Drabster Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 TAk w sumie to dzięki za wiare we mnie właśnie wróciłem rozwiesiłem 50 plakatów i tak mam dosyć jak czytam to co piszecie to twierdze że połowa z was nie ma albo nie powinna mieć psów dzięki za wiare we mnie dzięki za wszystko Nie raz już szukałem swoich psiaków i wiem jak to sie robi wiem co jest skuteczne a co nie. I wierzcie mi właśnie wtedy kiedy sunie sie dogadały Bordi dała dyla nie tylko wam na niej zależy.I jeżeli mała sie znajdzie nie dostaniecie za te teksty żadnych poza pewnymi osobami wiadomości o niej. Nie wieżycie mi nawet mnie nie znając to jest najbardziej bolesne.Za co wy mnie macie?????? mUsze sie przespac życze wam dobrej nocy Byście wiedzieli że psy są dla mnie ważniejsze niż ludzie Quote
Sylka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Drabster bedzie dobrze. Jest nareszcie rano, wiec bedzie mozna szukac. Trzymam kciuki, niestety nie moge Tobie pomoc szukac, bo jade na zajecia:placz: A psinko gdziekolwiek jestes, ZNAJDZ SIE !!!!!!!! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 nowy dzien.....oby malutka gdzies sie znalazla!!!! tata ybot juz od rana lata z mina gorsza od zbitego goldena..... Quote
Agnieszka103 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Drabster napisał(a):Ide szukać dalej Powodzenia Trzymam kciuki! Quote
Drabster Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nowa zmiana Municypalnych powiadomiona oraz jeszcze raz zawiadomione schronisko no i czekamy na jakiś odzew z Plakacików a ja jeżdze rowerkiem Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Drabster nie wkurzaj się na mnie. Wierzę w Ciebie że wiesz co robisz. Ale chciałam jakoś w czyms pomóc. Postaram się coś jeszcze wykombinować i podjechać pomóc szukać. Jeśli ona sportowiec, może pobiec daleko. Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Może jeszcze inne schrony zawiadomić na wszelki wypadek. Psica mogła zapędzić się daleko. Może być w innych rejonach - to borderka. W okolicy może na wszelki wypadek zawaidomić Obornickie i Swarzędzkie. Sorry jeśli głupio piszę, ale tak mi przyszło do głowy. Czekam na wieści. Pisz w czym pomóc. Nie jesteś sam! Quote
Ania-Sonia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Boże, jakie strasznie wieści :shake: . Kochani, trzymam mocno kciuki. Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 ja wysylam maile do wszystkich hoteli ludzkich i lecznic weterynaryjnych w PZN! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 gdzie jeszcze wysylac???????????? bo ja nie mam telefonu na ...."wyjscie" tylko na "odbior" - wiec moge tylko mailami pomoc!!!! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 podnosze bo moze zajrzy tu jakis Poznaniak i powie co robic!!! ja bylam 1 raz w zyciu i to -pod Poznaniem- wczoraj! Nie znam miasta i nie wiem co robic! Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ja cały czas zaglądam. Poprosiłam rodzinę z okolic zdarzenia o rozejrzenie się, ale obawiam się, że Bordi może być już daleko stamtąd. Czekam na koleżanki i auto i pojedziemy sie rozejrzeć, popytac jeszcze. Ja wiem, że Drabster robi wszystko co może, ale może pozwoli sobie pomóc. Im więcej tym lepiej. Plakaty porozwieszał w okolicy, może ktoś ją widział i da znać. Jeśli wie municypalna, bo zgłosił, to sama nie wiem. Może gazeta wyborcza, ale pewnie Drabster dał, więc nie chcę dublować. Zawiadomie na wszelki wypadek schronisko w PObornikach, wprawdzie to kawałek drogi, ale może ktos przejazdem zabrał sukę, albo pobiegła - Bordi w ktora stronę biegniesz, gdzie jesteć? Quote
Jajagna Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki i proszę św. Franciszka o pomoc w odnalezieniu suni.....:sad: Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 ogladam zdjecia malej.....patrze na jej kocyk i...placze! gdzie ta psina jest teraz? Poznan to nie Pcim! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Boze mam nadzieje ze nie biegnie do Warszawy ani nie zlapala sie w jakies sidla....wyobraznia to wielki WROG! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Drab jedzie bo gdzies ja widziano!!!!!! 10 km od niego ale....da znac!!! Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Suni szukają w okolicy harcerze z miejscowego hufca. Kuzyn i jego synowie uruchomili sztab kryzysowy harcerzy. Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 supergogo....daj mi ich namiary....podziekujemy im najpiekniej jak sie da!!!!! juz placzeeeeee..... Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Jajagna no zebys wiedziala,....ja wyslalam intencje do pogotowia modlitewnego i teraz 430 osob sie modli, zeby sie psina znalazla.....kto wie? Quote
lewana Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No to jest cien nadziei, moze jest to jakis znak? 10 km to dla niej pewnie pikus, ale to juz cos. Aga, tata Ybot, Drabster trzymajcie sie!!!! Quote
Recommended Posts