Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

TAk w sumie to dzięki za wiare we mnie właśnie wróciłem rozwiesiłem 50 plakatów i tak mam dosyć jak czytam to co piszecie to twierdze że połowa z was nie ma albo nie powinna mieć psów dzięki za wiare we mnie dzięki za wszystko Nie raz już szukałem swoich psiaków i wiem jak to sie robi wiem co jest skuteczne a co nie. I wierzcie mi właśnie wtedy kiedy sunie sie dogadały Bordi dała dyla nie tylko wam na niej zależy.I jeżeli mała sie znajdzie nie dostaniecie za te teksty żadnych poza pewnymi osobami wiadomości o niej. Nie wieżycie mi nawet mnie nie znając to jest najbardziej bolesne.Za co wy mnie macie?????? mUsze sie przespac życze wam dobrej nocy Byście wiedzieli że psy są dla mnie ważniejsze niż ludzie

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drabster bedzie dobrze. Jest nareszcie rano, wiec bedzie mozna szukac.
Trzymam kciuki, niestety nie moge Tobie pomoc szukac, bo jade na zajecia:placz:
A psinko gdziekolwiek jestes, ZNAJDZ SIE !!!!!!!!

Posted

Drabster nie wkurzaj się na mnie. Wierzę w Ciebie że wiesz co robisz. Ale chciałam jakoś w czyms pomóc. Postaram się coś jeszcze wykombinować i podjechać pomóc szukać.
Jeśli ona sportowiec, może pobiec daleko.

Posted

Może jeszcze inne schrony zawiadomić na wszelki wypadek. Psica mogła zapędzić się daleko. Może być w innych rejonach - to borderka. W okolicy może na wszelki wypadek zawaidomić Obornickie i Swarzędzkie. Sorry jeśli głupio piszę, ale tak mi przyszło do głowy.
Czekam na wieści. Pisz w czym pomóc. Nie jesteś sam!

Posted

podnosze bo moze zajrzy tu jakis Poznaniak i powie co robic!!! ja bylam 1 raz w zyciu i to -pod Poznaniem- wczoraj! Nie znam miasta i nie wiem co robic!

Posted

Ja cały czas zaglądam. Poprosiłam rodzinę z okolic zdarzenia o rozejrzenie się, ale obawiam się, że Bordi może być już daleko stamtąd. Czekam na koleżanki i auto i pojedziemy sie rozejrzeć, popytac jeszcze. Ja wiem, że Drabster robi wszystko co może, ale może pozwoli sobie pomóc.
Im więcej tym lepiej.
Plakaty porozwieszał w okolicy, może ktoś ją widział i da znać.
Jeśli wie municypalna, bo zgłosił, to sama nie wiem.
Może gazeta wyborcza, ale pewnie Drabster dał, więc nie chcę dublować.
Zawiadomie na wszelki wypadek schronisko w PObornikach, wprawdzie to kawałek drogi, ale może ktos przejazdem zabrał sukę, albo pobiegła - Bordi w ktora stronę biegniesz, gdzie jesteć?

Posted

Jajagna no zebys wiedziala,....ja wyslalam intencje do pogotowia modlitewnego i teraz 430 osob sie modli, zeby sie psina znalazla.....kto wie?