AśkaK Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dobry pomysł z tym zapachem, może kocyk na którym spała u YBOTów - czy zostawiliście coś takiego u Drabstera..? Quote
lewana Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No ale Drabstera jakos nie widac? Szukaja jeszcze? Quote
lewana Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Napisalam na forum Poznan (na gazecie). Cholera ja mam rodzine w Poznaniu, ale nikogo w gazecie:( I nikogo na Naramowicach Quote
supergoga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 W rejonie są Lasy komunalne i osiedla: Jagiełły, Batorego. Kawalek dalej tory kolejowe i Różany Potok. Myślę, że ulica nie biegla. Zaraz wstawie mapę jak się uda. Quote
Sylka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ciezko bedzie sunie znalezc teraz. Jest ciemno nie ma kogo sie zapytac. Jesli w okolicach sa bloki to jedynie jest tam teraz mlodziez. Zostaja stacje paliw, sklepy monopolowe, zajezdnie tranwajowe i nic wiecej o tej godzinie:placz: Dzieki Gosiu. Rog Naromowickiej i Bolka znalazlam i jedno pytanko przebiegla przez Naramowicka? Jesli tak zostaje Las do szukania. Teren wg mapy olbrzymi. I tu jest juz bieda... Quote
supergoga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Od Naramowickiej (ta żółta) pierwsza mała poprzeczna na dole mapy to Bolka. Resztę widać. W okolicy sa gabinety wet. Jutro można podjechać - może czynne i powywieszać ogłoszenia. Ale to już Drabster, bo ma blisko:znalazłam obok jeden, ale może sa inne. Lecznica Dla zwierząt, Os. Wł. Jagiełły 33 tel. 061 824 31 77. I te plakaty. Przystanki autobusowe, sklepy - np. na Jagiełły są i dalej też. Jutro można się zająć ogłoszeniem w gazecie, i w zagubionych w necie. I szukać. Ale jak najwięcej plakatów rozklejać w okolicy. Gdyby więcej ludzi z Poznania się mogło zebrać, to większa szansa. A tak to sama na razie jestem. Spróbuje jeszcze pościgac kogos od rana. Drabster - ulotki i plakaty - wypisz i wieszajcie. Uganianie sie po lesie może czasem nic nie dać. Bordunia Was zbytnio nie zna, może nawet usłyszec i uciec dalej. Może ktos ją zobaczy i da znać, z ogłoszeń, w którą strone pobiegła, bo nawet tego nie wiemy. Quote
Sylka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dziennikarz dyzurny w GW tel. 061 85 89 201 Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dałam na forum Poznania http://poznan.naszemiasto.pl/forum/200.html?ses_nm=237eeaf4ea2cdf4a546714fa086e945d Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Poznaniacy, zerknijcie czy napisałam dobrą lokalizację! Quote
Sylka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 tak dobra, ale brakuje jakiegos telefonu kontaktowego!!!!! Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Fakt! I nie wiem dlaczego nie wchodzi strona, dopiero jak skopiuję i wpiszę w adres. Mogę podać telefon do siebie ale czy to dobre? Podałam maila, może telefon do kogos z Poznania? Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Najlepiej do Drabstera, czy ktoś ma? Misha? Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Poznaniacy, kto może podać telefon do ogłoszenia, żeby w razie czego zabrać ją do domu? Jak znaleźć na forum ludzi z Poznania? Quote
joaaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 tylko wszędzie telefon potrzebny Drabster, gdzie jesteś? Quote
AśkaK Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 YBOT gdzieś podawała swój nr, chyba pod każdym swoim postem go ma. Dzwońcie do niej, ona ma nr Drabstera. Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Jest tel. do Ybot ale ona chyba teraz śpi. Chyba nie dzwonić bez konkretnych wiadomosci? Jak myślicie? Quote
NNL-BC Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mam nadzieje ze spia, musza odpoczac bo nadchodzace dni beda dla nich bardzo ciezkie... Jakby co, ewentualnie telefon do mnie (ja nie z Poznania), komorke mam zawsze przy sobie, albo do kolezanki pod Poznaniem ktora ma prywatne schronisko dla psow i juz jest powiadomiona o sprawie? Co lepsze? Pozdrawiam Ewa Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Drabster, mógłbyś się odezwać, przecież wszystkim nam zależy na znalezieniu jej! Wiemy, że Tobie tak samo. Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 NNL do kogoś z Poznania, kto może ją przechować jak się znajdzie. Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wejdź na moje ogłoszenie i dopisz. I na forum gazety, gdzie też jest, nie pamiętam kto dał, popatrz na poprzednich stronach. I dzięki :roll: Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Może Twoja koleżanka ma jakieś jeszcze pomysły?! Quote
Recommended Posts