boksiedwa Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 To jest tylko 13 kg. Moja diablica waży 28 i tez potrafi z rozbiegu wskoczyć nałóżko. Czekam na nowe fotki a dziś wieczorem chyba wypiję piweczko za Bordi i Wszystkich, którzy przyczynili się do jej odnalezienia :lol: Quote
LALUNA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 No prosze a jeszcze nie dawno chodziła po ścianach:lol: . Zazdrośc szybko minie ( do miesiaca) u dotychczasowego jedynaka i będzie sie jeszcze cieszył z towarzystwa. Póki co to zabaweczki nowe dla Bordie. No i cos mi sie widzi ze powoli zmienice tryb zycia na baaardzo aktywny, Wasza nowa trenerka Bordie o to już zadba.;) Quote
Tami Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 YBOTY - a może do spacerków to zakupcie taki "łącznik" do prowadzenia dwóch psów na jednej smyczy - psy idą blisko siebie ale swobodnie - i wykorzystujcie do spacerów jednej osoby z dwójką czworołapów. Bedzie łatwiej! Quote
pajunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :-( a ja bym tak cichutko chciala przypomniec tym, co oferowali Supergodze pomoc finansowa na nagrode za znalezienie Bordie, ze nagroda zostala wyplacona z pozyczonych przez Goge pieniedzy. I te pieniadze musi Goga zwrocic , ale z czego ?:-( Wiec pomozcie Supergodze, choc troche :modla: :modla: przeciez dzieki niej Bordie jest w tym wspanialym domku, gdzie jest tak kochana. Quote
Karolcia75 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Czy mogę prosić o numer konta. Zaraz zrobię przelew 50,00 pln. :lol: A tak swoją drogę to bordi swoją mordką potrafiłaby zmiękczyć najbardziej twarde serducho.:lol: Jak się na Nią patrzy to serce się raduje!!!!:lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Sunia jest urocza,zdjęcia są świetne,widać jej wpatrzenie i miłość do TATY. Bardzo się ciesze,że wszystko jest w porządku,a sunia ma się dobrze. Quote
Ewa i flatki Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Bardzo jestem dumna, ze urodzilam sie w Poznaniu ! Jestem takim "lacznikiem" miedzy Silna Grupa Supergogi a warszawska druzyna :lol: Mam nadzieje, ze Yboty z psiurami przyjada kiedys, po uprzednim umowieniu sie, na Pola Mokotowskie albo ja z sukami dojade na Zoliborz. Choc, prawde mowiac, piekny Zoliborz jakos mi sie w ostatnich latach z kleszczami brzydkimi kojarzy :cool3: Quote
shida Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 fajnie ze sunia juz u was i to w taki sposob okazujaca rados jest :) co do dwupaku - i to ciagnacego mam troche praktyki ;) szczegolnei takeigo baaardzo ciagnacego, krecacego sie w kolko i ciekawego wszystkiego wokol ;) bo i rasa taka i charakterki ;) co do laczonej smyczy to ok sprawdza sie u psow spokojnych i tylko jak trzeba gdzies dojsc - jak psy maja sie wybigac to nie ma szans - musza miec 2 smyczki :) latweij ej rozplatac, latwiej psom pojsc w dwie rozne strony... a co do ciagniecia - to troche pracy i im przejdzie ;) moje po kilku miesiacach juz pieknei chodza na rownaj przy nodze (nawet przez ulice ktora u jednego wywoluje panike, czy tez przy uciekajacych kotach lub tez na polu gdzie w oddali widac zajace co u mysliwskeigo psa skutkuje piskiem i "ja chce zajaczka";) ) no i maja nowa komende "idziemy" czyli tuptanie na 2m smyczach nie ciagnac ich za bardzo...no i biegaj gdzie ja czasem prawie laduje na nosie gdy upra sie cos powachac ;) ale one tez musza miec swoje 5 minut radosci ;) a psiaki lekkie nie sa.... 23kg i cos kolo 17-18kg ;) do tego baaardzo aktywne i charakterne - jedne z trudniejszych wyzelkow ;) tak ze praktyka czyni mistrza - bedzie dobrze :) ja zawsze sama musze chodzic z dwupakiem nawet jak jedna miala cieczke a drugi koniecznie jej chcial wtedy pilnowac ;) Quote
YBOT Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 obchodzilismy Dzien Sucz! (8 III) i troche ciezko pisac po takim dooobrym winku....niunia nadal szczesliwa, podczas wypadu do sklepu byla z Tobiaczkiem u Cioci, ktora przetrzymala je 2 h. Byla grzeczna i juz nie demolowala ciocinego mieszkanka:) teraz zalegla z Tata na lozku i sie BYCZA:) Quote
LALUNA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 po takim dooobrym winku....niunia nadal szczesliwa No prosze i jeszcze psa tu z tego szczęscia rozpijają:lol: . Każda niunia po winku jest szczęsliwa, chociaż moja woli adwokata i skrzetnie wylizuje kieliszki po adwokatowej imprezce.;) Quote
