisk w okolicy mailami ! nikt nie odpowiedzial na maila! nikt! zaden wet! jak zobacza dublety to moze sie kapna ze sprawa nadal "zyje"?

Posted

LALUNA napisał(a):
Wrocław Schronisko ul Skarbowców - powiadomione

WROCŁAW??? Jeśli tylko będzie z tego schroniska jakiś sygnał, to proszę o informację-pognam tam czym prędzej (nawet kilka razy jak będzie potrzeba)
Do Wrocka mam tylko rzut (moherowym) beretem.
Szkoda,że do Poznania tak daleko.....

Posted

Beata J. napisał(a):
Ok, umowa stoi, jakby co to ja zabezpieczam tyły

Dobra pozostajesz w odwodzie, czy poznam Cie po moherowym berecie jak będe potrzebować pomocy?
Byleby sie tylko znalazła nie wazne gdzie.

Drabster miałeś podać telefon do kierowcy, czy sie juz z tego wycofujesz???

Posted

Ale prośba o telefon jest powtarzana od wczoraj.
Moze Drabster chciał go dac bo myślał ze nikt nie poprosi, a teraz juz jest jego deklaracja o podaniu telefonu nieaktualna.
Drabster czy podasz numer tego telefonu? To jedyny ślad że ktos widział tam Bordi. Czemu nie chcesz go nikomu udostepnić???

Posted

Uprzejmie donoszę, że Straż Miejska w Gnieźnie powiadomiona-plakacik wysłany.

Laluna co do gustownego nakrycia głowy to nie dorobiłam się jeszcze takowego, ale dla Borduni to ostatnią kasę na moherek wydam.

Myślę też że w Poznaniu w schronach i u wetów to plakaciki o Borduni powinny wisieć na tablicach informacyjnych. Tak żeby każdy kto tam przychodzi wręcz potknął się o jej zdjęcie i info o nagrodzie.

Posted

dziekujemy!!!! dziekujemy!!!! sami tez wysylamy 2 ture maili! wysylam w sumie juz bez sensu wszedzie byle do Poznania.....niewazne kto i jaka instytucja! byle do Poznania!

Posted

Sluchajcie a moze ona sobei cichutko siediz na tych dzialkach? Teraz one sa penwi opustoszale. Moze warto sie tam przejsc na spacer (wejsc z jakims dzilakowiczem, co ma kluczyk)

Posted

mam przechlapane na poznanskim AWF...kazdemu wyslalam maila o niuni....chyba ponad 70 maili hahaha;), na akademii rolniczej tez mam przechlapane.....moze w szalenstwie jest metoda ...wpisac Poznan-email i wyskakuja setki namiarow na zwyklych ludzikow....najwyzej nas przeklna! w pol godzinki mam 96 maili wyslanych a Poznan ma juz wode z mozgu zrobiona i na kazdym kroku powinien widziec Bordie!

Posted

YBOT napisał(a):
mam przechlapane na poznanskim AWF...kazdemu wyslalam maila o niuni....chyba ponad 70 maili hahaha;), na akademii rolniczej tez mam przechlapane.....moze w szalenstwie jest metoda ...wpisac Poznan-email i wyskakuja setki namiarow na zwyklych ludzikow....najwyzej nas przeklna! w pol godzinki mam 96 maili wyslanych a Poznan ma juz wode z mozgu zrobiona i na kazdym kroku powinien widziec Bordie!

dawaj jeszcze na UAM ja nie moge mnie tam znają:(
i na AE

Posted

ludziki AE zrobcie...please....bo mi juz paluchy odpadaja! robie jeden wydzial UAM i mam tam ponad 80 maili a wydzialow ohoho i jeszcze wiecej! kazdy taki czlowiek obdarowany naszym jednym mailem moze rozeslac to do 10-20-100 osob! i wtedy naprawde caly Pzn sie dowie!

Posted

YBOT napisał(a):
ludziki AE zrobcie...please....bo mi juz paluchy odpadaja! robie jeden wydzial UAM i mam tam ponad 80 maili a wydzialow ohoho i jeszcze wiecej! kazdy taki czlowiek obdarowany naszym jednym mailem moze rozeslac to do 10-20-100 osob! i wtedy naprawde caly Pzn sie dowie!

oki zrobię AE

aha tam jest jeszcze koooope prywatnych uczelni

Posted

A ja ponawiam topic!!

BRAK RĄK DO PRACY

Gosia z Darkiem jezdza z wywieszonym jezykiem po Naramowicach i okolicach. Przeszukuja tereny, powieszaja plakaty.

Plakaty i ulotki przed kosciolem idealny pomysl, ale nie ma kto ich powieszac i rozdawac.
Calego Poznania tez nie oplakatuja bo nie sa w stanie.

SA POTRZEBI LUDZIE, KTORZY NP. W NIEDZIELE PRZED POLUDNIEM ZBIORA SIE NA NARAMOWICACH, PODZIELA OBSZAR DO PRZESZUKANIA I POWIESZANIA PLAKATOW I RUSZA W TEREN.

Czy ktos pomoze Gosi i Darkowi oplakatowac w niedziele osiedle pobliskie?
Ja np. jade na Sielanke w niedziele, czy ktos pojedzie ze mna około 10.00?
Czy znajdzie sie ktos kto zadzwoni do wszystkich kosciolow w okolicach Naramowic z prosba o wygloszenie informacji na ambonie w sobote wieczorem i na niedzielnych mszach. I powieszenia plakatu na tablicy ogloszen. PLakat oczywiscie mozna wyslac mailem.

CZY ZGŁASZA SIE KTOŚ CHETNY?

W DWÓJKĘ GÓR SIĘ NIE PRZENIEDIE POTRZEBNA POMOC!!!