Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yboty juz się szykują i zaraz pedzą po Niunię - samochód odpalony :lol:
Rozmawiałam przed chwilą z Gamoniem (Agnieszką) jesteśmy wstepnie umówione na popołudniowe wysiusianie - a co dalej zobaczymy, będziemy ustalać na bieżąco.

Posted

Witokret napisał(a):
Wykarmiem i wysiusiam kundle - ale porzydałaby siem jeszcze jakaś pomoc z Wawy - najlepiej z okolic Żoliborza - Zuuu co Ty na to ? Psiaki mają nieziemską siłe i obawiam się, że w pojedynkę będzie ..........

Ja co prawda z Targówka, ale w razie czego też służę pomocą przy wieczornym spacerze, a jak będzie potrzeba to i jutro rano. w razie czego podaję namiary: 501 555 134
Pozdrawiam i ściskam kciuki za Bordi. Psinko juz niedługo będziesz w DOMKU

Posted

iza_g napisał(a):
Ja co prawda z Targówka, ale w razie czego też służę pomocą przy wieczornym spacerze, a jak będzie potrzeba to i jutro rano. w razie czego podaję namiary: 501 555 134
Pozdrawiam i ściskam kciuki za Bordi. Psinko juz niedługo będziesz w DOMKU

:calus: jesteś kochana - dziękuję bardzo - na wszelki zapisałam numer

Posted

Witokret - nie ma sprawy :lol: , w razie potrzeby dzwoń o każdej porze.
Kurcze tyle emocji w tym wątku.
Gdyby ktoś miał kontakt z YBOTAMI to ja bardzo proszę o bezpieczną jazdę, please na drogach jest tak ślisko....

Posted

SUPER!!! Mysle ze Tacie YBOTOWI da sie zlapac!!!
A do tej pory, mylse ze najlepiej bedzie jezeli nikt nie bedzie probowal jej lapac, zaganiac itp, bo pewnie i tak sie nie uda a tylko ja to sploszy z miejsca gdzi jest!
Oby droga z Wwy do Poznania byla szeroka i pusta tym razem!!! Walcie na autostrade, co z tego ze drozej, bedzie szybciej!!!
Bede pozniej dzwonic do YBOTOW, dam znac co i jak, mam nadzieje ze dobre wiesci to beda!!!

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Ale ja chcę wiedzieć: czy ktoś cały czas kontroluje miejsce jej pobytu? Znaczy, chodzi mi o to...nie mogę...denerwuję się....o to czy już na pewno ona nie przemieści się dalej i znowu nie przepadnie...? Łojezu.....:???: Ale będzie dobrze, już jest dobrze...Trzymajcie mnie....:eek:

Posted

Agniecha dostała informację, że to na 100% była Bordi (czarno-biała sunia w niebieskiej obróżce - dosyć charakterystycznej).
Gorąca prośba żeby nie organizować na razie poszukiwań - ona jest bardzo płochliwa i może się to źle skończyć. Ona podobno w to miejsce "przychodzi" więc jest duża szansa, że się tam znowu pojawi - tym bardziej jak usłyszy ukochanego pana :lol: Wszelkie informacje na bieżąco.

Posted

Rany,ten wątek jest tak sensacyjny,że już usiedzieć nie mogę!Strasznie bym chciała żeby suńka już jechała z Ybotami do domku,życzę powodzenia i szerokiej drogi!Bardzo przeżywam ten wątek bo miałam bardzo podobną sytuację kiedyś no i wszystko się dobrze skończyło :lol: tutaj też tak będzie,ona miała zostać u Was to było przeznaczenie:fadein:

Posted

Halo halo ludziki gorąca prośba... nie wysyłajcie SMSów pod nr 503... jeśli ktokolwiek chce cokolwiek naskrobać to prośba ze strony Ybotów o kontakt pod nr Piotra 0502 280 165 - Agnieszka nie ma możlwiości odpisywania i oddzwaniania.

Posted

No nie, to się normalnie pracować nie da. Ciągle odświeżam ostatnią stronę wątku czekając na nowe wieści.
Ta historia MUSI mieć szczęśliwe zakończenie!

A Mama i Tata YBOT to książkę powinni o tym napisać.

Posted

Historia jest naprawde niesamowita... :crazyeye: Suczka tak mocno pokochala YBOTow, mam nadzieje ze teraz ktos bedzie mial na nia oko do momentu ich przyjazdu. Oby wszystko sie dobrze skonczylo.

Witokret, jestem z Bemowa, dzis niestety nie dam rady, ale jutro rano badz w poludnie sluze pomoca jesli bylaby taka potrzebna przy wyprowadzeniu psow.
Skoro YBOTy przemierzyli pol Polski do Bordi niechaj wroca ale z sunieczka :multi:
Moj nr. to 501 242 281

Posted

Jezu, zawału dostanę !!!!!!!!!!
Tylko mnie 2 godziny nie było.
Słuchajcie, ja się zajmuję behawiorem.
Przede wszystkim nie gonić jej i nie łapać, tak jak mówiła Witokret,ona jest przerażona i będzie jeszcze gorzej jak będzie nagonka.
Ja bym spróbowała na żarcie, na pewno jest głodna.
Ale jedna osoba, najlepiej na siedząco,bez gwałtownych ruchów, spróbować przywołać.
Jak nie , to zostawić żarcie ale troszeczkę,malutko i odejść,
jak podejdzie i zje,to od nowa, coraz bliżej.
Ale ta osoba musi mieć świętą cierpliwość, opanowanie.
Reszta patrzy z daleka i się nie odzywa.
Najważniejsze, żeby nie uciekła dalej.
Jeżeli nie ma takiej osoby, to tylko ją obserwujcie.
Jak chcecie, to dzwońcie do mnie 0607329932

Posted

Jezu!!! Wlasnie przeczytalam i rycze!!!!!!!!!!!!! (wrocilam dopiero z pracy)

Juz wszystko bedzie dobrze!!!!:)

Wlasnie gadalam z mama Ybot, sa w Kutnie, pognaja platna autostrada (wezma z zebranych pieniazkow).
Bordi byla nawet na rekach u tego faceta,ale nadal ucieka :(

Ale jak zobaczy tate to na pewno da sie zlapac i oszaleje ze szczescia!!!!