Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posłałem mail z Bordie do TVP3 w Poznaniu, do kogo tylko się dało. Nie ma pewnie co liczyć na materiał na antenie, ale prosiłem o to, zeby po prostu patrzyli uważniej na zwierzęta w trakcie pracy, jeżdzenia i po pracy.

Posted

Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie :kciuki:

Nie wiem, czy już to zrobiliście... Tutaj jest lista użytkowników Dogomanii z Poznania:
http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php
Może warto napisać do nich priwy z prośbą o pomoc? Nie każdy wchoodzi do tego działu...

--------
Kurczę, własnie sie zorientowałam, że wkleił się link do ogólnej listy... I inaczej się nie da :roll:
Trzeba kliknąć w "Szukaj użytkowników" (po prawej, na górze), a następnie - "zaawansowane", otworzy się okno wyszukiwarki. Tam w odpowiednie okienko ("location") wpisujecie Poznań, klikacie "szukaj" i wyskakuje wam lista ludzi z Poznania.

Posted

Tat Ybot ja tez poslalam do TVP 3, ale to nic, moze sie przejma jak bedzie nas wiecej!

Dalam tez na fora osiedli mieskznaiowych (nowe bloki) , Moze do jakiejs budowy sie przytuli (buduja akurat na Bolka)

Posted

Wiec tak info o Bordi wyslana mailowo do wszystkich radijek w Poznaniu oraz Poznan TVP i kablowki WTK.

Do radia telefonicznie mozna uderzyc jutro, jak beda dziennikarze bo w tej chwili tam nikt nie pracuje. A juz mnie wywali z jednego i kazali dzwonic rano.

Info o nagrodzie juz jest na plakacie.

Posted

YBOT napisał(a):
sa 4 osoby w tym 1 naprawde aktywna...inni maja po 2-3 posty:(
Piszesz o dogomaniakch z Poznania? :crazyeye: Ich jest dużo, dużo więcej! Mnie wyskakuje 149 osób, w tym wiele aktywnych! Może zrobiłas literówkę jakąś, np. napisałas Poznan, zamiast Poznań?

Posted

Sorry, ale dopiero wróciłam i zaraz siadam sprawdzic co w temacie.
Ja dałam ogłoszenia i emaile do znajomych w Poznaniu, m.in. do Moniki P I Goni P z poznańskiego schroniska. Wiedza o sprawie, jak sunia tam trafi - dadzą znać. Gdyby trzeba podac kogos z Poznania kto pojedzie po suke, podajcie mnie - podam mój telefon na priv jesli ktos chce. Zaraz wyśle priv z telefonem do YBOT.
Jutro rano zadzwonie do Komendanta Straży Miejskiej w Poznaniu i dam im namiary.
Mam tez plakacik - mogę wysłac emailem jak ktos chce - jest przygotowany z tym że z moim telefonem.
Dałam ogłoszenie jak pisałam: aaaby.gazeta.pl, takiewyróżnione na froncie; na 4łapy, znalezione/zagubione.
Nie wiem do jakiej gazety dać - może jeszcze Głos Wielkopiolski - czy ktos dał?
Dzwoniłam przed chwilą do Express Taxi - wysyłam im emaila z fotami psa i treścią. Podam im mój telefon - sorry YBOT ale jestem na miejscu i zawsze moge pojechać na jakieś zgłoszenie, a zanim Wy mi podacie to czas minie.
Rano jeszcze spróbuję sie zorientować, gdzie podać jeszcze.

Jeśli będą wieści, mogę podjechać i sprawdzić. Podam Wam telefon

PODAJĘ TUTAJ - TO WAŻNE

609 601 362.
Dawajcie też ten numer - będzie bliżej sprawy.

Posted

goguniu....dziekujemy z glebi 2 ybotowych umeczonych serdulek :placz:

w ogole WSZYSTKIM WAM dziekujemy....

czy ktos umie COFNAC CZAS?????

Posted

Telefon na plakacie dodany.

Mam przeczucie, ze albo psa kto ma w chacie albo idzie w kierunku Warszawy.

Kurcze wiecie o czym dziewczyny zapomnialysmy o cholernej sielance!!!!!:placz:

Posted

To trochę nie w tej stronie, ale można jeszcze wysłać do schroniska Azorek w Obornikach. Teraz nie odpalą, zadzwonię raniutko.
Do Sycyna ja zadzwonić nie mogę niestety. Tam jednak nie sądzę, żeby suka poszła - nie taki kierunek.

Posted

Ja wyslalm do Glosu, ale tylko jako info. ze szukamy, moze wyslij jeszcze raz, ten profesjonalny planacik!

Im wiecj tym lepiej. i moze do Gazety Poznanskiej. Ja wyslam tez do Metra (ale do dyrektor naczelnej, bo nie mialam innego adresu ?)

Posted

Bo taka strona nie istnieje.

Metro jest ogolnopolskie i tylko reklamy sa regionalnie dodawane.

Np. Poznan ale to reklamy
urszula.cabanska@poznan.agora.pl