Tata-Ybot Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Posłałem mail z Bordie do TVP3 w Poznaniu, do kogo tylko się dało. Nie ma pewnie co liczyć na materiał na antenie, ale prosiłem o to, zeby po prostu patrzyli uważniej na zwierzęta w trakcie pracy, jeżdzenia i po pracy. Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie :kciuki: Nie wiem, czy już to zrobiliście... Tutaj jest lista użytkowników Dogomanii z Poznania: http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php Może warto napisać do nich priwy z prośbą o pomoc? Nie każdy wchoodzi do tego działu... -------- Kurczę, własnie sie zorientowałam, że wkleił się link do ogólnej listy... I inaczej się nie da :roll: Trzeba kliknąć w "Szukaj użytkowników" (po prawej, na górze), a następnie - "zaawansowane", otworzy się okno wyszukiwarki. Tam w odpowiednie okienko ("location") wpisujecie Poznań, klikacie "szukaj" i wyskakuje wam lista ludzi z Poznania. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 to lista wszystkich czy tylko z Poznania? Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Tat Ybot ja tez poslalam do TVP 3, ale to nic, moze sie przejma jak bedzie nas wiecej! Dalam tez na fora osiedli mieskznaiowych (nowe bloki) , Moze do jakiejs budowy sie przytuli (buduja akurat na Bolka) Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 YBOT, okazuje się, że wszystkich, już przeredagowałam posta ;) Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wiec tak info o Bordi wyslana mailowo do wszystkich radijek w Poznaniu oraz Poznan TVP i kablowki WTK. Do radia telefonicznie mozna uderzyc jutro, jak beda dziennikarze bo w tej chwili tam nikt nie pracuje. A juz mnie wywali z jednego i kazali dzwonic rano. Info o nagrodzie juz jest na plakacie. Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Patrzcie co znalazlam, trzeb ado nich madzre napisac!!! http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35208 Quote
Tata-Ybot Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Super. Ja myślę, że nawet jak się będą powtarzać maile do różnych mediów czy instytucji, to lepiej, bo może zobaczą, że to nie jest sprawa 2-3 osób. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 sa 4 osoby w tym 1 naprawde aktywna...inni maja po 2-3 posty:( Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wlasnie, ja nadal szukam kanalow do "atakowania" Bodrunia:) Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 YBOT napisał(a):sa 4 osoby w tym 1 naprawde aktywna...inni maja po 2-3 posty:(Piszesz o dogomaniakch z Poznania? :crazyeye: Ich jest dużo, dużo więcej! Mnie wyskakuje 149 osób, w tym wiele aktywnych! Może zrobiłas literówkę jakąś, np. napisałas Poznan, zamiast Poznań? Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 na tym forum z ulicy Drabstera pisza ludzie co tydzien chyba:( tego osiedla jeszcze nie ma:( Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 To co, ale czsem zagladaja,napisalam tam tez Quote
supergoga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sorry, ale dopiero wróciłam i zaraz siadam sprawdzic co w temacie. Ja dałam ogłoszenia i emaile do znajomych w Poznaniu, m.in. do Moniki P I Goni P z poznańskiego schroniska. Wiedza o sprawie, jak sunia tam trafi - dadzą znać. Gdyby trzeba podac kogos z Poznania kto pojedzie po suke, podajcie mnie - podam mój telefon na priv jesli ktos chce. Zaraz wyśle priv z telefonem do YBOT. Jutro rano zadzwonie do Komendanta Straży Miejskiej w Poznaniu i dam im namiary. Mam tez plakacik - mogę wysłac emailem jak ktos chce - jest przygotowany z tym że z moim telefonem. Dałam ogłoszenie jak pisałam: aaaby.gazeta.pl, takiewyróżnione na froncie; na 4łapy, znalezione/zagubione. Nie wiem do jakiej gazety dać - może jeszcze Głos Wielkopiolski - czy ktos dał? Dzwoniłam przed chwilą do Express Taxi - wysyłam im emaila z fotami psa i treścią. Podam im mój telefon - sorry YBOT ale jestem na miejscu i zawsze moge pojechać na jakieś zgłoszenie, a zanim Wy mi podacie to czas minie. Rano jeszcze spróbuję sie zorientować, gdzie podać jeszcze. Jeśli będą wieści, mogę podjechać i sprawdzić. Podam Wam telefon PODAJĘ TUTAJ - TO WAŻNE 609 601 362. Dawajcie też ten numer - będzie bliżej sprawy. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 goguniu....dziekujemy z glebi 2 ybotowych umeczonych serdulek :placz: w ogole WSZYSTKIM WAM dziekujemy.... czy ktos umie COFNAC CZAS????? Quote
Tata-Ybot Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Supergoga, masz rację z Twoim telefonem. Dziękujemy. Quote
Blondella Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A w Sycynie u Wandy pytaliście? To chyba też w tamtych okolicach... Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Telefon na plakacie dodany. Mam przeczucie, ze albo psa kto ma w chacie albo idzie w kierunku Warszawy. Kurcze wiecie o czym dziewczyny zapomnialysmy o cholernej sielance!!!!!:placz: Quote
supergoga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 To trochę nie w tej stronie, ale można jeszcze wysłać do schroniska Azorek w Obornikach. Teraz nie odpalą, zadzwonię raniutko. Do Sycyna ja zadzwonić nie mogę niestety. Tam jednak nie sądzę, żeby suka poszła - nie taki kierunek. Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ja wyslalm do Glosu, ale tylko jako info. ze szukamy, moze wyslij jeszcze raz, ten profesjonalny planacik! Im wiecj tym lepiej. i moze do Gazety Poznanskiej. Ja wyslam tez do Metra (ale do dyrektor naczelnej, bo nie mialam innego adresu ?) Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Gosiu moze ogloszenie na allegro, tam wiele ludzi non stop siedzi. Najwieksza ogladalnosc!!! Quote
Marcino1978 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ja tez rozesłałem info po znajomych psiarzach z Poznania:roll: Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nie moge znalezc reginalnej strony Metra :( Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bo taka strona nie istnieje. Metro jest ogolnopolskie i tylko reklamy sa regionalnie dodawane. Np. Poznan ale to reklamy urszula.cabanska@poznan.agora.pl Quote
Recommended Posts