YBOT Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Wyslalismy na razie tyle ile moglismy....mamy mase wydatkow na Jasnie Wielmozna - odpchlenia, odrobaczenia,szczepienia, sterylka, lepsze jedzonko (2 razy drozsze niz dla Tobiego), ale jak tylko cos sie uda uplynnic - od razu wspomozemy ponownie Ciocie Gosie! bo nam madame Serdelli zal :( przed sklepem - nie zostawiamy juz od dawna! dzis czekalismy na Pana we 3-ke, tylko Tobis byl przywiazany bo dwa psy na mnie jedna to za duzo!!!:) mala chodzi za nami wszedzie....nawet w glebooooooookiej piwnicy byla:) 3 metry pod ziemia....maly latawiec ciekawy swiata!!!! mi zostaly jeszcze rzeczy z aukcji....jakby ktos chcial Borderkowe szaliki (bialy i czarny - nowe i mile w dotyku) na Madame Serdelle...to bardzo prosze ....na jej konto! Quote
LALUNA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 przed sklepem - nie zostawiamy juz od dawna! dzis czekalismy na Pana we 3-ke, tylko Tobis byl przywiazany bo dwa psy na mnie jedna to za duzo!!!:smile: To Cie Tata Ybot też przed sklepem przywiazuje ? Wow, juz bym sie martwiła :evil_lol: Quote
gdgt Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gdybym miała takie różowe łóżeczko w Warszawie to też bym nie chciała mieszkać w Poznaniu! Quote
Tata-Ybot Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Laluna, no wiesz ...;-)) LALUNA napisał(a):To Cie Tata Ybot też przed sklepem przywiazuje ? Wow, juz bym sie martwiła :evil_lol: Quote
YBOT Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 hahah Laluna, Ciotka, hahahahah...Ty to masz komentarze hihihihihihi......a rozowy kolor hmmm.....pasuje chyba do tej naszej psiej Barbie, cio ;)?...za tydzien szczepienie, bo lekarz uznal ze jeszcze nie teraz, a dzis kąpanko:) a co do Taty - my tate urzadzimy! bedzie sie kapal razem z sucza;) zeby nie panikowala:) Quote
supergoga Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 To ja rozumiem, czemu sunia w Poznaniu nie chciała zostać. Ja np. nie mam różowego łóżeczka :placz: Quote
Tata-Ybot Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Bordi została wykapana. Hmmm, nie była zbyt zachwycona, praktycznie trzeba było ją zanieść do łazienki, żadne ciasteczka nie pomagały, w wannie też już nic nie chciała jeść, ale jest już czyściutka i pachnąca. Leży teraz na kolanach Agi i schnie, lekko obrażona. Quote
mikimol Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Bardzo sie cieszę, że wreszcie udało się złapać Bordi. Jestem pod duzym wrażeniem i pełna podziwu dla osób, które ją złapały. Duzo szczęścia życzę życzę Ybotom i psiakom. Poprosze o numer konta Supergogi na PW. Mogę wpłacić 50,00 zł. Quote
LALUNA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ybotka, już Cie lubie, dobrze kombinujesz: a co do Taty - my tate urzadzimy! bedzie sie kapal razem z sucza;-) zeby nie panikowala:smile: TAta Ybot napisał: Leży teraz na kolanach Agi i schnie, lekko obrażona. Tak trzymaj Ybotka, jeszcze trochę i psisko bedzie tylko Twoje:evil_lol: . No to jak tam kronika Bordie? Robi się? A może w formie opowiadnia. Taka historia to materiał na piękna książkę. POBUDKA!!!!! Dawać mi tu fotki z rana. Quote
LALUNA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jeszcze nie było fotek wykąpanej Bordie, moze okazało sie ze to całkiem inny pies jak farba spłyneła. Bo ona jakas teraz taka dziwna i wcale nie widać aby to była ta Bordie co to ludzi sie boi i po ścianach chodzi, a na spacerku trzeba ją nosic bo tylko leży. Fotki, Fotki, Fotki !!!!! Quote
ziellonooka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 bardzo długo tu nie zaglądałam, ciesze sie ogromnie ze Panna B. sie znalazła :multi: pozdrawiam serdecznie Borduśke jej właścicieli jaki ekipe tropiąco -łapiącą ;) ;) ;) Quote
Monia123 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja też całe wieki tu nie zaglądałam... Bardzo, bardzo się cieszę, że Bordi już jest szczęśliwa. Powiem krótko - Supergoga - Ty jesteś rzeczywiście SUPER a Yboty miały dużo szczęścia, że spotkały Ciebie na swej drodze. Bez Twojej, Twojego męża i Waszych przyjaciół pomocy ta historia z pewnością nie skończyłaby się happy endem. Pozdrawiam Was bardzo mocno. Quote
YBOT Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 e-e-e.....mamy chwilowe przejsciowe klopotki z bateria w cyfrowce....rozladowuje sie w kilka minut a to bateria jonowo-litowa...wiec musimy cos wykombinowac....ale wczoraj wywolalismy 36 foteczek niuni, bardzo pieknie wyszly - ale juz je znacie z tego watku! od lutego poczawszy!!! niunia po kapieli po prostu ciut przejasniala....jakos specjalnie sie nie zmienila:)...dostala wczoraj od przyjaciol piekne prezenciki - kosteczki, gryzaczki i nawet zywego ananasa!;) tata YBOT dostal cos przepieknego! zrobimy foteczki i nagramy dzwiek .... poza tym wszystkim dziekujemy za zyczenia dla naszego Duetu Tatowo-Bordusiowego:) z Okazji ich swieta:) a Ciotki Witokretki to po uszach dostana!!!;) napisaly SMS a, zamiast przyjsc a ja nie zobaczylam go, bo mialam tyyyyle roboty, no i nie przyszly! a trzeba bylo przylezc!!!! a takie byly toasty!!!! i nawet piosenka dla Niuni: "She's a lady":) Quote
Majorka_2005 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dawno nie zagladalam, ale ciesze sie ze wszytko skonczylo sie szczesliwie, ludzie jestescie wielcy!!!!! :loveu: echhhh zeby tak wiecej i czesciej sie dzialo, dla calej rodzinki duzo milusich chwil, a calej ekipie walczacej zycze zeby kazdy nastepny dzien byl lepszy od poprzedniego i wciaz nieustaanego uporu w dzialaniach :) Quote
ziele77 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Bardzo bardzo się cieszę,że Bordi się znalazła,bo wstyd się przyznać ale zaczynałam już tracić nadzieję.Jaka ona teraz cała szczęśliwa :loveu: Szczególne pozdrowienia dla Supergogi,twój upór i dobro są niesamowite:crazyeye: :lol: :Rose: Quote
boksiedwa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 I co nowego u Bordi? Sunia az na 7 stronke spadła Quote
Witokret Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 YBOT napisał(a):e-e-e.....mamy chwilowe przejsciowe klopotki z bateria w cyfrowce....rozladowuje sie w kilka minut a to bateria jonowo-litowa...wiec musimy cos wykombinowac....ale wczoraj wywolalismy 36 foteczek niuni, bardzo pieknie wyszly - ale juz je znacie z tego watku! od lutego poczawszy!!! niunia po kapieli po prostu ciut przejasniala....jakos specjalnie sie nie zmienila:)...dostala wczoraj od przyjaciol piekne prezenciki - kosteczki, gryzaczki i nawet zywego ananasa!;) tata YBOT dostal cos przepieknego! zrobimy foteczki i nagramy dzwiek .... poza tym wszystkim dziekujemy za zyczenia dla naszego Duetu Tatowo-Bordusiowego:) z Okazji ich swieta:) a Ciotki Witokretki to po uszach dostana!!!;) napisaly SMS a, zamiast przyjsc a ja nie zobaczylam go, bo mialam tyyyyle roboty, no i nie przyszly! a trzeba bylo przylezc!!!! a takie byly toasty!!!! i nawet piosenka dla Niuni: "She's a lady":) Nnnoo aaale wszystko nadrobimy :modla: tak jakoś gooopio wyszło... Za to nastepnym razem - do rana będziecie nas musieli znoscić o! ;) Quote
