Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj też jest dom i szczęśliwa sunia a tam na 4 stronie ja "Murzynek Bambo co w schronisku mieszkam" płaczę, wołam o pomoc i żadna kochana ciotka nie słyszy. Czy dlatego, ze ja nie jest taki piękny ?
Zapłaczę się już ochrypłem od wołania o pomoc i cisza a ja spadam, spadam i nie długo dosięgnię dna.

Zlitujcie się ciotki nad biednym psiakiem , dźwignijcie bo za chwilę nie będzie już co dźwigać.

Posted

supergoga napisał(a):
O ile pamiętam to jest Rolka (tez próbowałam jej szukać domku) i dziewczyny znalazły domek dla niej.
dziewczyny - dobrze pamiętam, że to Rolka?

Tak, tak, ta rotkowata sunia to Rolka i ma już dobry dom!:p

Supergoga, ja tylko dwa słowa - JESTEŚ... no właśnie, nie mam słów jednak więc wyszło z dwóch jedno.;) Ale myślę, że wszyscy tu zgromadzeni wiedzą co mam na myśli. I nie stąd mój podziw dla Ciebie że sunię udało się w złapać, lecz za wszystko to co było wcześniej, za Twój rozsądek, za wytrzymanie tej presji jaką niewątpliwe były dla Ciebie wypowiedzi ludzi tu na wątku, za wytrwałość!

YBOTy, cieszę się że Bordie jest u Was szczęśliwa,

Posted

kochani,
okropnie nas wystraszono tymi sterylizacjami u BCollie.....mamy polecona Pania ...polecona przez Gajowa....czy ktos juz u niej robil sterylki?

Posted

YBOT napisał(a):
kochani,
okropnie nas wystraszono tymi sterylizacjami u BCollie.....mamy polecona Pania ...polecona przez Gajowa....czy ktos juz u niej robil sterylki?

Pogadajcie z Arką, ta wetka współpracuje ze stowarzyszeniem, robi też chyba sterylki w przytulisku pani Marzeny Krzętowskiej, więc i Wega powinna coś wiedzieć ;)

Supergoga, duuuzo zdrowia dla serdelki :kciuki:

Posted

Jak tylko wyglądamy w domu przez okno, gdzie znów mróz i sypie snieżysko - zaraz myslimy o Bordusi, że już nie musimy sie o nią martwic, że nie marznie, nie moknie, jest szczęśliwa i bezpieczna. I caly dom jest szczęśliwy.
Dziękuje wszystkim, którzy wpłacili do tej pory na nagrodę dla Bordie. Jak tylko wpłynie cała kwota - napiszę na wątku i podam szczegółowe rozliczenie. Już sporo sie uzbierało - naprawde jesteście kochani :lol: .
Szkoda, że Pan Drabster tak zawzięcie teraz milczy w tym temacie - pewnie nie poczuwa sie do niczego. No cóż - to chyba nie koniec sprawy, Panie Drabster. Trzeba to jakoś zakończyć!

Posted

moje lozeczko.....tylko moje!

wszelkie komentarze sa chyba zbedne? hihihi.....szczesliwa sucz od rana nas meczy swoja miloscia i przylepnoscia....

nie znosi ulicy....barrrrdzo nie lubi przechodzic przez "zebre".....
poznaje sasiadow i nawet nie panikuje specjalnie.....
i tak wogole - chyba uczy sie dopiero zyc, naprawde zyc....sporo nauki przed nia!

Posted

Ybotka czy nie dostrzegasz ze Bordie Cie próbuje z lekka wykolegować z miejsca przy Tacie-Ybot. A czy ta zabaweczka to przypadkiem nie Tobiego?
Oj uważaj, uwazaj:evil_lol:.

U nas tez sypnęło sniegiem w nocy i tak samo wczoraj pomyślałam ze dobrze że mała się nie błąka i ma wreszcie własne miejsce dach nad głowa i czyjesć kochajace serduszka.

Posted

dobrowolnie zgadzam sie na wykolegowanie...ale ale....chyba teraz Tata Ybot musi MI porobic fotki z niunia bo ona sie klei takze do mnie....szczegolnie w kuchni hahahaha
- zabaweczka nie jest Tobiaczka tylko....moja! haha....dostalam ja na ktores tam walentynki;) ale oddalam niuni, ktora nie wie co z tym robic;), teraz Tata poszedl na tlumaczenie a niunia pcha sie na mnie!;) taki los...Pana nie ma? wtedy musi wystarczyc Pani!:):p

foteczek jest 130 i pani fotograf nas chyba powiesi;) ale ALBUM bedzie zrobiony!

Posted

Bordusiu - nie masz pojęcia jak cioteczka się cieszy z tych fotek i z tej minki. To był najgorszy miesiąc w ostatnim okresie - Bordusia i serdelka. Dobrze, że niunieczka jest bezpieczna.
Prosze ja pilnować bardzo, bardzo i po raz kolejny ogromnie czule wymiziać od poznaniaków

Posted

Bordziaczek - jaki szczęśliwy pycholek..:lol: Pilnujcie jej jak oczka w głowie i czasem jej i Tobisia nie zostawiajcie samych przed sklepem!!!!! Bo cała POLSKA Wam zazdrości! I ta miłość do pana....Mój mąż jest pod wrażeniem....

U nas od jutra też będzie dodatkowy pycholek i mamy nadzieję, że uśmiechnięty :lol::lol: i że pokochamy się nawzajem! Tyle tylko że jego waga to dwa razy BORDIE i kawałeczek....:roll: