Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciezko bedzie sunie znalezc teraz. Jest ciemno nie ma kogo sie zapytac. Jesli w okolicach sa bloki to jedynie jest tam teraz mlodziez. Zostaja stacje paliw, sklepy monopolowe, zajezdnie tranwajowe i nic wiecej o tej godzinie:placz:

Dzieki Gosiu. Rog Naromowickiej i Bolka znalazlam i jedno pytanko przebiegla przez Naramowicka? Jesli tak zostaje Las do szukania. Teren wg mapy olbrzymi.
I tu jest juz bieda...

Posted

Od Naramowickiej (ta żółta) pierwsza mała poprzeczna na dole mapy to Bolka. Resztę widać.

W okolicy sa gabinety wet. Jutro można podjechać - może czynne i powywieszać ogłoszenia. Ale to już Drabster, bo ma blisko:znalazłam obok jeden, ale może sa inne.

Lecznica Dla zwierząt, Os. Wł. Jagiełły 33 tel. 061 824 31 77.
I te plakaty. Przystanki autobusowe, sklepy - np. na Jagiełły są i dalej też.

Jutro można się zająć ogłoszeniem w gazecie, i w zagubionych w necie.
I szukać. Ale jak najwięcej plakatów rozklejać w okolicy.

Gdyby więcej ludzi z Poznania się mogło zebrać, to większa szansa. A tak to sama na razie jestem.
Spróbuje jeszcze pościgac kogos od rana.
Drabster - ulotki i plakaty - wypisz i wieszajcie. Uganianie sie po lesie może czasem nic nie dać. Bordunia Was zbytnio nie zna, może nawet usłyszec i uciec dalej. Może ktos ją zobaczy i da znać, z ogłoszeń, w którą strone pobiegła, bo nawet tego nie wiemy.

Posted

Fakt!
I nie wiem dlaczego nie wchodzi strona, dopiero jak skopiuję i wpiszę w adres.
Mogę podać telefon do siebie ale czy to dobre?
Podałam maila, może telefon do kogos z Poznania?

Posted

Mam nadzieje ze spia, musza odpoczac bo nadchodzace dni beda dla nich bardzo ciezkie...
Jakby co, ewentualnie telefon do mnie (ja nie z Poznania), komorke mam zawsze przy sobie, albo do kolezanki pod Poznaniem ktora ma prywatne schronisko dla psow i juz jest powiadomiona o sprawie? Co lepsze?

Pozdrawiam
Ewa