YBOT Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 taka jestem:) tak ciagle na Pana patrze i patrze..... a takie mam futerko po upraniu:) jak prawdziwy KUNDELEK:) Quote
LALUNA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 a takie mam futerko po upraniu:smile: jak prawdziwy KUNDELEK:smile: Ja Ci dam kundelek :mad: , prawdziwa bordi - szczególnie z charakteru i inteligencji. Ile psów ma taką determinację aby po kilku dniach znajomości wiedziec ze albo ten domek z tymi ludźmi albo zaden :lol: . Ona ma wiecej wyczucia i charakteru niz co poniektórzy ludzie. Prawdziwa charakterna i inteligentna borderka Quote
supergoga Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Co dzię rano nadal rozmyślam, jaka szczęsliwa jest suczynka w nowym domku - własnym domku, do którego po prostu chciała wrócić. A Pan Drabster - cóż,nadal nie na kontaktu z nim i nadal nie ma nic do powiedzenia? Szkoda. YBOT-y - proszę wymiziać ogromnie sunieczke od ciotki i jej ferajny. A Serdelka prosiła przekazać, że się cieszy - iz nie musi dzielić domu z inną sunią,że sunia ma swój własny cudowny dom :evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Co dzię rano nadal rozmyślam, jaka szczęsliwa jest suczynka w nowym domku - własnym domku, do którego po prostu chciała wrócić. A mnie ciągle zastanawia jej fenoment "szóstego zmysłu" i walki o swoje szczęscie. Mówi sie ze psy są zdane na czlowieka i w pełni zależne. Bordie pokazała że nie zawsze i potrafi walczyć o swoje. Drabster chciał dac "towarzystwo dla swojego bc", Yboty dali jej od początku siebie. Ten pies pokazał że jest zdolny w pełni zaufać człowiekowi jak i nigdy mu nie zaufać. I wystarczyła jej krótka chwila aby zaufać własciwym osobom. Może Yboty teraz beda pożyczać Bordie aby testowała nowych właścicieli dla adoptowanych psiaków, ma dziewczyna wyczucie ;) Quote
PaniMagda Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [Może Yboty teraz beda pożyczać Bordie aby testowała nowych właścicieli dla adoptowanych psiaków, ma dziewczyna wyczucie ;)[/quote] tak tak ...Yboty będą ją pożyczac a My bedziemy jej szukać...suuuuper pomysł...Supergoga,co Ty na to ;);) ;) :razz: :razz: czy już udało się zebrać pieniądze na nagrodę? Quote
LALUNA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 tak tak ...Yboty będą ją pożyczac a My bedziemy jej szukać... A kto powiedział ze bez Ybotów, przecież to sie wie ze oni juz sa nierozłaczni. Wiec jak sie zgubia to tylko razem.;) Quote
supergoga Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Słuchajcie, ja już nie szukam :cool3: proszę mi tu juz nic nie gubić. Swoją drogą czytałam że zaginął kolejny po Sprokeciku Żmigrodzki psiulek. Biedne stworki. Ponieważ jest pytanie o zebrana kwotę, wstawiam wynik Waszej pomocy - i bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Pajunia - 50 zł Olga Magdalena Kwiecień-Maniewska - 30 zł Karolina Sikora - 50 zł Ewa.m - 50 zł YBOT - 50 zł TAMI - 50 zł MY (oczywiście wespół z TZ-em) - 100 zł. Razem: 380 zł. Jeszcze raz Was przepraszam :oops: za to że prosze o kasę, ale nie dałabym rady sama. Dzięki ! :Rose: Quote
pajunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Goga, Ty nie masz o co przepraszac i prosic. To jest swiety obowiazek dogomaniakow, i chyba jeszcze 120,-l brakuje, wiec prosze, aby ktos jeszcze sie do tej nagrody dolozyl. Przeciez Goga juz 100,-zl wylozyla, to trudno wymagac, aby jeszcze dolozyla, Prosze, aby jeszcze te 120,- wplacono, aby te 500,-.zl sie zebralo. Please!!!!!!!!!!!!!t Quote
Recommended Posts