LALUNA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 CZy nie czas juz przeniesc temat do "W nowym domku"? Bo z tego szczesliwego pychola nie widac ze jeszcze potrzebna pomoc ;) Quote
Aggie Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 jesteście po prostu niesamowici... :loveu: :loveu: nie wiem co powiedzieć ... nie wierzyłam że ta historia znajdzie swój happy end....:-o a jednka wiara czyni cuda - dziekuję Wam bardzo za udowodnienie mi tej prostej prawdy :multi: Quote
YBOT Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Gosienko...pieniazki przeslane i te od ewa_m i od nas:)....i cmoki najwieksze.....juz za Wami tesknimy.....bo jakze nie tesknic za Gogami -superGogami:)? Quote
pajunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 LALUNA napisał(a):No prosze i jeszcze psa tu z tego szczęscia rozpijają:lol: . Każda niunia po winku jest szczęsliwa, chociaż moja woli adwokata i skrzetnie wylizuje kieliszki po adwokatowej imprezce.;) I to maja byc " przyjaciele zwierzat" - rozpijac psiny - nie wstyd Wam . Niedlugo trzeba bedzie odwykowki dla psow w potrzebie organizowac.:evil_lol: :evil_lol: Quote
supergoga Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Prosze nie rozpijać Bordusi - myśmy jej na rozpuste nie łapali. A fe... Uwielbiam oglądać zdjęcia Bordie - i pamiętac jej naramowickie losy. To porównanie - to jest to dla czego warto robić coś w ogóle. To jest piękne. Quote
andzia69 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 I właśnie dla takich chwil trzeba znosić krytykę niektórych! ucałowania dla sunieczki i jej ukochanych ybotków!:loveu: Quote
YBOT Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 a pamietacie TO zdjecie???? robione w schronie w Ostrowii??? wierzyc sie nie chce! a tu z tataybotem i Tobiaczkiem...ex-jedynakiem! Quote
Izka.w Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 GRATULACJE! Bo co tu wiecej pisac.Piers zapiera! Quote
Izka.w Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 GRATULACJE! Bo co tu wiecej pisac.Piers zapiera! Quote
mariolak Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Swoje wycieszyłam w momencie przeczytania pierwszego postu o zlapaniu borduni, teraz chcialabym na spokojnie pogratulować Supergodze wytrwałości, sprytu i przede wszystkim jej serca dla psiaków. Ybotom muszę się przyznać, że zazdroszczę Im takiej suńki, jest po prostu warta kazdych poszukiwań i każdego poświęcenia. Ona w ogóle nie wyobrażała sobie ani przez sekundę innego domu i innych właścicieli. Dla Was zrobi wszystko. Zdjęcia oddają wszystko co chciałoby się napisać. Życzę Wam wszystkim dużu, dużo szczęścia i zdrowia. Dwupakiem nie należy się przejmować zbytnio. U mnie jest tercet egzotyczny i też dajemy radę. Quote
Agnieszka103 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 YBOT napisał(a):a pamietacie TO zdjecie???? robione w schronie w Ostrowii??? wierzyc sie nie chce! Cieszę się niezmiernie, że wszystko tak się skończyło :) Wiecie może czy ta koleżanka/kolega Bordusi też miała tyle szczęścia, że trafiła do kochającego domku? Quote
YBOT Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 a to pytanko do dziewczyn z Ostrowii! bo stamtad byla psina! Quote
supergoga Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O ile pamiętam to jest Rolka (tez próbowałam jej szukać domku) i dziewczyny znalazły domek dla niej. dziewczyny - dobrze pamiętam, że to Rolka? Quote
Tami Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Chcę supergodze wpłacić kilka groszy ale nie mam n-ru konta...Napisałam do Ciebie na priv ale nie dostałam odpowiedzi...Ponawiam prośbę o konto. Wszyscy pozostali też nie zapomnijcie coby dziewczyna z torbami nie poszła....:lol: Quote
Tami Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Już mam nr konta supergogi. Prześlę ,kto będzie chciał, na priv. Ludziska wpłacajcie bo dziewczyna poniosła koszty materialne (benzyna itp.) nie mówiąc o czasie poświęconym...a poza tym było wielu zwolenników nagrody więc nie bądźcie gołosłowni...! Supergoga ma chorą sunię więc należy jej pomóc - proszę przełóżcie zachwyt nad jej osobą na kasę! Quote
Recommended Posts