YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 kurde wywalilo mnie z sieci i zgubilam tego maila, witokretko!!!! jeszcze raz plose! Quote
Beata J. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Szanowny Panie Drabster, nie chce Pan tu pisać?-OK. Jestem jednak przekonana, że skrupulatnie Pan czyta ten wątek. Mam dla Pana zagadkę: Kto wziął sunię ze schroniska? Kto dał jej tymczasowy domek? Kto ją woził do weterynarzy? Kto w końcu dostarczył ja do Poznania? Jeżeli wykonał Pan krótki proces myślowy i wyszło Panu 4 x YBOT-y. To proponuję wziąć słuchawkę do ręki i zadzwonić do Nich, bo to im właśnie należą się najaktualniejsze informacje. Quote
joaaa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Słuchajcie, może ktoś podzwoni pod te telefony, o których pisałam na poprzedniej stronie. Ja będę mogła dopiero z jakąś godzinę, półtorej. Na razie wpisałam telefony Ybotów do mojego wątku na forum Poznania i do wątku Lupe na forum gazety Poznań. Można jeszcze spróbować znaleźć adresy mailowe do tych firm i do tych radiostacji lokalnych. Przepraszam, ja na razie nie mogę. Yboty- ja mojej bokserki szukałam tydzień i nikt już nie wierzył, że się znajdzie. Tylko ja! I znalazłam. Adresy mailowe mozna znaleźć w necie,w wyszukiwarce. Proszę, spróbujcie!!!!! Quote
AMIŚKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ja uważam że należy jeszcze raz złożyć się na sunię i zaproponować nagrodę za wskazanie miejsca pobytu lub za odnalezienie? Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Tak, musi ktos podzwonic tylko kto? Najlepiej ktos z Poznania, kto odbiera to radio i potem uslyszy czy poszlo? I jeszcze po korporacjach taxi... Quote
joaaa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 str.26 taksówki w Poznaniu i str.24 radiostacje lokalne. I oczywiście nagroda!!! Przestańcie się zajmować Drabsterem, bo szkoda czasu i nerwów. Quote
joaaa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ybot napisała,zeby podawać telefon do nich. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 no nie ma wyjscia...trzeba podawac nasz telefon...a jesli ktos zadzwoni ze sunia jest to my zaraz na forum to napiszemy i POMOZECIE, prawda??????? Quote
Witokret Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nawet nie zadawaj takich pytan czy pomozemy! :mad: Dokladamy sie do nagrody (to dobry pomysl)!! I jak trzeba bedzie to pomozemy w transporcie Niuni! Zeby sie tylko znalazla... Quote
Misha&Malut Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 słuchajcie jadem jutro na jeden dzień do Poznania pomyślcie może coś mogę zrobić ?? Popatrzyłam się właśnie na mapę Poznania ta dzielnica to delikatnie mowiąc za..pie ;( Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 kurcze, my YBOTY to bez WITOKRETEK chyba juz dnia nie przezyjemy:) oby wszystkie psinki mialy takie CIOCIE!!!! kochani moze zrobmy spis...kto gdzie dzwonil i pisal??? bo sie pogubimy....ja pisalam do [LIST] [*]weterynarzy, [*]eurotaxi [*]radia mercury i do hotelu Naramowice....[/LIST]zapewne tez jeszcze gdzies ale juz nie pamietam bo przeciez mam bigos w glowie! zadupie jest...fakt....duzo sie tam buduje....a co mozna zrobic??? hmmm....wlasnie pewnie NIC!!!! Quote
Misha&Malut Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jakieś lasy, ogródki i ... Warta czy ktoś może mi powiedzieć jak zorganizowane były te poszukiwania ?? jaki teren objeły ? w którym kierunku najdalej zaszli ?? Quote
Tata-Ybot Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 napisałem do schroniska w Poznaniu, bodaj na ulicy Bukowej (schronisko.poznanskie@gmail.com), może ktoś mnie poprawi, ale jak na razie nie mogę się w necie dokopać do innego schroniska w tym mieście. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a ktoz to wie, Kasiu? my nic w sumie nie wiemy przeciez! zeby to szlag.... Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Tata Ybot! Na Bukowskiej (ja znam Poznan) Sluchajcie, jest kilka mozliwosci 1. Borderka zostala znaleziona i jest u jakich ludzi a. beda chcieli znalezc jej wlsciwego opiekuna b. zostanie u nich 2. Borderka nadal bladzie-jest juz daleko od miejsca, gdzie zbiegla, i nikt nie wie gdzie to jest? 3. Borderka czai sie gdzies w poblizu (ale to raczej malo prawdopodbne) 4. No i jest jeszcze jedna mozliwosc, ktore nei chce mi pezjsc przez gardlo...:( Teraz tak, ja pisalam do Glosu, Telewizji Poznan, i Metra i jeszcze na wielu forach i wsrod znajomych... Quote
Misha&Malut Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 sprawdziłąm to schronisko, mogłabym do niego podjechać, jeżeli funkcjonuje tak jak paluch to telefonicznie nic się nie wskóra, al słuchajcie ono jest w poniedziałek zamknięte !!!!! SZLAG BY TO ... Quote
Witokret Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Może porozsyłajmy maile do znajomych w Poznaniu i okolicach - jeśli ktoś takowych posiada - z prośbą o przesłanie dalej. Takie łańcuszki szybko się rozchodzą i zwiększą szansę na znalezienie Borduni. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 wiecie co jest najgorsze? ona tam biega sama po ciemku i szuka.....TATY YBOTA!!!!! nie szuka po prostu ...szuka TATY YBOTA!!!! a Jego tam nie ma!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Misha&Malut Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Lewana, to jest jedyne schronisko w mieście ?? Mógły tam ktoś podjechac we wtorek i sprawdzić ?? Może ją przywieźli... Quote
Beata J. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Myślę, że nagroda to bardzo dobry pomysł. Daję na ten cel 100zł. Poproszę tylko o jakiś nr konta. Będę wdzięczna również za jakiegoś gotowca z ogłoszeniem o Bordie-najlepiej ze zdjęciem. Mogę to rozesłać do biur podróży - w tym firm przewozowych. Mój adres e-mail impuls.ol@onet.pl Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sa jeszcze dwa schroniska pod Poznaniem, ale blisko [SIZE=-1]Schronisko Buk k/Poznania tel 0-61 81-40-970, 0-502-733-576[SIZE=-1] [SIZE=-1]Schronisko ul. Dworcowa 3 62-020 Swarzędz tel: 0-61 817-23-67 Ale nie mam maila (nie maja stronek?) Quote
Misha&Malut Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 http://www.pieski.org/schroniska/15.html takie cuś znalazłam cyba gut , nie ?? można podzwonić jeśli to sprinter to może być usz w Swarzędzu !! Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Tylko, zeby bylo jasne-ja jestem z Warszawy, (ale znam Poznan), wiec ja nei podjade. Trzeba dzwonic! Ja tez sie zloze na nagrode! Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Beato, juz wyslalam maila ze zdjeciami i opisem sprawy....i...ogromne dzieki... Quote
Recommended Posts